Aspirante optimiste > 20 ani (505)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

Fetele dragi,am intrat sa va urez weekend fain,va -acesc pe toate

Am inceput a treia folie de AC,inca una si chemam barza sa n-il aduca pe

Marriage ticker
TTC ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

acum a venit randul meu sa te incurajez. si eu am patit la fel. am terminat facultatea in 2008 si nu reuseam sa ma angajez in domeniul meu, lucream in alt domeniu. si cand nici nu ma asteptam m-au sunat si m-au luat fara experienta. la mine experienta chiar conta (domeniul medical) ca nu prea sta nimini sa iti explice cum stau lucrurile. ori le prinzi repede ori ramai in urma, dar m-am acomodat foarte repede si acum am o experienta de aprox 2 ani dar cu foarte multe cunostiinte. am terminat facultatea, am lucrat in bucuresti, acolo m-am casatorit si am cele mai frumoase amintiri. dar sotul a vrut sa ne mutam in sibiu si acum 6 luni am parasit bucurestiul........si acum imi este foarte dor de acolo

m-as intoarte oricand cu placere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

acu chiar nu ma mai gandesc la asta...
e cam greu s te cheme cineva la munca cand peste cateva luni nu vei mai putea veni.
ar fi ok dc as gasi macar ceva pe colaborare pana nasc.
k mai ies niste banuti. mai ales pe vremurile astea...
dar ..vedem noi.

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre

In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!

Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt bb 7+

Mergi la inceput

fetelor eu va las
ma bag in pat
noapte buna
va pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

buna seara
am intrat pe fuga ....
lorena eu zic ca e cazul sa te linistesti , sa nu te mai ingrijorezi , daca zici ca mergi la dr si ca ai vazut cum stau lucrurile ecografic ..calm , calm ok ? si eu am avut la durerii , aoleu maicutza mea , si pe picior si in uter si in rect , si ovare si abdomen si de toate , cand imi venea cm-ul ma tavaleam pe jos , mergeam in genunchi pe langa pat vai de mama mea .Te sfatuiesc sa faci asa o analiza CA 125 , nu vreau sa te sperii sau doamne fereste , e vb de endometrioza care face din ce in ce mai multe victime ca sa zic asa si din pacate doar laparoscopic se poate da verdictul suta la suta , repet nu te speria !! asta ca sa te mai linistesti un pik .......si sa iei niste naturiste ...de ex donavital e fff bun . In leg cu temperatura ...ia-o vaginal chiar daca ai termometru din ala de subrat , cea mai concludenta este vaginal si ai sa vezi ca difera t. Dim inainte sa te dai jos din pat bagi termopetru 5 min .....cand ai tem cea mai crescuta atunci ovulezi.
Hai lasa durerile si nu te mai gandii , ok ??? si daca nu suporti ia un antiinflamator si iti mai vand un pont , puine apa fierbinte intr-o sticla cu apa si baga-o in pat cu tine tine-o acolo la partea pelviana ...eu ma simteam asa bine .Pupici

bebe , paula , dragutza , didi , cami, doula , mada , magdi , oana , sherbi , roxi , etcccc va tukulesc

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

noapte buna Lorena

Paula week-end placut si tie

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre

In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!

Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt bb 7+

Mergi la inceput

´´puine apa fierbinte intr-o sticla cu apa ....´´ mda ....apa cu apa sunt adormita.......apa fierbinte intr-o sticla de plastic am vrut sa zic , ai inteles u

Mergi la inceput

adita multumesc mult

mai CA 125 eu stiu ca este un marker tumoral si l-am facut. valoare normala aprox 20. iar limita este de 30 asa ca pot sta linistita. eu m-am speriat de durerile astea ca asa au debutat si primele 2 sarcini pe cae l-am pierdut. acum sunt in ziua 25 din nici eu nu mai stiu cat, cand am CM de 33, 32 sau 28, 27 variaza. ama avut odata si de 50 cred. abia dupa o luna si jumatate mi-a venit.

bebelu ti-am vazut pozele....sunt foarte frumoase

Mergi la inceput

adita am inteles. stai linistita. importanta este sarcina ta acum. asa emotii mi-ai dat cand toate fetele se rugau de tne sa te testezi siar tu ai venit cu II liniute. eu pe atunci va citeam cu mult interes si va citesc de mult, dar nu indrazneam sa va deranjez, tarziu mi-a venit curajul.

sarcina usoare si la termen si ti si lui bebelu....de fatp la toate gravidutzele

Mergi la inceput

lorena...... bine ca ai facut analiza aia , deci e ok ! dar ..ia zimi analizele hormonale le-ai facut ? ovulatie e prezenta ? iti mai pot rec si mastondynon , este superrrrr te scapa si de dureri si regleaza menstruatia ceea ce ti-ar tb in primul rand . eu am luat ceva timp
baga-te pe naturiste , masto e naturist ....homeopat chiar
ms pt gandurile bune .......uite eu sunt gravidutza dar si eu am temeri si am dureri simptome etc , si intru cateodata in panica ca si tine ........dar ma gandesc ca va fii ok , tb sa fie bine !
daca ai pierdut sarcinile inseamna ca e o problema de sustinere si in gen de asta e resp progesteronul , masto constine progesteron
te tuk

Mergi la inceput