Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (40)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Hai ratusca ca sunt curioasa. Intru sa te vizualizez.

Salutari de la ardei copti cu cartofi prajiti. Voi ce papati la pranz ?

sugubina +11

Mergi la inceput

se vede ceva burtica. Ce frumos. Eu una nu am nici acuma. Am colacel..

sugubina +11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

multumesc mult de tot .....
si pe mine ma doare spatele si cand stau pe scaun mai mult..dar ma durea si inainte..abia astept sa vad ce-mi zice maine....pupici dulci..eu nu stiu ce sa fac de mancare..ma tot gandesc de cand m-am trezit..si trebuie sa merg si pana in piata sa cumpar legume ca nu mai am nimic..pupp

12+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Ramonika, ceea ce descrii tu cred ca sunt dureri care radiaza din cauza ca uterul impinge organele pelvine si se 'inghesuie' in diafragm. Nu stiu cum sa explic...si-ti afecteaza plexul solar, care da niste dureri groaznice la persoanele sensibile. Asa cred eu...da si tu un search pe gogu si vezi ce gasesti.
Felicitari fetelor care au fost la eco si bafta celor care merg in curand!
Eu o sa ma merg de abia la 22 sapt, dar eu, spre deosebire de cele care va plangeti ca nu simtiti bebelacii, va spun ca il simt asa de mult, ca aseara m-am gandit ca poate a patit ceva de nu se linisteste . Cum o dai nu e bine ...dc nu misca ore in sir ma intreb ce are, dc misca prea mult iar nu sunt multumita. De fapt aseara m-a dururt rau burta, cu tot cu pubis, de abia puteam merge si ma gandeam ca poate s-a intamplat ceva. Nu puteam sa adorm de cat lovea.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 16+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia_P spune:

deci eu astazi am mancat piftie de cocos de tara .....si diseara cred ca am sa mananc o felie mare de pepene rosi deoarece imi este gandul la ea de 2 zile si nu am apucat sa ma duc sa cumpar

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marizta spune:

voi va plangeti de dureri de spate,dar eu am asa o durere de tample de nu mai pot.......si pastile nu pot sa iau...offfff

10 +
Doamne ai grija si de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

fetelor nu mi-ati raspuns daca luati in considerare si posibilitatea de a naste la privat?

Mami Andreea 14sapt+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sashenka_h

fetelor nu mi-ati raspuns daca luati in considerare si posibilitatea de a naste la privat?

Mami Andreea 14sapt+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

As naste la privat sigur ca da
Da nu am cum dpdv financiar..sa dau 100mil pe cezariana la Euroclinic . Cine isi permite nici sa nu va ganditi-go planet! Nu exista termen de comparate.

sugubina +11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pissi78ro spune:

Citat:
citat din mesajul lui marizta

voi va plangeti de dureri de spate,dar eu am asa o durere de tample de nu mai pot.......si pastile nu pot sa iau...offfff

10 +
Doamne ai grija si de noi

Asa am patit si eu ieri. Am avut pentru mai mult de 5-6 ore o durere graoaznica de cap. Durerea era in tample, pulsatila, dar si in partea frontala. Ajunsese parca sa ma doara si pielea capului. In cele din urma am luat 1/2 de Paracetamol. Intre timp am vb cu cumnata mea, care stie medicina homeopata, sa zic asa, si am aplicat urmatoarele: am bauta 1/2 litru de apa incet, cu guri mici. Am stat in pat. Mi-am dat pe frunte si in tample, la linia de demarcatie cu parul, cu ulei volatil de eucalipt (din cel care pui pt miros in casa, de ex). Daca nu ai eucalipt, poti incerca cu lavanda sau roinita. Dupa ce ai baut apa, pune pe cineva sa te maseze de la ceafa in jos, pe langa coloana vertebrala intr-o parte si alta. Nu e un masaj profund, ci ca o mangaiere, ca si cum vrei sa impingi un lichid care curge greu. Asta ajuta la decongestionarea sistemului limfatic, pt ca de aici vine pb.
Mie mi-a ajutat si mi-a trecut cam in 30 min dupa ce am facut toata aceasta procedura.

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia_P spune:

eu din pacate nu imi permit sa dau 2000 si ceva de euro ca sa nasc la particular ....asa ca am sa nasc la Elias si cu restul de banii care i-as fi dat la particular probabil voi recolta celule stem

15+

Mergi la inceput