Laparoscopie 14

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jaguar spune:

xdidi, multa baftaaa la operatie!
Unde faci laparo si cu cine?
Asteptam sa vii cu vesti buneeee!

Pogonici, imi pare rau ca mai ai de asteptat, no asta e situatia,
lasa ca acus trece timpul si vii cu burtica gauritaa

Noapte buna si pupiciii la lumeeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LORY76 spune:

Buna fetelor,buna Jaguar,EU AM FACUT LAPAROSCOPIE PENTRU CURATARE DE TROMPA CACI AM DOAR UNA DATORITA UNEI EXTRAUTERINE. CAND M-A DESCHIS MI-A GASIT SI UN OVAR POLICHISTIC SI MI-A FACUT SI DRYLING OVARIAN. NICI UN MEDIC GINECOLOG NU MI-A DESCOPERIT OVARUL ACELA PLIN DE CHISTULETE,NOROCUL MEU CA AM FACUT LAPAROSCOPIE PENTRU TROMPA SI M-A REZOLVAT SI CU OVARUL.LA OPERATIE A ASISTAT SI DOCTORITA MEA GINECOLOG.

Mergi la inceput

XDIDI ITI UREZ SI EU MULTA BAFTA SI SA FII TARE CA E O OPERATIE SIMPLA,DUPA 5 ZILE M-AU EXTERNAT SI LA ZECE ZILE DE LA OPERATIE MI-AU SCOS FIRELE.

Mergi la inceput

XDIDI SI EU AM AVUT O OPERATIE CLASICA INAINTE SA FAC LAPARO SI DOCTORUL CAND A VAZUTO MI-A ZIS CA NU ESTE SIGUR DACA VA REUSI SA INTERVINA PRIN METODA LAPAROSCOPICA DATORITA FAPTULUI CA O OPERATIE CLASICA LASA ADERENTE SI EL NU POATE VIZUALIZA BINE IN INTERIOR DAR PINA LA URMA A REUSIT SI MI-A FACUT LAPARO.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

ma doare

anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xdidi spune:

salutare fetelor
mai inca nu stiu unde voi face laparo ca spital, dar cred ca voi face cu bratila, luni facem cunostinta...eu as vrea la euroclinic, dar nu stiu daca imi mai face decontare casa de asigurari, ca altfel integral cost cam 75 mili vechi toata treaba...si e cam mult mai ales ca s-ar putea sa mai fac inca o operatie in care ar trebui sa-mi scoata trompitzele
Pogonici bafta si asteptare cat mai nestresanta
Lory sper sa se poata laparoscopic ca eu nu ma mai tai , si tu atat ai stat in spital pt laparo 5 zile...oau eu am stat5 3pt asta clasica si la 7 zile mi-au scos firele , bine pe biletul de iesire scria ca am avut o refacere precoce, si pe lanag toate astea am avut si 2 anestezii facute (rahie+toatala cu intubare etc)
ma speri, eu din considerentul asta vreu laparo ca stau mai putin in spital, ca nu se fac atatea aderente si ca cica trebuie sa-ti revi mai repede..
oricum fac laparo asta ca ultima sansa.....ca la cate am nu stiu daca voi avea bebe, dar ce nu fac eu pt un bebic
va puup pe toate si fara stres, eu cel putin gandindu-ma la operatia asta nici nu ma stresez ca ma gandesc ca e mult mai usoara decat cealalta(sper) si am supravietuit chiar contrar asteptarilor n-am avut mari probleme putin cu tensiunea mica in rest super bine nici n-am stat noaptea la reanimare(6 ore in reanimare, ore in care am primit 5 vizite)

didi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta2 spune:

Fetelor, va tin pumnii sa mearga totul struna.

Mergi la inceput

XDIDI DAR CE OPERATIE MAI AI PE BURTICA?EU AM STAT 5 ZILE PTR.CA AM AVUT MICI PROBLEME DUPA CE MI-AU SCOS INTUBATIA,M-AU RANIT PUTIN IN GAT SI VREO DOUA ZILE AM ARUNCAT SPUTA CU SANGE DAR ASTA NU A FOST NIMIC GRAV,SE MAI INTIMPLA.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xdidi spune:

am operatie pt endometrioza, clasica dintr-un capat in altul al burticii, am un zambet pelvin sa-i zic asa...am avut si dren si sonda si tot capitolul, operatia a durat vreo 3 ore juma, si am fost plina de endo grad 4... si mi-am revenit super bine in 3 saptamani am mers la munca, insa nu puteam sa alerg la cross, asta cu sportul oricum e o problema dureroasa la mine .... nu pre imi place sa fac sport, cand trebuie fac ,dar imi place sa merg pe jos ,merg aproape zilenic cate 40-50 min
pt laparo mi-e frica de durerile alea de umeri, pe mine nu m-a durut numic cand am iesit din operatie, imi enea sa fug acasa , dar nu ma ascultau picioarele, dar m-am ridicat din pat la 6 ore m-am asezat in scaunul cu rotile si am fost dusa in salon unde ma astepta sotul cu care am vb pana mi-au facut somniferul(asta seara), in schimb a doua zi mi-au scos sonda urinara si glucoza eram varza si mi-au dat sa pap lichide si branza dulce de vaci am trecut si de asta si a 3-a zi fripturici la abur , amandina, cafea, sare si efedrina pt tensiunea mea mica si eram ca noua, apoi a doua zi de dimi go planet acasa.......cam atat am beut multe lichide, si mancat fructe , sucuri naturale de fructe(facute de mine la storcator) si plimbari usoare.....n-am luat nici macar un algocalmin ...nimic,doar calciu si vit c aaaaa si menopauza
va puuup si scuze ca m-am lungit si asa in afara temei

didi

Mergi la inceput

Buna dimineata fetelor

SASAPTE INTREBARI IN LEGATURA CU SARCINA:
Daca barbatul meu poarta boxeri si nu slip,sunt sanse mai mari sa raman insarcinata?
Sansele cele mai mari le ai daca sotul tau nu poarta nimic.
Si eu si sotul meu aratam foarte bine.Sunt sigura ca si copilul meu va fi frumos si as vrea sa apara in reclame.Cui ma pot adresa in acest sens?
Psihologului tau !
O sa imi iubesc mai putin catelul dupa ce voi naste?
Nu,dar s-ar putea sa te calce pe nervi sotul !
Poate sexul,in ultimile luni de sarcina sa provoace travaliul?
Doar daca sexul e intre sotul tau si o alta femeie!
E important sa fiu alaturi de sotia mea atunci cind naste?
Nu,atata vreme cat temenul de "pensie alimentara" nu te sperie!
Nasterea poate provoca hemoroizi?
Nasterea poate fi folosita ca si cauza pentru orice problema pe care o ai!
Sotia mea a nascut saptamana trecuta.Cand isi va reveni?
Cand copilul va termina facultatea!

Mergi la inceput