America (202)
Raspunsuri - Pagina 4
alintaroma spune:
Doamne Miere, ce cumintel sta el si papa iti vine sa-l maninci cu tot cu orez . Bianca niciodata cred ca nu a stat asa cuminte la masa sa pape singurica . Oricum furculita e cit el de mare
sinzi_ana spune:
Vaaai!!!! Cat de scump e!!! Si eu m-am amuzat...ca a lasat furculita cand a vrut niste orez...apoi cand si-a facut pofta...a luat-o iar:))!!! Ambitios!!!!
bilica spune:
Fetelor,care dintre voi imi daduserati un link cu actele necesare pt a face pasaport american bebelui????
Imi trebuie si SSN pt pasaport?ca eu tot intreb in stanga si in dreapta si cica imi va ajunge in 3 luni...,ce ma fac?eu nu mai rezist inca 3 luni dupa nastere aici;ma impacasem cu ideea de 2 luni.....Deci intro luna voi avea certificatul de nastere....,apoi?????????? Eu vreau sa plec cat mai repede
38+ RACHEL
miereamara spune:
Ar fi bine sa salvezi linkul, are informatii utile si e mai de incredere decat ce spune unul si altul.
http://travel.state.gov/passport/get/minors/minors_834.html
Da, iti trebuie SSN care de obicei vine in 3-6-8 saptamani, depinde de la stat la stat.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator
blackpanterro spune:
Miere, dulce foc Aidan! Practice makes perfect!! :)
Adriana 25+ Isabelle Marie si Aidan Alexander - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier
bilica spune:
MIERE ,merci mult! lam avut salvat,dar am avut o problema minora cu laptopul si sa gasit un informatician care sami stearga tot ce avean in el
38+ RACHEL
mihutza11 spune:
Miere hihihi ce tare Aidan! parca mai ieri era un bebe mic si acum ia uite ce flacau!
Mica dansatoare
Carmenbr spune:
Miere, ieri l-am vazut si eu cu Eric pe Aidan. Eric s-a indragostit de el, cat a zis ca e frumos, ca mi-era ca il deoache.
Eu, dupa ce ca nu mai am acces la DC de la birou, ieri m-au diagnosticat si cu artrita. E tot ce imi lipsea. Abia pe 30 iunie am programare la neurolog.
Aveti sfaturi ce as putea sa fac pana atunci? Sanziana, AB, care va mai pricepeti?!
arminad spune:
Citat: |
Window screen/screening material. Se gaseste la orice home improvement center (Lowe's, Home Depot, etc). |
Multumesc, le-am gasit
Carmen, off sanatate multa ! Dar de ce la neurolog pt artrita?
Miere, trebuia sa incepeti cu betisoare, daca tot e chinez sau macar o furculita pt oameni mici. E dulce foc !
Unde-o fii Ramona?