Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (108)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

asa am zis si eu!

Anca +28s IRINA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

http://www.petitieonline.ro/petitie-p43516046.html,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Felicitari, hai ca mai e putin si scapam, sa vina puiutii sanatosi si sa vezi ce active
Si eu m-am saturat, mai ales ca stau in pat in hol, ca dormitorul nostru si baia sunt de 3 saptamani sub asediu muncitoresc.. mi-a adus sotul tv aici dar fara cablu, asa ca am doar cnn, si se repeta emisiunile la fiecare cateva ore, nu au nimic nou de o luna in afara de 2 accidente aviatice pe care nici nu l-au acoperit cum trebuia!!!
Eu de la 34-35 sapt am de gand sa merg prin casa, sa stau in pat samd.. multe fete i-au spus ca per sarcinii e cea mai frumoasa din viata unei femei, pe mine m-a inspaimantat grija astept per frumoasa dupa ce vine Leti si vad cu cine seamana, ce caracter are, si din astea, sunt asa de curioasa de nu mai pot!!!
Am o prietena care mi-a spus ca i-ar placea sa dureze dublu sarcina
De lucru nici nu mai zic, azi nu am chef de nimic!!

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
29+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

gasisem un site cu pampersii ieftini undeva la 4.5 eur dar parca 130buc!

am uitat cum se scheama il gasisem la mica publicitate aici pe site!

Anca +28s IRINA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

http://www.petitieonline.ro/petitie-p43516046.html,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui CarmenAlbu

Felicitari, hai ca mai e putin si scapam, sa vina puiutii sanatosi si sa vezi ce active
Si eu m-am saturat, mai ales ca stau in pat in hol, ca dormitorul nostru si baia sunt de 3 saptamani sub asediu muncitoresc.. mi-a adus sotul tv aici dar fara cablu, asa ca am doar cnn, si se repeta emisiunile la fiecare cateva ore, nu au nimic nou de o luna in afara de 2 accidente aviatice pe care nici nu l-au acoperit cum trebuia!!!
Eu de la 34-35 sapt am de gand sa merg prin casa, sa stau in pat samd.. multe fete i-au spus ca per sarcinii e cea mai frumoasa din viata unei femei, pe mine m-a inspaimantat grija astept per frumoasa dupa ce vine Leti si vad cu cine seamana, ce caracter are, si din astea, sunt asa de curioasa de nu mai pot!!!

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
29+ cu

aoleu...zugravi in casa imi mai trebuiau Eu m-am asigurat ca e gata totul ca si noi ne-am mutat recent in ap nou dupa un an si ceva de amenajari. Acum e totul nou si se face f f greu deranj...asa ca boieresc...eu nu stau numai in pat. Mananc in bucatarie, cat era ale umblam prin casa, o si imbracam uneori, mai lucrez si la birou o ora doua pe zi....vinerea viitoare merg la control si doar daca e colul deschis ma sudez in pat. Am stat 3 luni cu Ale de urasc patul..uffff Eu la tv oricum nu ma uit...dar am treaba ptr firma.... si citesc carti..doar ca azi n-am chef. E prea liniste in casa si mi-e urat ca au plecat ai mei....
Maine va fi iar o zi grea...ca tot familionul va fi la botez si eu acasa...

Larisa 30+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Anca laso mama iti mai faci sange rau degeaba, sa zica , ce sa faca , si daca esti buna tot zice!!
Eu o ador pe bunica-mea, dar cand vad ce face cu sotul matusii (stau impreuna), ma crucesc, si mie imi zice dar eu ii zic sa taca sa ma lase in pace ca stiu eu ce fac!!
La mine nu se supara, la el, vorbeste din camera ei tare sa auda si el , face galagie dimineata la 6 sa se trezeasca sa sape, sau sa dea la animale, si saracu munceste toata ziua si la serviciu si acasa, si daca vrea sa joaca un fotbal ( a fost fotbalist inainte), ea ii zice lui matusa-mea ca ce atata distractie cand arde carnea pe ea.. ea e obisnuita ca dupa razboi, are 50 hectare de pamant si strange tot, are o camera cu toate lucrurile noastre ale mamei, ale matusilor ale ei din tinerete , ca face presuri sa puna sub covoare sa tina de cald.. dar pentru asta trebuie sa instaleze razboiul si tot.., si e tare tare bolnava, ii inteleg punctul de vedere, e feminista, nu se bazeaza pe barbat in nicio situatie, pana si lui bunici ii facuse casa separata in aceeasi curte si se ducea sa doarma la el de 3 ori pe sapt in casa mica, ce spun e ca ea nu are incredere decat in ce zice ea, altfel ar face tot asa cu vezica pe afara , ca o tot impinge inauntru , de la cezarienele facute prost.., cardioatie ischemica dureroasa tensiunea 18, infectie in sange , dublu leucocite samd.. deabia merge dar gateste, duce muncitorii la camp, face duminica dulce, panie, tot, nu cumpara nimic, banii din pensie ii da pe lenjerii brodate manual pt noi ( desi ii zic sa nu faca), da cate 3-5 milioane..!!
Imi e mila si de sotul matusii dar nici el nu-i intelege damblalele ca nu e ruda lui, ea le-a lasat lor casa !

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
29+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:

Racusor lasa ca la scutece mai vorbim, , eu am luat saculetul acela cu buzunare si l-am montat pe perete deasupra mesei unde o schimb, si acolo pun pampers crema si uleiul!
E foarte frumos si ieftin!! E din material textil! Cand se termina balamucul ii fac poza!

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
29+ cu

abia astept poze, sa vad idei...

Bulina 33+ cu poznas

Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul_aug2010 spune:

Burtici cu delfinasi va invit la
Capitol nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
29+ cu

Din pacate eu sunt prea paranoica si stresata ca sa ma pot bucura cu adevarat de sarcina, daca ar fi dupa mine as sari direct la 36 de saptamani, sa fiu acum in sala de nasteri

Eu azi m-am trezit cu bluza uda la nivelu sanului drept, e clar ca devin vaca Milka , barbatamiu radea cica asta inseamna ca functioneaza totul bine

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 26+ de Tudor Sébastian si Félix Alexandru

AMR 10 + saptamani de stat la caldurica, Doamne ajuta.

Mergi la inceput