Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (109)
Raspunsuri - Pagina 11
enik83 spune:
buna seara fetelor.!!
multumesc mult de tot pt voturi !!!
27+ cu o minune de
poze
http://www.animalut.net/user/enik83.html
larissa_79 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crissy77 La multi ani, Andreas bucalat si dragalas ! rodyka, eu am ramas f dezamagita de LT (din articolul pe care il citisem am tras concluzia ca vin pers originale dar m-am inselat, scria ca incepe la ora 12, asa a inceput dar la 12.30 deja se termina. noi am ajuns pe la 12.20, am prins doar o melodie si un DVD din alea impartite la sfarsit), dar Elise a fost super-incantata. pune link-ul la catelul printesei sa votam si noi. enik, votat matza cu ghiare, ghem si colti Carmen, wow, asta da relatie sanatoasa! De-am putea fi toti ca voi... nu ar mai exista razboaie in lume... larissa, pai la ce fete frumoase faci... normal ca vrea fete racusor, cam asa vrei tu camera bblusului? Noua ne-a facut-o un coleg de serviciu de-al sotului, pictor amator. Momentan o folosim pe post de depozit de jucarii. nela_didea, din sapt 28 schimbi luna. bamboletta, sa-ti traiasca sotul! Antonia cu strugurelul. Dragaica, tensiunea e buna. La gravide e imp ca maxima sa nu depaseasca 14. Jucarii de firma: alea care costa gramada... fiica-mea nu are nicio atractie pt ele. Azi i-am luat o jucarioara de baie (mai mult am luat-o pt mine, ca mi-a cazut draga de cand am vazut-o, o broscuta testoasa sub forma de pistol cu apa) doar 1.5 lei. Fiica-mea a de juma' de ora in baie si se joaca. Cu siguranta curge Dunarea pe la mine in baie Cristina 26 s cu & Elise-Stefania (3 dec. 2005) |
m-am tot uitat la pozele voastre...ce minunatii ies din mainile tale si ale Elisei....eu n-am atata rabdare
Larisa 31+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR 9 saptamani pana la
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
Dragaica spune:
citat din mesajul lui nela_didea Crissy multumesc pt.raspuns. Si fetele tot asa au zis ca tine. Deci mai am de asteptat o saptamana. Doamne ce m-am distrat mai inainte cand mi-a picat liera "d" de pe tastatura. Acuma in loc de "d" am o gaura. Sa vad ce moaca face sotul cand vine acasa si vede, ca-i laptopul lui. Am pus-o. 27 + cu Mergem inainte cu Doamne Doamne |
Ne luam de mana si eu am o gaura in tastatura
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 26+ de Tudor Sébastian si Félix Alexandru
AMR 10 + saptamani de stat la caldurica, Doamne ajuta.
mov_79 spune:
Ce furtuna e in Timisoara!!! e f urattt
Ela eu voi face cezariana in sapt 37 - 38 , nu stiu inca in 11 iunie stabilim:)
32+
ela_mm spune:
dragele mele, asa, ca sa va mai distrati in seara asta am mai adaugat niste poze. asa cum v-am promis am facut poza la patut. e un transformer...albastru. da, stiam ca vom avea o fetita cand l-am luat, insa camera e albastra cu crem, plus ca voiam transformer de maxim 160-165 cm L, ca altfel nu aveam loc (la modelele de 170-175 aveam mai multe oferte, doar ca 5 cm ma faceau sa nu pot deschide usa balconului ).
apoi am facut poza cu lenjeria aleasa de tati. are 3 laterale, insa eu am intors-o pe a 3-a la caput, sa vedeti mai bine in poza modelul.
si mai e si trusoul evei! de fapt o mica parte, ca eu nu m-am putut abtine de la cumparaturi.
inca n-am spalat nici lenjerie si nici hainute, dar speram sa fie timp berechet. peste o ora implinim si noi in 31 sapt.
Ela 30+ cu
ela_mm spune:
mov, asa de repede stabiliti data? eu cu al meu abia ieri am discutat pt prima data ce varianta de nastere m-ar tenta. sunt convinsa ca nu-mi va spune o data orientativa inainte de a intra in iulie. (eu as vrea in 19-20 iulie, ca am fi la 39+, dar cine-l stie pe doc? si cine stie ce intentii subliminale are matulica mea?)
Ela 30+ cu
racusor2010 spune:
foarte frumos si patutul si trusoul
sa le stapaneasca sanatoasa si iubita
Bulina 33+ cu poznas
Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!
larissa_79 spune:
citat din mesajul lui ela_mm dragele mele, asa, ca sa va mai distrati in seara asta am mai adaugat niste poze. asa cum v-am promis am facut poza la patut. e un transformer...albastru. da, stiam ca vom avea o fetita cand l-am luat, insa camera e albastra cu crem, plus ca voiam transformer de maxim 160-165 cm L, ca altfel nu aveam loc (la modelele de 170-175 aveam mai multe oferte, doar ca 5 cm ma faceau sa nu pot deschide usa balconului ). apoi am facut poza cu lenjeria aleasa de tati. are 3 laterale, insa eu am intors-o pe a 3-a la caput, sa vedeti mai bine in poza modelul. si mai e si trusoul evei! de fapt o mica parte, ca eu nu m-am putut abtine de la cumparaturi. inca n-am spalat nici lenjerie si nici hainute, dar speram sa fie timp berechet. peste o ora implinim si noi in 31 sapt. Ela 30+ cu |
foarte frumoase...mi-a placut ideea de masa de infasat chiar langa patut...eu nu prea m-am impacat cu masa de infasat la alexia....insa.
Tu deja le-ai asamblat toate...eu nu le cumpar inca ca de emotie mi-e frica sa nu nasc....
In alta ordine de idei..fi'mea a ajuns la Iasi la Luca si sta calare pe el...sora-mea deja imi plange de mila....la ce ma asteapta...
AMR 9 saptamani pana la
larissa_79 spune:
racusoru' nu dormi?
AMR 9 saptamani pana la
racusor2010 spune:
mycya cred ca te-ai culcat deja, dar voiam sa iti urez drum bun, ai mare grija si sa ne auzim cu bine
petrecere frumoasa acasa
ma bag si eu la somnic ca pic cu capul pe tastatura...sotul e la meci la un prieten si eu bantui pe net...
noapte buna burtici
Bulina 33+ cu poznas
Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!