America (202)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alintaroma spune:

Doamne Miere, ce cumintel sta el si papa iti vine sa-l maninci cu tot cu orez . Bianca niciodata cred ca nu a stat asa cuminte la masa sa pape singurica . Oricum furculita e cit el de mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Vaaai!!!! Cat de scump e!!! Si eu m-am amuzat...ca a lasat furculita cand a vrut niste orez...apoi cand si-a facut pofta...a luat-o iar:))!!! Ambitios!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Dulce foc! Munceste acolo cu papica, f. pus pe treaba:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bilica spune:

Fetelor,care dintre voi imi daduserati un link cu actele necesare pt a face pasaport american bebelui????
Imi trebuie si SSN pt pasaport?ca eu tot intreb in stanga si in dreapta si cica imi va ajunge in 3 luni...,ce ma fac?eu nu mai rezist inca 3 luni dupa nastere aici;ma impacasem cu ideea de 2 luni.....Deci intro luna voi avea certificatul de nastere....,apoi?????????? Eu vreau sa plec cat mai repede

38+ RACHEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Ar fi bine sa salvezi linkul, are informatii utile si e mai de incredere decat ce spune unul si altul.
http://travel.state.gov/passport/get/minors/minors_834.html
Da, iti trebuie SSN care de obicei vine in 3-6-8 saptamani, depinde de la stat la stat.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Miere, dulce foc Aidan! Practice makes perfect!! :)

Adriana 25+ Isabelle Marie si Aidan Alexander - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bilica spune:

MIERE ,merci mult! lam avut salvat,dar am avut o problema minora cu laptopul si sa gasit un informatician care sami stearga tot ce avean in el

38+ RACHEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Miere hihihi ce tare Aidan! parca mai ieri era un bebe mic si acum ia uite ce flacau!

Mica dansatoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Miere, ieri l-am vazut si eu cu Eric pe Aidan. Eric s-a indragostit de el, cat a zis ca e frumos, ca mi-era ca il deoache.

Eu, dupa ce ca nu mai am acces la DC de la birou, ieri m-au diagnosticat si cu artrita. E tot ce imi lipsea. Abia pe 30 iunie am programare la neurolog.
Aveti sfaturi ce as putea sa fac pana atunci? Sanziana, AB, care va mai pricepeti?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arminad spune:

Citat:
Window screen/screening material. Se gaseste la orice home improvement center (Lowe's, Home Depot, etc).

Multumesc, le-am gasit

Carmen, off sanatate multa ! Dar de ce la neurolog pt artrita?

Miere, trebuia sa incepeti cu betisoare, daca tot e chinez sau macar o furculita pt oameni mici. E dulce foc !

Unde-o fii Ramona?

Mergi la inceput