ajutor
Raspunsuri - Pagina 2
vasiliemihai spune:
In primul rand imi cer scuze pentru neintelegere.Sunt nou venit in acest forum si nu prea cunosc regulile.
Tie Ina iti multumesc pentru incurajare. Iar pentru Pork am urmatoarea lamurire. Pentru inceput voi intra in NZ cu viza de lucru de 2 ani perioada in care voi da IELTS si voi obtine rezidenta.Intr-adevar contractul de munca a fost obtinut in insula de sud ,in Mataura.
Este posibil sa primesc work visa in 8-9 saptamini cum mi sa spus de la firma de unde am depus actele ?caci momentul se apropie si nimeni nu da vreun semn de viata .Unde as putea gasi un nr. de telefon sau de E-mail de la NZIS
Va multumesc Mihai
Gabela spune:
Mihai, vad ca nu ai primit raspuns de la cei mai in tema decat mine, asa ca am dat si eu o cautare pe internet ( la http://www.immigration.govt.nz) , nu stiu daca ce am gasit iti va fi de real folos, din cauza ca nu ai precizat care NZIS il cauti, de unde...
New Zealand Immigration Service Representative
Office Name: LONDON
Address:
New Zealand Immigration Service
NZ House
80 Haymarket
London
SW1Y 4TE
UNITED KINGDOM
Office Hours:Hours open to the public:10am-3:45pm Monday to Friday
Phone: 09069 100 100 National (calls charged at 1.00 pound per minute.) +44 13 44 71 61 99 International
Fax: (207) 973 0370
Notes:
Note: Telephone Information Services: A 24 hour telephone information service is available 7 days per week.
Information Calls centres - UK: 0991 100100 calls are charged at premium rates 1.00 GBP per minute.
Requests for application packs are to be made using the above telephone numbers
Bafta!
Gabela spune:
Si pistoneaza-i pe cei de la firma la care ai depus actele, ar cam fi de datoria lor sa dea telefoane acolo, banuiesc ca i-ai platit...
vasiliemihai spune:
Gabela iti multumesc
Nu stiu cum sa fac sa pot intra si eu in posesia informatiilor exacte referitoare la emigrare daca ai contract de munca ,adica job offer.Eu am tot si NZQA, si job in NZ si nu primesc nici o veste de la NZIS .Nu stiu sa interpretez noua ordonanta data la 12 nov 2003,eu ma incadrez in ea sau nu?
Cine ma poate informa ii multumesc anticipat
Mihai
pork spune:
...:) omule...cred ca ti s-a explicat clar. In situatia dumitale fara IELTS si fara studii superioare nu poti aplica direct pt rezidenta.
Vei avea work visa...dupa doi ani ddaca iti pastrezi jobul vei putea aplica pt rezidenta conform noului program "work to residence".
Celor de la NZIS nu are rost sa le telefonezi...daca e ceva in neregula te contacteaza ei. Rabdare si tutun...