Pierdut copie buletin.O declar nula.

Pierdut copie buletin.O declar nula. | Autor: micheline

Link direct la acest mesaj

Se trezeste sotul ieri cu o somatie de plata de la Avon, cum ca in calitatea lui de reprezentant are de achitat o factura de vreo 200 lei. Toate bune si frumoase, nunai ca sotul meu nu a fost niciodata reprezentantul lor. Vi-l inchipuiti pe el, saracul, la 95 Kg, cu posetuta cu rujuri si insigna roz vanzand produse colegilor de pe santier sub deviza "Langa un fier beton merge o oja maron".
Ma intreba stuperfiat ce am facut eu, cand l-am inscris la aceasta firma? Initial am crezut ca este o gluma proasta deoarece scrisoarea respectiva, in afara de antet nu avea nici o stampila si nici o semnatura.
Astazi am sunat la ei la Bucuresti, le explic situatia, si primesc numarul directorului de vanzari pe zona. O sun si pe aceasta, ii explic din nou situatia, ii spun ca sunt decisa sa merg la politie sa depun plangere si imi spune ca sotul a fost inscrisa de o persoana din oras, imi da adresa si numarul de telefon al respectivei. Asta dupa ce ma chestionase daca am copii care ar fi putut duce o copie de pe buletinul sotului pentru a beneficia de produse, daca eu o cunosc pe respectiva, etc.
Vorbesc la telefon cu persoana respectiva, ii explic ce am de explica si o intreb de unde are ea datele personale ale sotului, imi spune ca are o copie de pe buletinul lui, pe care i-a adus-o o alta, care a pretins ca este cumnata cu el. Imi spune ca au achitat factura, ca l-a scos pe al meu sot din baza lor de date, ca va distruge copia de pe buletinul lui. Imi da numarul de telefon al persoanei care a facut magaria, o sun si pe aceasta, (intre tip fusese pusa in tema de cealalta) si incepe sa-si ceara scuze, iertare, ca nu mai face. o intreb, in definitiv, de unde avea copia de pe buletinul sotului meu, si imi spune ca a gasit-o fiul ei, iar ea avea mare nevoie sa plaseze o comanda. Eu pierdusem intradevar o copie de pe buletinul lui in perioada in care ea a facut comanda, dar inca ma intreb cum se poate asa ceva, nimeni nu verifica cine este persoana, poti folosi o copie de pe buletinul cuiva pentru astfel de magarii. Puteam sa-i fac amaratei mult rau, dar sper ca si-a invatat lectia. Asa ca mare atentie ce faceti cu copiile de pe buletin.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns IonescuOana spune:

Incredibil.
Cum poate sa fie inscris cineva ca reprezentant si mai ales sa i se factureze doar pe baza unei copii dupa buletin. Iti dai seama ca i s-a falsificat si semnatura in acte.
Oricum, multumim pt avertizare, ca doar, vorba ceea, traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Daca Romania functioneaza si pe copii din astea...:
http://esec.ro/copie-xerox-varianta-limitata/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
citat din mesajul lui rall
Daca Romania functioneaza si pe copii din astea...:
http://esec.ro/copie-xerox-varianta-limitata/

Asta-i realitatea paradoxala din ro.
Daca primariile cumpara xeroxuri, sar in sus unii cum ca se rupe painea de la gura pensionarilor si bebelusilor. Daca nu cumpara xeroxuri, sar in sus altii ca de ce nu suntem in secolul XXI. Oricum am imparti banutii tot nu e bine. Fiecare gaseste, dupa caz, scuze sau acuze.

PS. Dar postul de politie din Beresti Tazlau n-are macar stampila? Asa, ca sa dea un aer de veridicitate fituicii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AkaManah spune:

eu zic sa anunti politia. tanti cu pricina nu cred ca e la prima isprava. in plus ...cum naiba a putut face asa ceva?! cred ca se incadreaza pe la 5 infractiuni toate destul e grave. In locul tau as verifica si la biroul de credite....

Veninul dauneaza grav sanatatii.

Cred ca acolo unde singura alegere este intre lasitate si violenta, eu as sugera violenta.

Prea des ne bucuram de confortul unei opinii fara disconfortul cugetarii.

Mergi la inceput