America (202)
Raspunsuri - Pagina 8
arminad spune:
Din fericire tin cont si cred ca e bine. E un fel de traditie a scolii desi ulita noastra e una asa mai modesta dar cu oameni faini.
Cu jobul.. ehee cite planuri sunt pe banii aia care deocamdata nu exista
da e frumos sa visezi
Citat: |
Europa o sa fie un reality check dupa jde-miile de jucarele de la scoala si de la prieteni. Eu nu prea incurajez exagerarile, dar e molipsitor. |
Ioana cind a venit din Ro acu doi ani a zis ca s-a simtit ca si Cenusareasa Toata lumea era domle doar cu " de firma"
Eu ii spun mereu ca firma e ea insasi
AB_AC spune:
:)) deja-s cheltuiti?
Mey mie la primul meu job mi-au furat salariul in transportul bucurestean ... !!
Ehh noi mergem in Franta. In afara unor cercuri mai aristocratice in care am mai meditat copiii, in rest lumea-i imbracata modest. Cu gust, dar modest si sincer nu ai aceeasi varietate de jucarii in rafturile magazinelor. Au la mancare:)).
N-au nici n-spe mii de activitati dedicate. Cu adolescentii e putin altfel si au si ei cultul chestiilor de firma din ce vazui eu prin autobuz. S-or mai calma si-n .ro cu criza.
mihutza11 spune:
multumim mult de laude!
AB m-ai dat gata cu complimentul la adresa fetei!
si te invidiez pt sederea franceza!
Mica dansatoare
corinadana spune:
Ramonelu' ai lipsit tu o vreme dar in ce forta ai intrat! Fetele fac bine,multumesc, una creste prea repede parca, defapt amandoua daca bine stau si ma gandesc, alta ocupata cu n shpe evenimente acum la graduare. Tr sa iau rochie ptr culmination day si nu am idee cam ce sa iau, uf!
Carmen nu am sunat , nu mai am minute pana pe 8 iunie...
Mihutza noi ne "vedem" pe fb.
Miere- curajosilor!lasa ca furnicile sunt prietenoase :), eu am negrute.
Ptr cine doreste http://www.haisln.org/recommendedreadinglists.html
Pupici!!! la noi urmeaza un weekend de weekend cu 4 zile off, si la voi la fel?
Pumba de cand cu landscape ul tau cand o plimb pe bebe afara ma tot uit la case cum sunt aranjate in fata si mi zic "asta cred ca i ar place ei!".Sunt unele ca in povesti.
Noi mai avem un pic si semnam actele ptr casa din Las Vegas! se pare ca am prins ultimul tren cu short sale urile astea. S au cumparat acolo la gramada case mai ales de companiile mari.Acolo i cu pietre/pietris in fata majoritatii caselor; "frumos" tare.
Corina mama domnisoarei RALUCA si a bebelasei FRANCESCA
http://family.webshots.com/photo/2925218030098531596UGNuSg?vhost=family
ruxij spune:
Io dau cu d'ala pt. ants and bugs pt indoor, nu stiu insa sa zic despre "mai safe", eu am luat la nimereala, cred ca ii zice chiar Flit, dc. nu ma insel.
Bogdan al meu a terminat ieri scoala. A venit cu report card plin de plusuri si excelenturi, cum dau astia note la clasa a 2a aci, fara litere. Da' la premiu m-au dezamagit, i-au dat award pt "amazing piano playing". Mie mi s-a parut aiurea, ca el pianul l-a invatat in afara scolii si de cand e invatatoarea calificata sa evalueze piano playing? De ce nu i-a dat sa zicem pt. spelling, unde a avut straight 100% tot anul la lista cea grea, sau la mate unde e in programul de accelerated math si e cu un an peste nivelul de clasa a 2a? Ma rog, naiba ii intelege pe astia. Am ajuns ca vecina de anul trecut, pe care nu am inteles-o ca era ofticata ca fie-sa, desi era cea mai buna din clasa la citire si alte alea (verificat de mine ca mergeam la volunteering saptamanal) a luat premiu pt..... SPORT Anu' trecut rasei de ea, acu' sunt la fel si io Poate ma ajutati voi sa inteleg cum merge sistemul aici si cum dau astia premiile. Ca de ex. fi-miu intr-un an a luat premiu pt "handwriting", cand el scrie cel mai urat posibil si imposibil Astia sunt pe invers sau cum?
corinadana spune:
La astia este o mare vrajeala premierea Lia, cel putin in elementara.
La Uca la scoala nu se mai obbosesc sa faca nici o premiere. La alta scoala unde a fost ea ptr kinder sa vezi ce de premii/diplome le dadea , sa i faca pe toti happy!
Eu am renuntat sa i mai inteleg...
Andreea noi am dat cu Grant's ptr insecte/furnici si suntem si noi si ele safe.
sinzi_ana spune:
Se dau premii in scoala?? Aici abia pe 9 iunie se termina scoala...dar David pleaca sambata viitoare in Ro...deci nu cred ca ia nici un premiu...hihi....
Ruxij, las' ca important e sa stii tu ce poate copchilu'!!!! Si sa ne agitam mai incolo cand conteaza evaluarile astea...de cand mi-ati spus voi ca pana in clasa 3-a nu conteaza...io's cel mai relaxat parinte:))!!!
Mie David mi-a venit ieri acasa cu niste foi de lucrat zilele astea libere cu 1+6 si tot asa...le-am pus direct la gunoi...ma gandeam sa i le fac eu...da' nu merita:))
sinzi_ana spune:
Ah...ieri a fost la scoala uniform sale si book sale...si il trimit pe barbatu' cu copilu...i-am spus ca daca costa mai mult de 10$ tricoul sa nu cumpere...si ca size (ca ma tot intreba ce size sa ia) sa probeze acolo ....
Si vine sotu acasa, cu 3 tricouri de acelasi fel (culoare) pe care a dat 17$ bucata, marimea 14-15 ani....ca cica l-a probat...si sunt un pic mari...da' o sa ii vina in august...de parca David in 2 luni o sa creasca cati altii in 7 ani
corinadana spune:
Nu te necaji Sanzi ca si Ralu a comandat un tricou pe care o sa ia autografe de la colegi marimea L. Numai ca acel L era L de adulti...
Ralu abia pe 18 termina scoala.