Bazar umanitar*19*

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana2242 spune:

La multi ani Valentina si distractie placuta.

Diana, mami de Rares 30.04.2009
Bazar general pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

valentina_22 La Multi Ani!

Licitez R274 - 20 lei http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/RDiverse#5473957142318523058

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Multumesc frumos, fetelor pentru urari. Sunteti deosebite si sa simt ca intr-o mare familie cu atatea surioare iubitoare!

Acum am o intrebare-intrebatoare: Ai cui sunt papucii N16 din castigate pentru Bogdan, nu apare donatorul

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

www.zazastudiodesign.com/toate_colectiile.html" target="_blank"> CE POT FACE DOUA MAINI DIBACE

BAZAR DC

Mergi la inceput

Mamagiuliei am pus azi pachetul la posta.
Lora pe al tau in pun luni ca nu era pregatit si m-am grabit ca venea ploaia. Oricum ne-a prins si ne-a udat pana la piele dar Irina era incantata de apa care i se prelongea pe fata .

Mergi la inceput

Mikaeela am ridicat coletul de la posta azi si sunt super incantata de pantofii sport Reebok. Foarte frumosi sint si cei Puma doar ca informatia pusa la bazar a fost eronata. Erau trecuti cu nr. 36 iar ei sunt 37,5, ceea ce inseamna ca-i sunt foarte mari ursuletei.
Ea i-a licitat si supralicitat dar nu are ce face cu ei pentru ca asa cum am mai spus nu sunt nr. 36. Iar mie, si repet imi plac foarte mult, imi sunt usor mici . Cum rezolvam problema?

Alex_andra iti mai amintesti ca am luat de la tine niste raiati bej? Mi-au fost mari de la inceput dar acum chiar sunt largi, intre timp am mai slabit 3 kg. Ii pot pune iar la bazar? Si sa folosim poza pusa de tine ca era foarte bine facuta?
Daca dai acordul te rog frumos sa si o treci in album si fiind eu donatoarea acum sa o pui pentru Ionela.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana l spune:

Carmina, te invidiez pentru cele 3 kg in minus. Da si tu repede aici solutia cum sa scapam de ele.

copiii mei minunati, Edy ( 5 noiembrie 2003 ) si Daria ( 2 decembrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona_patra spune:

Supralicitez C184- 7 lei

Ramona de Diana (20.07.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ducky spune:

cum de apare sepcuta de la kid http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/C69Luni#5458811013145252946 inca la 6-9 luni. Licitasem pentru ea si stiu ca o si platise apoi Valenita parca...

Diana Maria,mami de GLAD si de ELENA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2242 spune:

Da dar era micuta si a revenit in bazar sepcuta.

Diana, mami de Rares 30.04.2009
Bazar general pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arcadia spune:

La multi ani Valentina_22!
Iti doresc multa sanatate si fericire

Licitez A180 (merg la 3-6 luni, nu 0-3, dar poate fi lasat asa codul daca tot i-am licitat), kid, sunt albi sau roz?

Supralicitez E345 - 10 lei se asorteaza cu caruciorul meu Chicco

Bazar DC

Mami de Calin Gabriel (8 mai 2007) si Ioana Carolina (24 noiembrie 2009)

Mergi la inceput