Tricouri "desprecopii"

Tricouri "desprecopii" | Autor: buggy

Link direct la acest mesaj

Buna,Acest subiect este adresat celor care au participat la licitatia de tricouri create de Qsar in iarna cu ocazia unei actiuni umanitare sustinute de mine.Stiu ca aceste tricouri nu au ajuns inca la destinatie.Am vorbit cu Qsar si mi-a spus ca a avut si are niste probleme personale extrem de serioase- nu am intrat in detalii.M-a rugat sa va rog sa o scuzati pentru aceasta intarziere si sa o intelegeti.Tricourile promise vor fi trimise-ea mi-a spus ca in principiu saptamana viitoare se va ocupa- oricum, garantat le veti primi.Va multumesc pentrun toata sustinerea de care ati dat dovada de-a lungul timpului si abia astept sa se rezolve aceasta situatie .Va multumesc in numele lui Qsar pentru toleranta si intelegere si sa auzim numai de bine.Tinem legatura,
Buggy"Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confuciuswww.funscience.ro

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

buna, scrie te rog la topicul respectiv pentru ca cei care au platit pentru acele tricouri asteapta raspunsul acolo.

Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Mergi la inceput