Dinti innegriti in urma unei cazaturi

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bagoiu spune:

nu stiu cum va fi. Asteptam continuarea... Locul vad ca a rams oarecum nemodificat, ceilalti isi vor face loc ei cumva. Oricum, dintii noi sunt de alta marime, sa vezi gabriel ce incisivi latareti are, dar eu ma gandesc ca ii va mai creste maxilarul si cu timpul nu se va vedea asa
.. si voi aveti probleme?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisak spune:

imi puteti recomanda si mie un pedodont de care sunteti multumite de felul in care se poarta cu copii?am si eu aceeasi problema cu fetita de 1 an si 7 luni(a cazut si i s-a modificat la culoare un incisiv) iar medicul la care am fost mi-a spus sa ii extrag dintisorul - ceea ce parca nu as face daca nu aflu mai multe pareri. va multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floaredemac spune:

Am revenit ca sa va spun cum a evoluat la noi: dintii sunt perfecti, poate unul dintre ei o idee mai inchis la culoare, dar f putin. Dupa cum vedeti, a trecut aproape un an de atunci. Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beibi spune:

Buna Noa,
Am dat o cautare pe google din disperare...si am ajuns in forumul vostru legat de subiectul care ma preocupa..piciul meu a dat cu buza de parchet si pe moment i a curs putin sange din gingie la dintii incisivi superiori,buza a fost putin umflata dar ca idee in 5 min nu mai avea nimic.am verificat dintii,nu se miscau deloc.acum,la cca 2 sapt de la incident,vad acum 2 seri,unul dintre dinti a prins o culoare galbui gri...daca te uiti atent vezi deferenta...am consultat un stomatolog care a spus ca a murit nervul si ca nu mai sunt sanse ca dintele sa revina la culoarea lui.citind insa ce ati scris voi...ma rog pentru o minune...nu e sfarsitul lumii,stiu,mai ales ca e dinte de lapte dar parca totusi as da 5 dinti de ai mei sa l vad alb pe al lui!e adevarat ca si poate reveni la culoarea lui?multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beibi spune:

Buna Noa, ti am mai scris!am patit si noi la fel,cel mic a dat cu biza de parchet,a sangerat gingia dupa 5 min nu mai avea nimim iar dupa 2 sapt,dintele e mai inkis la culoare...crezi ca mai e vreo sansa sa se albeasca la loc?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns summertime spune:

Of, exact asta cautam si eu acum, sa vad daca printr-o minune mai e vreo sansa sa isi revina dintisorul. Si mare mi-a fost mirarea sa citesc ca mai exista!!! Si mie stomatologul mi-a zis ca i-a murit nervul, insa speranta moare ultima :)

Si fetita mea tot in parc cu tati era cand s-a inatmplat cazatura si acum, de fiecare data cand ma uit la ea si zambeste, mi se pune un nod in gat cand ii vad dintisorul innegrit :(((((Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floaredemac spune:

Noi avem acum 5 ani si dintisorul e tot acolo. In continuare are o tenta mai deosebita decat ceilalti, dar macar e la locul lui, se poate folosi de el, si sunt sigura ca dintele definitiv va creste normal.
Avem o colega la gradi care are 2 dintisori aproape negri de la cazatura, si nici ea nu are probleme. Deci... nu disperati cand patiti asa ceva! Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa220972 spune:

floaredemac hhhheeeei pe cine vedem?ce face printul si printesa?

Mergi la inceput