Polip rectal

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Hanen , le poti spune ca ai antecedente in familie de polipoza intestinala.
Stiu ca testele astea screening sunt facut dupa protocoale , de-aia e mai greu in tarile respective sa iti faci analizele doar asa , ca tu vrei sa previi.
Am aflat ca si la noi nu iti mai poti face analize decat daca exista vreo suspiciune de boala.
Oricum trebuie sa il intrebi pe medicul tau , poate daca ii spui de antecedente poate iti face.

Monalac , medicii de acolo lucreaza si in spital, sunt aceeasi.

***Fur is for petting**
"- Oamenii se nasc pentru a invata cum sa traiasca o viata mai buna – cum e sa iubesti pe toata lumea mereu si sa fii bun, nu-i asa?
- Ei bine, cateii stiu deja cum sa faca toate lucrurile astea, deci nu trebuie sa traiasca la fel de mult…"

http:/www.4animals.ro/ajuta.html/

www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Hannen draga, dar de ce nu mergi, si soliciti din capul locului o colonoscopie?
Eu asa am facut...am mers la 7 dimineata la spital(ma programasem cu o sapt innainte ptr consultatie) l-am rugat sa-mi faca colonoscopie deoarece ma simt f rau, slabisem groaznic in ultimul timp, destul de brusc, si plus alte simptome suparatoare.
Nici nu a mai stat la discutii, pe loc mi-a facut...nu a fost nimic Slava Domnului, insa mi-am luat o piatra de pe inima.

Nikole, mami deAlbastrel/Kevin Alexander(4.08.2007) si Albastrica/Luana Maria(1.04.2010)
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Citat:
citat din mesajul lui nikole

Hannen draga, dar de ce nu mergi, si soliciti din capul locului o colonoscopie?
Eu asa am facut...am mers la 7 dimineata la spital(ma programasem cu o sapt innainte ptr consultatie) l-am rugat sa-mi faca colonoscopie deoarece ma simt f rau, slabisem groaznic in ultimul timp, destul de brusc, si plus alte simptome suparatoare.
Nici nu a mai stat la discutii, pe loc mi-a facut...nu a fost nimic Slava Domnului, insa mi-am luat o piatra de pe inima.

Nikole, mami deAlbastrel/Kevin Alexander(4.08.2007) si Albastrica/Luana Maria(1.04.2010)
Allan Kardec

Nicole,as face dar nu am niciun simptom(acum io zic ca nu de la asta ma simt ca naiba de vineri)
Am fost la un cabinet particular pt. alta problema si am mentionat(asa cum zice si Xio) antecetende in familie si ca vreau neaparat o colonoscopie.Simptome n-am,vreau doar sa-mi iau si eu piatra aia de pe inima(procedura pe care o sa trebuiasca s`o fac cam des) si mi-a zis ca la spitalele mari s-ar putea sa ma refuze,ca el la cabinetul lui nu face decit analiza pt. singe ocult,asa cum am zis ,si daca e ceva suspect imi poate da trimitere.
Am sa intreb azi la alt dr. daca tu zici ca merge si la un spital de stat(ca nu ma refuza cum a zis dr. asta) apoi pina la urma asa fac,dau buzna peste ei.
Multumesc mult si sanatate tuturor!

Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas
ISLAM DENOUNCES TERRORISM

I want to tell the world... a Story

Occupation 101: Voice of the Silenced Majority

The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Hannen, din experienta mea, iti spun ca nici pe departe nu se compara clinica cu spitalul de stat.
Eu am fost si la clinici private, unde nici nu primeau asigurare,destul de scumpe serviciile, si ma amanau cu analize, ba ca sa astept, sa fac intai nu's ce tratament si daca nu se simte nici o ameliorare, abia apoi se pune problema endoscopiei, colonoscopiei, etc...
si am mers si la spital de stat,unde am insistam pe colonoscopie, pe loc m-au internat...inclin in favoarea spitalului.

Allan Kardec

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Niko,multumesc mult!Cred ca asa o sa fac,dar tot am o stringere de inima ca or sa ma refuze pt. ca asa cum ziceam,eu nu am niciun simptom .

Xio,hai ca m-am gindit la ceea ce ai scris,ca nici in ro. nu se vor mai face colonoscopii decit cind sunt semne de boala.
Mi se pare aberant(oriunde se practica) pt. ca se stie ca de cele mai multe ori nu exista niciun simptom decit cind e tardiv si ca sunt persoane predispuse genetic care de-a lungul vietii fac sute,mii de polipi .Sunt persoane care descopera polipi la 19 ani si cancer la 20!!iar singura metoda de a tine situatia sub control este screeningul periodic.
Cum naiba sa nu se faca decit daca ai semne de boala??

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:
citat din mesajul lui hannen

Niko,multumesc mult!Cred ca asa o sa fac,dar tot am o stringere de inima ca or sa ma refuze pt. ca asa cum ziceam,eu nu am niciun simptom .

Xio,hai ca m-am gindit la ceea ce ai scris,ca nici in ro. nu se vor mai face colonoscopii decit cind sunt semne de boala.
Mi se pare aberant(oriunde se practica) pt. ca se stie ca de cele mai multe ori nu exista niciun simptom decit cind e tardiv si ca sunt persoane predispuse genetic care de-a lungul vietii fac sute,mii de polipi .Sunt persoane care descopera polipi la 19 ani si cancer la 20!!iar singura metoda de a tine situatia sub control este screeningul periodic.
Cum naiba sa nu se faca decit daca ai semne de boala??

hanen , analize de sange nu se mai fac. Colonoscopii se fac si la cabinet privat si la spital.

***Fur is for petting**
"- Oamenii se nasc pentru a invata cum sa traiasca o viata mai buna – cum e sa iubesti pe toata lumea mereu si sa fii bun, nu-i asa?
- Ei bine, cateii stiu deja cum sa faca toate lucrurile astea, deci nu trebuie sa traiasca la fel de mult…"

http:/www.4animals.ro/ajuta.html/

www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro

Mergi la inceput