Aspirante optimiste > 20 ani (505)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

te asteptam cu vesti bune
iti tinem pumnii

sa fie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

multumesc lorena si tie la fel iti doresc si la toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina86 spune:

maine ar fi ziua cea mare
incerc sa fiu relaxata, avand in vedere ca merg la serviciu in timp ce altii se distreaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Ce faceti dragele mele? Eu am aparut tarziu rau de tot la raport intrucat aseara am fost la film la Robin Hood , care a fost foarte frumos si apoi au venit un grup de prieteni pana la noi si am stat pana la 7 dimineata.

Eu declar ziua31, poate maine sa fac un test, dar am emotii ca poate nu e nimic si sa nu ma intristez.

Madutza sa te auda Dumnezeu si sa plecam 3 in saptamana de miere.. Dau de baut daca e asa.

Bebitica si Alina bine ati venit printre noi!

Lorena tu stii sigur cand ovulezi? Eu una nu am nici cea mai mica idee.

Azi m-am trezit pe la 11 30 , nu stiu cum de am reusit asa devreme, cand toata casa dormea si am fost sa cumpar pui, cartofi noi, salata verde, ceapa si ardei gras si le-am prajit si am facut salata. Mancarea mi-a mers la suflet asa ca la ora 16 am zis ca merit sa trag un pui de somn, atunci cand mi-au plecat prietenii. Am mancat si cirese si somnul a fost dulce.

Bebelu cum te mai simti?

Didi iti tin pumnii la doctor sper sa fie bine de data aceasta.

Am un chef de duca dragele mele si cred ca ma duc sa imi trezesc sotul sa vedem ce facem. Initial ziceam sa mergem la mici cumparaturi, imi doresc sa imi iau si eu niste rochite de vara si un costum de baie, dar daca am dormit pana la 7, unde sa te mai duci.

dulci , dulci tuturor!

Hai ca v-am scris nu gluma!

Andreea M.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alina86

maine ar fi ziua cea mare
incerc sa fiu relaxata, avand in vedere ca merg la serviciu in timp ce altii se distreaza

Iti tinem pumnii Alina sa vii cu 2 liniute si poate da Domnul sa te urmez si eu!

Andreea M.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

CAPITOLUL 506

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre

In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!

Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt bb 7+

Mergi la inceput