Fulgusori nov.dec2009:unii avem 6 luni (72*)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cryss_oana spune:

Am venit si noi acasa,am papat putin si acum la baita si somnic.Dienutze,Tiusca,merci de urari,diversificarea merge,mai putin sucurile de fructe(nu ii plac cele facute in casa),in rest mancarica papa tot ce ii dau.Aici cum sa fie cu diversificarea,pana la 6 luni se recomanda laptic de la mama,daca e posibil,apoi tot ca in tara,singura diferenta e ca sunt la mare pret borcanasele(mie una nu imi inspira incredere,chiar daca sunt bio).Pediatrul mi-a spus sa ii dau pe la 3 luni jumate,4 suc de morcovi cu mar,i-am dat de atunci si acum nu-l mai vrea.Camy interesante retetele,maine ii fac brocoli cu cartofi si avocado cu prune.Despre ce vaccin vorbiti ca a facut febra si al meu a facut dupa prevenar si infarix(parca asa se numeau),dar 38,22 nu asa mare,plus ca la ultima doza 2 zile l-a durut locul.Am fugit la bebe.Va

Andreas-Georgian,comoara mea!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns busymummy spune:

Hai ca am culcat piticul....
Clovnul a fost 250 RON - dar e preferatul lui Andi...
Legat de vaccinuri, hai sa va zic ceva: nu sunt obligatorii!!!Daca refuzati si semnati pe propria raspundere, nu va obliga nimeni sa-l faceti, insa eu i-am facut lui Andi ROR si nu am avut probleme. Am preferat decat un oreion la pubertate, un vaccin cat e mic.
Vaccinul de varicela, de ex. nu l-am facut, a facut varicela la 3 ani si a fost super ok... acum e imunizat pe viata.

Am fot si eu azi la Baby Expo cu Vlad... dezamagire mare... toate body-urile cu maneca scurta sunt din bumbac gros... de parca vine iarna, nu vara... sandalutze marimea lor doar cu talpa de panza (n-au voie sa vrea sa mearga prea repede) - am luat niste borcanele cu mancare si am plecat in mare viteza.

Va pup ca mi-e tare

Mami de Vlad Stefan - 11.11.2009 si Andi- 4 ani.
http://picasaweb.google.com/nov.dec2009/Busymummy#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

'seara
andrutza, poti incerca cu mai mult morcov, daca ii place, fiind mai dulce putin...si intr-adevar cu cereale, doar de gust sa pui, daca nu vrei sa pui prea multe, sunt sigura ca asa ii va placea
cryss bine ai venit...lasa timiditatea si scrie tot ce vrei...dragut pufuletul tau...mai astept poze....
lady, esti tare cu mancarea de musaca, cum pacalesti tu fatuca...

pe mine incepe sa ma ia depresia ca david nu prea mai vrea sa suga...poate par nebuna, dar asta pt mine ii o mare tragedie...nu ma pot consola cu nimic, nici cu faptul ca l-am alaptat pana la 6 luni.....nici cu nimic.......
am pb grave la mansarda?

la dimineata am examen, n-am invatat nimic...
va doresc noapte buna

A_driana , de minunea mea David-Andrei

Mergi la inceput

Eu l-am alaptat pe Andreas pana la 5 luni,apoi n-am mai avut suficient lapte si el nu se satura asa ca am zis sa ii dau milupa in completare,dar nu o vroia,trebuia sa-i dau cand ii era foame,asa ca manca milupa pana se satura si nu mai ramanea loc pentru san si uite asa am renuntat la alaptat.Si pentru mine a fost o mare tragedie si inca mai sufar din cauza asta,era minunat cand sugea si se uita in ochii mei,ce-mi lipseste perioada aia.Si apropo,al meu pe la 2 luni jumate a avut nasucul infundat si nu mai vroia sa suga,ma mulgeam si ii puneam in biberon,cand i-a trecut nasucul a luat iar sanul.

Mergi la inceput

Merci.Acum am gasit cd-ul si mai pun poze,am o problema cu pusul adresei la semnatura,sunt mai grea de cap si nu stiu cum sa fac sa ascund link-ul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nov.dec2009 spune:

Va invit la un nou capitol 73

Mergi la inceput