Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (109)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ariana1

Da, CARMEN
Si sa nu iti mai zic ca m-am trezit si cu amanta la usa, pe cand eram in 5 luni, sa imi ceara sa il iau de pe capul ei. Iti dai seama? Am cunoscut anul trecut si anul asta atata nesimtire cat sa imi ajunga o viata.
Nu credeam ca mi se va intampla mie asa ceva. Cred ca dupa experienta asta m-am calit. Nu ma mai mira nimic.

Ariana1
34+ - Stefan Calin

pai nu erai deja insarcinata? el nu trebuia sa fie deja acasa?

Larisa 31+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR 9 saptamani pana la
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Mie imi place sa vad nasteri, sunt masochista, am vazut si live din pozitia medicului
Si nu e teribil, mamica a fost total natural fara calmant nimc, apogeul durerii a fost la expulzie in rest a fost cuminte nu a tipat nu mimic, dar a racnit la expulzie, de 3 ori!!
Am plans pt ea, si am ras de fericire pt ea cand a iesit bebe si nu a mai durut-o, s-a culcat dupa aceea si a dormit muuult , in cateva zile era complet refacuta fizic! Si nici nu s-a rupt!

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
29+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ariana1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui larissa_79

Citat:

Da, CARMEN
Si sa nu iti mai zic ca m-am trezit si cu amanta la usa, pe cand eram in 5 luni, sa imi ceara sa il iau de pe capul ei. Iti dai seama? Am cunoscut anul trecut si anul asta atata nesimtire cat sa imi ajunga o viata.
Nu credeam ca mi se va intampla mie asa ceva. Cred ca dupa experienta asta m-am calit. Nu ma mai mira nimic.

Ariana1
34+ - Stefan Calin

AMR 9 saptamani pana la

Pai era, dar juca si in deplasare.

Ariana1
34+ - Stefan Calin

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui CarmenAlbu

Mie imi place sa vad nasteri, sunt masochista, am vazut si live din pozitia medicului
Si nu e teribil, mamica a fost total natural fara calmant nimc, apogeul durerii a fost la expulzie in rest a fost cuminte nu a tipat nu mimic, dar a racnit la expulzie, de 3 ori!!
Am plans pt ea, si am ras de fericire pt ea cand a iesit bebe si nu a mai durut-o, s-a culcat dupa aceea si a dormit muuult , in cateva zile era complet refacuta fizic! Si nici nu s-a rupt!

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
29+ cu

depinde de pragul de durere al fiecaruia...de faptul daca ai contractii naturale sau iti sunt induse...de organismul fiecaruia etc...eu cand am nascut mi-au facut epidurala si inca 2 doze si nu prea am experminentat durerea. erau insa fete care cam urlau si tipau pe acolo si nu de 5 minute....depinde...dar...mai bine sa nu ne mai gandim la asta.

AMR 9 saptamani pana la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Uf Ariana, ce sa pun paie pe foc iti mai zic la 3 luni dupa nastere sa ma eliberez ca acum nu vreau sa te incarc , dar cei ce fac caca (scuze ) unde mananca nu merita prezumtia de nevinovat de la mine!!!

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
29+ cu

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Citat:

Da, CARMEN

Ariana1
34+ - Stefan Calin

AMR 9 saptamani pana la

Pai era, dar juca si in deplasare.

Ariana1
34+ - Stefan Calin

nu'sh ce sa zic dar se pare ca lipsa unui bebe era doar un pretext. acum sunteti in regula?

AMR 9 saptamani pana la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Racusor f frumos nume ati ales

Arianna nu am cuvinte....chiar sunteti de admirat ca faceti fata la atatea probleme si stiti sa nu aratati la intreaga lume asta.Doamne Doamne nu doarme niciodata si tot ce e al tau e pus deoparte.multa putere in continuare it doresc si tie si Adrianei si sa fiti tari pentru bebelusi ca acum ei sunt cei mai importanti.

Carmen si eu sunt f revoltata pe barbatii de genul asta, sa dea DD sa nu ajung niciodata sa cunosc situatii de genul,ca eu io taisi dupa il las liber sa faca ce vrea

Bianca 29+ Andra Maria
Doamne ajuta-ne sa fim sanatoase si sa stea bebelina la caldurica pana la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

iniante sa plec la o plimbarica, afara e frumos si soare
va invit la:

Capitolul 110

va pup burtici dragi

Oana 33+ AMR 6- Matei

Noi 2...si bebe
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Citat:

Citat:

OTILIAV,
M-am uitat pe un site, in engleza, era specializat pe sarcina in general. Si nasterea era acasa, cu moasa, doctora, sot, tot tacamul. Dar m-a apucat groaza. Tortura pe fata.
Capul lui bebe al meu are deja BPD-ul de 9cm. M-am uitat pe un tabel si corespunde saptamanii 36 de sarcina. Acum... gandindu-ma ca dilatatia maxima ar cam fi de 10 cm, si tinand cont ca mai are de crescut la mine in burtica, fiind saptamana 34, unde o sa ajunga ?

Ariana1
34+ - Stefan Calin

stai calma ca la naturala se cam face epiziotomie sa iasa...si fi'mea a fot mai capoasa asa....acum am baiat....ce ma fac daca o fi si mai capos? taietura mai mare cred...nasterea nu e chiar ca o vizita la cosmetica...dar nu te mai gandi la asta

AMR 9 saptamani pana la

Cu acest BPD are perimetrulcranian de 28.3 cm. Mai poate sa creasca . Si oricum nu avem de unde sti cat de mult sepot strange oasele capului in expulzie, in functie de forma capului si de marimea fontanelei.
Bazinul meu l-au modelat 3D in noiembrie 2008 si am loc de un bb cu BPD de 9.7 cm pe o directe, iar pe cealalta e loc pentru 10.3 cm, iar perimetrul cranian maxim este 31.8 cu conditia ca bb sa fie rasucit cu capul cum trebuie in bazinul meu cel oval.
Acum dupa ce am suferit cu pelvisul nu mai stiu exact dar tind sa cred ca e cel putin la fel daca nu chiar mai dilatat.

Daca ai avea unde ar fi bine sa faci o pelvimetrie in loc sa te stresezi daca are/nu are loc. Deocamdata nu e ingrijorator.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 28+ Iulia Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Citat:

ADRIANA,
Hai sa iti povestesc ceva. Poate iti va schimba un pic perceptia.
Sarcina mea este obtinuta natural, dupa 3 fertilizari in vitro esuate.
Ultima fertilizare am avut-o cu 4 luni inainte sa raman gravida.
Si sa iti spun ce am patit dupa ultima fertilizare.
Sotul m-a parasit pentru alta femeie, si-a facut o alta legatura, pe motivul ca eu nu fac copii.
Iti dai seama prin ce am trecut, dupa esecul cu ultimul FIV, nu a fost alaturi de mine, am fost terminata, m-am simtit aruncata la gunoi.
Domnul sot a bagat divort de mine, dar nu a plecat din casa.
Si cum Dumnezeu nu lasa lucrurile nearanjate, a facut o minune pt. mine si mi-a daruit un bebe.
Am ramas impreuna pt. bebe si pentru a incerca sa mai refacem casnicia, dar durerea nu dispare asa cu una cu doua.

Deci, curaj, capul sus, se poate si mai rau.

Cat de mult te iubeste DD!
Nu-mi vine a crede!!!
Sa va dea DD multa sanatate si fericire si putere sa treceti peste toate!

tina 30+ cu

AMR 9+ si vine

Mergi la inceput