Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (40)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

am revenit si au..azi a am fost plecati toata ziua..intai pe la munte apoi la mare si la apusul soarelui eram pe plaja sa ne plimbam..miruna lasa paranoia ..allexia sau cien intreba: miscarile lui bb NU se simt ca ceva dn stomac (adica de ex cand "bolborosesc" intestinele-sperca asa se zice daca nu am inventat un cuvant nou)..bb prima data se sima mai degraba ca o "gadilitura" apoi cand mai creste se simte clar cand loveste sau se intoarce si mai tarziu chiar si cand sughita..eu nu simt in fiec zi bb dar nu intru in panica: maine facem 15 saptamani si niic macar nu stiu daca placenta e anterioara sau posterioara.la ultima eco mi-a spus ca-mi spune singur dupa 14 sapt unde e placenta pt ca stiti ac ea mai migreaza pana atunci.ana inca o data :felicitari si sa fii iubita..corina sper ca te simti mult mai bine si ca a trecut raceala

Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Fetelor, eu sunt la munte. A fost si este in continuare asa un timp frumos, de tricou!Chiar ma intreba sotzul, te-ai saturat de natura?Ca va spuneam ca simt o nevoie acuta de a sta in natura, dar nu, nu m-am saturat, as veni in fiecare weekend.
Am probleme mari cu balonarea. Eu chiar inainte de a ramane insarcinata faceam tratament pt balonare, deci eu si inainte ma balonam, acum cu atat mai mult!Nu pot sa mananc doar ceai cu branza si paine prajita. In perioada aceasta as manca ca nebuna rosii si fructe.Oricum, eu ma balonez indiferent ce mananc. O sa incerc cand ajung acasa cu ceai digestiv.

15+
Mami de baiat

Mergi la inceput

Laraman, prima eco la 14 sapt?Nu este cam tarziu? Ca pana acum se face si dublu si triplu test. O carutza de analize de sange...Eu prima eco am facut-o la 2 zile dupa ce mi-a intarziat CM si intre timp imi efectuasem si HCG-ul.
Voi chiar l-ati auzit pe BB?Eu nu, poate si de la atata balonare. Mie doctorii peste tot si in Bucuresti si la Viena mi-au zis ca e mare pentru varsta lui. Poate sa fie de la hipertiroida mea sau poate sa fi ramas dinainte si sa-mi fi venit CM, ceea ce ma ingrozeste ca ain acea perioada chiar stateam ca pe ace sa vad daca imi vine Cm sau nu ca sa iau niste pastile puternice interzise in sarcina.
Si am luat deja 5 kg, de la 49 la 54. Si abia am intrat in luna 4!

15+
Mami de baiat

Mergi la inceput

Si inca ceva: eu daca nu iau vitamine, sunt moarta. Am stari de lesin. Sa mai imi repet analizele cu Ca, Mg, Zn,Fe desi prima data au iesit f. bn

Creste repede parul.

15+
Mami de baiat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexxia_m spune:

'Neata burtici!
Multumesc fetelor pentru lamuriri
Deci nu simt inca BB si mai am de asteptat, asta e, vom astepta sa mai crestem
lauraman te-am trecut in lista de pe prima pagina, daca vrei sa ne spui si data UM.
Si mie mi se pare foarte tarziu prima eco la 14 saptamani, cum zice si beatrice, pana atunci la noi se fac si analizele de sange si DT.
Eu pana la 14 saptamani am facut cam 6 ecografii dar cine stie, la voi poate este altfel

16+

Mergi la inceput

douradoudou, beatrice ce bine ca va plimbati in aer liber .... face asa bine
pe la mine a cam fost innorat si a ploat destul asa ca am stat in casa
astept astazi sa vad daca avem parte de ceva soare

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

buna diminetzul...ca slaba miscarea si dimineata...allexia eu am noroc ca marea este la 10 min de mers cu masina(daca nu e trafic nebun) si muntele cam la 30 de minute

Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si 15+

Mergi la inceput

douradoudou ooo, este super asa si cu marea si cu muntele asa aproape
ai facut poze?

16+

Mergi la inceput

cred ca este asa slaba activitate pentru ca la noi este si astazi zi libera prin lege
asa ca probabil si burticile de pe aici se bucura de ziua asta

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Salutare!
Nici nu stiu cum sa incep... de fapt am inceput de multe ori sa scriu aici dar niciodata nu am trimis. Va citesc de foarte mult timp. Prima oara cand am vrut sa scriu era data de 2 martie,. ziua in care am avut testul pozitiv. Nu este primul meu test pozitiv... am mai avut 3 sarcini, toate obtinute prin FIV si toate oprite din evolutie, una cu gemeni chiar. Ultima data cand fusesem gravida era septembrie 2008. Dupa aceaa am renuntat si in aprilie 2009 am adoptat un ingeras cateia i-am pus numele de Teodora (dar de la Dumnezeu). Banuiesc ca m-am invatat cu gandul ca nu voi avea niciodata un copil natural si de aceea vestea ca sunt insarcinata a venit ca un soc.
Am ramas gravida natural, fara sa incerc, fara sa-mi doresc si chiar ferindu-ma. Motivul pentru care nu am scris este ca nu imi doream sa ajung iar la rubrica "prietene dragi" asa ca am preferat sa astept sa am mai mult siguranta, ceea ce recunosc ca nici acum nu am.
Sper ca usor usor sa prind incredere ca acum sunt si eu si ca undeva spre sfarsitul lui octombrie, inceputul lui noiembrie o sa nasc.
Datele mele sunt: DN 8.05.1981, UM 27.01.2010, DPN 3.11.2010.

Va pup si va urez tuturor sarcini usore, la termen si copii minunati!

Cris mami de Teodora si cu
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

Mergi la inceput