Bazar umanitar*19*
Raspunsuri - Pagina 10
diana2242 spune:
La multi ani Valentina si distractie placuta.
Diana, mami de Rares 30.04.2009
Bazar general pe DC
carminabulina spune:
valentina_22 La Multi Ani
!
Licitez R274 - 20 lei http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/RDiverse#5473957142318523058
valentina_22 spune:
Multumesc frumos, fetelor pentru urari. Sunteti deosebite si sa simt ca intr-o mare familie cu atatea surioare iubitoare!

Acum am o intrebare-intrebatoare: Ai cui sunt papucii N16 din castigate pentru Bogdan, nu apare donatorul
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
www.zazastudiodesign.com/toate_colectiile.html" target="_blank"> CE POT FACE DOUA MAINI DIBACE
BAZAR DC
carminabulina spune:
Mamagiuliei am pus azi pachetul la posta.
Lora pe al tau in pun luni ca nu era pregatit si m-am grabit ca venea ploaia. Oricum ne-a prins si ne-a udat pana la piele dar Irina era incantata de apa care i se prelongea pe fata
.
carminabulina spune:
Mikaeela am ridicat coletul de la posta azi si sunt super incantata de pantofii sport Reebok. Foarte frumosi sint si cei Puma doar ca informatia pusa la bazar a fost eronata. Erau trecuti cu nr. 36 iar ei sunt 37,5, ceea ce inseamna ca-i sunt foarte mari ursuletei.
Ea i-a licitat si supralicitat dar nu are ce face cu ei pentru ca asa cum am mai spus nu sunt nr. 36
. Iar mie, si repet imi plac foarte mult, imi sunt usor mici
. Cum rezolvam problema?
Alex_andra iti mai amintesti ca am luat de la tine niste raiati bej? Mi-au fost mari de la inceput dar acum chiar sunt largi, intre timp am mai slabit 3 kg. Ii pot pune iar la bazar? Si sa folosim poza pusa de tine ca era foarte bine facuta?
Daca dai acordul te rog frumos sa si o treci in album si fiind eu donatoarea acum sa o pui pentru Ionela.
ana l spune:
Carmina, te invidiez pentru cele 3 kg in minus. Da si tu repede aici solutia cum sa scapam de ele.
copiii mei minunati, Edy ( 5 noiembrie 2003 ) si Daria ( 2 decembrie 2008)
ducky spune:
cum de apare sepcuta de la kid http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/C69Luni#5458811013145252946 inca la 6-9 luni. Licitasem pentru ea si stiu ca o si platise apoi Valenita parca...
Diana Maria,mami de GLAD si de ELENA
diana2242 spune:
Da dar era micuta si a revenit in bazar sepcuta.
Diana, mami de Rares 30.04.2009
Bazar general pe DC
arcadia spune:
La multi ani Valentina_22! 
Iti doresc multa sanatate si fericire 
Licitez A180 (merg la 3-6 luni, nu 0-3, dar poate fi lasat asa codul daca tot i-am licitat), kid, sunt albi sau roz? 
Supralicitez E345 - 10 lei
se asorteaza cu caruciorul meu Chicco ![]()
Bazar DC
Mami de
Calin Gabriel (8 mai 2007) si
Ioana Carolina (24 noiembrie 2009)

Diana (20.07.2009)