Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (108)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

sa vedeti ce ma mananca pe mine in funduletzma uit pe discovery la fenomene stranii
n buna si sa aveti un somnic linistit

Bianca 28+ Andra Maria
Doamne ajuta-ne sa fim sanatoase si sa stea bebelina la caldurica pana la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enik83 spune:

mycya.. si eu m-am uitat intr-o seara.. si toata noapte nu am putut dormi.. mi se parea ca pocane toata mobila si aud pasi pe parchet.. no de-atunci... inchid si ochii cand trec cu telecomanda peste emisiune..

27+ cu o minune de
poze
http://www.animalut.net/user/enik83.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Alinaaaaa, super vesti cu bebelina! Bine ca le-ai rezolvat toate ce ti le-ai propus... Si La multi ani!

Carmen, si eu am luat Zinat - 5 zile, 2 pe zi, pentru ca am avut ceva infectie urinara (leucocite multe in sanga si in urina). Medicamentele si-au facut treaba, acum nr leucocitelor a ajuns la normal. iti doresc sa faca si la tine treaba buna , desi in cu totul alta problema.

Cristina 32+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Buna burtici

Multumesc in primul rand de urarile facute, asemenea va doresc si eu celorlalti sarbatoriti din familiile voastre...multa sanatate, fericire si muuulta implinire.

Si acum sa raspund la ce am citit

Sorina fffff frumos valsul...extraordinar...

Ariana, Victo, Oana, Mov,Alina_2005felicitari pentru bebeii grasuni si pentru vestile bune de la eco...s-o tinem tot asa

Tanti...wow....deja incepem cu stabiliri de date...Doamne mai este asa putin ...felicitari pentru noua saptamana.

Mycya la mine colostru curge si fara sa strang se sfarcuri, am momente in care ma trezesc cu mici pete pe tricou sin dreptul sanului drept...asta curge mai des, stangul doar daca srang de el.

Carmen ma bucur ca totul este bine in ce priveste bebelina si colul, iar cu rinichii sa dea Domnul ca sa fie bine pana se naste bebelina, ca apoi o sa te ocupi si de ei.

Denisa sper sa fii bine si incearca sa te linistesti.

Ela fiecare copil, ar si fiecare sarcina se dezvolta diferit, asa ca nu te speria, fiecare bebe creste in ritmul sau...dupa cum ziceau si fetele.

Crissteo, bine ai venit in delfinariu ! Sarcina usoara in continuare si nastere la termen!

Mirela sa dea Domnul sa fie pana la capat de data asta si sa e auzim vaicarindu-te la 40 de saptamani de durerile din timpul travaliului

Hai ca m-am intins cat placinta, dar daca intru numai asa tarziu, ca sa-i fac...va doresc o noapte cat mai placuta si somnik pufos si usor

Elena, 33+ cu Stefan Christian
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003)

AMR: 6+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui enik83

mycya.. si eu m-am uitat intr-o seara.. si toata noapte nu am putut dormi.. mi se parea ca pocane toata mobila si aud pasi pe parchet.. no de-atunci... inchid si ochii cand trec cu telecomanda peste emisiune..

27+ cu o minune de
poze

eu ma uit da fara sunet si cu lumina aprinsa,oricum la noapte dorm la perete(adica pe partea de la perete) ca asa fac eu cand mie frica
imi plac filmele horror,emisiunile astea,dar de cand cu bebe am evitat sa ma uit ca ma sperii repede,dar acum oricum mai scriu oleaca aici,ma mai uit oleaca acolo si nu ma sperii.

Bianca 28+ Andra Maria
Doamne ajuta-ne sa fim sanatoase si sa stea bebelina la caldurica pana la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enik83 spune:

noapte buna fetelor..noi ne punem la somik..

27+ cu o minune de
poze

Mergi la inceput

acum ne punem si noi la nani ca sa terminat emisiunea.
n buna burticutze si somnic usor

Bianca 28+ Andra Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Buna fetele ,

eu am terminat acuma perfuzia cu sulfat de magneziu ce mi-a recomandat-o dr din Ungaria,ca asta pot s-o fac acasa si am zis ca nu ar fi cazul sa fac si perfuzie cu gynipral dupa episodul de dupa-masa.
Contractii tot am dar mai rare,oricum daca continua mergem la o verificare de col maine-poimaine.Iar gynipral n-o sa iau decat jumatex3.

Mov da am tensiometru,mi-am luat tensiunea era mica 90-50.
Michelle,eu am auzit numai de bine de pompa el Medela.Am o prietena care mi-o si da.
Ela eu cam 3 l beau,poate si mai mult,dar mai mult de gura dr nu ca mi-ar fi sete.
Mirela cand mergi la eco?mai ai simptome de hiperstimulare?
Carmen dar cum ti-au trecut durerile pana la urma?ti-au dat ceva?

Denisa-fericita cu 2 minuni in burtica
29+ Carla Maria si Cristian Alexandru

AMR -8 saptamani

http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Salutare, delfinariu! Nu am somn. Is treaza de la 4... Ma tot uit pe pereti... Asa incat m-am imbracat frumos, mi-am facut freza, m-am machiat, si amu stau ca o pupaza in fata laptop-ului, singura.

Mi-am gasit si eu prin casa chiloti cu burtiera, mi-am pregatit camasile de alaptat, facem bagajul. Azi merg sa imi iau o geanta in care sa-mi pun lucrurile. Cred ca se sperie aia de la spital cand m-or vedea cu ditamai bagajul... Mai am si cutia pentru recoltare de celule, mai prosoape voluminoase, 2 pachete de vata+ tot restul... No, asta este, ca doar nu tin ei bagajul meu in brate...

Va astept la o cafeluta buna, dulce, laptoasa...

Cristina 32+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui carla_2008

Buna fetele ,

eu am terminat acuma perfuzia cu sulfat de magneziu ce mi-a recomandat-o dr din Ungaria,ca asta pot s-o fac acasa si am zis ca nu ar fi cazul sa fac si perfuzie cu gynipral dupa episodul de dupa-masa.
Contractii tot am dar mai rare,oricum daca continua mergem la o verificare de col maine-poimaine.Iar gynipral n-o sa iau decat jumatex3.

Mov da am tensiometru,mi-am luat tensiunea era mica 90-50.
Michelle,eu am auzit numai de bine de pompa el Medela.Am o prietena care mi-o si da.
Ela eu cam 3 l beau,poate si mai mult,dar mai mult de gura dr nu ca mi-ar fi sete.
Mirela cand mergi la eco?mai ai simptome de hiperstimulare?
Carmen dar cum ti-au trecut durerile pana la urma?ti-au dat ceva?

Denisa-fericita cu 2 minuni in burtica
29+ Carla Maria si Cristian Alexandru

AMR -8 saptamani

http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP

neata

pe 2 iunie merg la eco
sunt umflata in continuare de mi spune toata lumea nastere usoara
o sa treaca, bebe sa fie bine
tu esti bine???

Mergi la inceput