Bazar umanitar*19*
Raspunsuri - Pagina 39
madyrizi spune:
mihaela77O, poti sa masori talpa la balerini? pe dinafara sau dinauntru... nu conteaza.
tot mai sper...
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai si
www.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
Alex@Sara spune:
vin si io cu o jalba in protap
am castigat pijamaua si o sa o platesc miercuri,in cel mai nefericit caz joi.Si boticelina mi-ar pune-o la Posta joi/vineri,dar mie mi-ar trebui pe marti,1 iunie ca ma internez cu Dariuca pt operatia la ochisor .Asa ca cer o mica deviere de la regumalent pt ca boticelina sa imi poata trimite pijamaluta putin inainte de a o plati .daca se poate,e ff bine,daca nu se poate atunci o sa ma rog ca daca o pune la posta la sf saptamanii sa ajunga luni,ca la noi tare greu mai ajung coletele,de zic ca suntem in Mozambic
Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
crisis81 spune:
Ce de activitate aici.
Supralicitez si eu:
http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/LICITATII#5473668291216899906 18 lei
Cris mami de Teodora si cu
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
kid spune:
Actualizez
Alex&Sara Eu zic ca nu este nici o problema.
Teodora, de Vladut (15.05.2007)
Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!
mihaela77O spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madyrizi mihaela77O, poti sa masori talpa la balerini? pe dinafara sau dinauntru... nu conteaza. tot mai sper... |
m-ai facut sa rad....auzi,ea tot mai spera....
au 23 cm pe interior..
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
madyrizi spune:
pai tot pun lumea sa masoare... in ideea ca oi intra si eu in ceva.
si acum... Cenusareasa de mine, nici astia nu se potrivesc.
problema e ca am ramas dupa nastere cu burtica, am sanii de doua ori mai mari... si inca nu-mi stiu dimensiunile. tot ma mai cred silfida .
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai si
www.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
Mercedes spune:
Fetele cred ca e gresit ceva in picassa la albume apare in folderul licitatii lucruri castigate cu licitatii terminate si cred ca cu lucrurile platite deja , verificati va rog. Nu gasesc folderul cu licitatiile de acum http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/LICITATII#
Nu stiu cine a modificat dar acum e ok, mersi.
kid spune:
Am mutat salopeta castigata de GabyHila, insa celelalte 2 produse castigate pt Alina nu stiu cum ar putea acum sa fie confirmate.
Produse noi, oferite de mihaela77O aici:
http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/NIncaltaminteAdulti#
crisis81 Pentru N42 trebuie sa dai mai mult.
kid spune:
Inca 2 licitatii finalizate pentru georgipuia H262, I53.
Mercedes, nu am inteles exact ce e gresit si unde.