America (202)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulianm spune:

Citat:
citat din mesajul lui arminad

Fetelor, cum ii zice aici la plasa aia de tintari care se pune la geamuri si de unde se cumpara ca habar n-am

Window screen/screening material. Se gaseste la orice home improvement center (Lowe's, Home Depot, etc).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiancaM spune:

Irina, nu e devreme 8.30, el e inca mic. Al meu doarme de la 7 cel tarziu 7.30. Se trezeste bineinteles de nenumarate ori, si de tot la 6. Am obs ca daca cumva adoarme mai tarziu, gen 8.30 a doua zi la 5 e drepti.
Amalia in schimb adorme cam tarziu, ca ramane singura(9.30-10) dar cred ca daca am sta langa ea ar adormi in 10 min. NE chinuim insa sa o invatam sa adoarma fara asistenta. REcupereaza ziua la pranz, cand baga 2 ore linistita.

Azi am fost si noi in LI. Frumos, am dus copiii la un animal shelter, gen zoo, cu hranit purcei, rate, oi, capre,etc. Amalia era in lumea ei, Andrei in schimb, il tineam in brate si de cate ori canta vreun cocos plangea de numa'. Abia spre final s-a obisnuit putin dupa ce am stat la un pupet show si era muzica tare si zgomot. Chiar ii ziceam lu DH ca el e obisnuit cu claxoane, frane si sirene, nu cu cotcodac si cucurigu.
Per total a fost o zi super. MAine avem in plan un Toys'r'us in Times Square.
Somn usor!!!

Mami de Amalia si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Al meu la varsta lui Aidan se culca la 11 noaptea. Cand era mai mic la 9 seara. Deci mie nu mi se pare tarziu:) Nu cred ca are legatura. Dar sfaturi nu am, ca mie mi-a pus Dzeu mana in cap cu al meu cand era bb, a dormit cate 8h pe noapte mereu, adica de la 3 saptamani, n-am experimentat trezirile astea. Adica mint, pe la 10 luni a inceput sa se trezeasca si l-am luat in pat cu mine, apoi cu bunica, apoi iar cu mine, pana la 4 ani. Asa s-a rezolvat si cu trezitul asta. Deci de la 10 luni n-a mai dormit in patutul lui. La 4 ani si ceva a cerut singur sa doarma singur. Si acum doarme cu mine vinerea si sambata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Nici eu nu te pot ajuta ca noi dormim toata noaptea 9-7 cu o singura trezire scurta de lapte. De Ralu nu mai zic ca ea de la 6 luni a dormit noapte complet intreaga.
Sa nu fie mult prea agitat/obosit peste zi ca nici asa nu este bine.

Corina mama domnisoarei RALUCA si a bebelasei FRANCESCA

http://family.webshots.com/photo/2925218030098531596UGNuSg?vhost=family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bic

blackpanteroFelicitari!
Spune-mi si mie cum e examenul de civics. Noi tot aminam de vreo un an si jumatate sa aplicam pentru cetatenie din diverse motive, cum ca nu e urgent, iar acum ne-am opintit in studiul pentru testul civic. Si tare mi-e ciuda ca nu ne-am mobilizat ca sa fi putut vota la alegerile locale de-acum. La noi in oras sint multe chestii importante de votat acum. of.
Deci, cum e testul? Daca citesc PFD_ul ala de pe site e suficient sau trebuie sa invat mai mult?

Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

Info utile despre cresterea copiilor

www.askdrsears.com/" target="_blank">Dr. Sears

www.positivediscipline.com/" target="_blank">Disciplina afirmativa

Multumesc!!

A fost fff usor, e o gluma de test, intrebarile sunt din alea 100 ce le dau ei dar cred ca le aleg pe cele mai simple. Eu am primit sa spun capitala US, 1 stat ce se invecineaza cu Canada, ce e "freedom of religion", ce ocean e la est, cand a fost scrisa Constitutia si cati senatori avem. 6 in total, sunt 10 intrebari dar se opresc la 6 daca raspunzi corect.
Apoi a trebuit sa citesc "who is on the dollar bill?" si sa scriu "Washington is on the dollar bill" restul e revizuirea hartiilor. Apoi la 10 minute dupa am depus juramantul, asa e overseas ca am fost numai 6 persoane.
Totul e oral si iti vorbesc incredibil de rar si tare de zici ca vb cu retardati :))))

Nu mai astepta si nu iti fie teama de test ca e simplu tare. Eu visam intrebarile si ma steptam sa ma intrebe chestii mult mai serioase.

Edit ca am uitat sa spun ca a durat 4 luni de cand am depus N-400 pana la interviu desi hartia de confirmare de primire a N-400 spunea ca poate dura pana la 365 de zile.Am depus in 22 ianuarie si interviul a fost pe 18 mai.

Adriana 24+ Isabelle Marie si Aidan Alexander - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Multumesc tuturor pt sfaturi, azi noapte a dormit mai bine de la 8 la 6, fara trezire. am observat ca ii place sa fie mai racoare in camera, cam 72-75 F si doarme in maneca scurta, neinvelit.

Cand e mai cald de atat se rasuceste toata noaptea, ca un pui la rotisor, tampita comparatia dar exact asa se comporta, se invarte si rasuceste.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui philip

editez. mai bine nu raspund, ca mi-e ca mi-o iau pe cocoasa.
sanzi, am citit, trist.

De la mine NU NU!!!

Anamaria cum mai este degetul lu' copilu'? tu i l ai prins?

Ramonaaaaaaaaaaa, busy?

Sanzi

Bianca si nu luarati cocosul acasa?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

E Ok acum...am fost ieri la doctor si i-a drenat singele strins sub unghie. Se pare ca unghia asta o va pierde dar nu-i rupt nimic. Nu i l-am prins eu...si l-a prins singur la usa de la masina.

Anamaria

"With sufficient thrust, pigs fly."

Mergi la inceput

uf! lasa, creste alta nou nouta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Ruxij si ABurel, multumesc pentru sfaturi

Lai

Mergi la inceput