Alerta de poliomielita in Romania
Raspunsuri - Pagina 2
![](images/user_woman.png)
kj74 spune:
normal ca da si sechelele nu sunt tocmai placute peroanele care le am intalnit erau intr un grad de handicap foarte grav
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
alinushca spune:
nu m-am referit in istoria Romaniei ci acum in cadrul alertei de poliomielita. probabil nu am sa aflu un raspuns la intrebarea asta.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/JuliaSM/JuliaSM.jpg)
JuliaSM spune:
Alerta asta mie-mi suna tot la fel de alarmista si punatoare de sare pe coada cum a fost supramediatizarea gripei porcine,de care,vai!,cum de nu se mai aude nimic acum?O fi disparut aia,ca sa faca loc pe scena poliomelitei?Daca vaccinul antipolio e mai scump de achizionat(la nivel national,din resursele statului),clar ca asa o fi.
sirimie spune:
A fost un caz la Moscova. Nu cred ca trebuie sa fie un caz in Romania ca sa fie grav. E ca si cum ai spune ca uraganul care face victime nu e grav daca nu trece prin Romania...
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Am blog
JuliaSM spune:
Uraganul care face O victima la vreo 1500-2000 km de mine nu ma stimuleaza in nici un fel sa-mi baricadez casa,sa-mi fac provizii de hrana si sa ma ascund in beci,doar-doar s-o nimeri sa ma viziteze si pe mine,ca cea de-a doua victima a sa.
Nu am spus ca trebuie minimalizata gravitatea situatiei,in cazul in care izbucneste o epidemie ori pandemie in centrul si nord-estul Europei,insa,cum ziceam,tre' sa fim cu ochii-n 4,ca nu totdeauna cand se striga "Lupul!",asta e chiar prin preajma,vorba povestii...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/capcaunul/capcaunul.jpg)
capcaunul spune:
Citat: |
citat din mesajul lui JuliaSM Uraganul care face O victima la vreo 1500-2000 km de mine nu ma stimuleaza in nici un fel sa-mi baricadez casa,sa-mi fac provizii de hrana si sa ma ascund in beci,doar-doar s-o nimeri sa ma viziteze si pe mine,ca cea de-a doua victima a sa. |
Cam asa gandeau cateva sute de mii de oameni imprastiati de generatii pe coastele Indoneziei, Tailandei, Sri Lankai sau prin paradisiacele insule Maldive. Oceanul Indian nu prea stia cu ce se mananca un tsunami, de aceea nici nu si-au batut capul cu instalarea vreunei retele de avertizare asa cum are Pacificul de o jumatate de secol, ocean (aflat la mii de km distanta de cel Indian) bantuit anual de tsunamiuri mititele si din cand in cand de cate unul care sare metrul. Asta pana-n 2004. De-atunci supravietuitorii sufla si-n valurile din iaurt ...
JuliaSM spune:
Citat: |
"Medicii romani sunt in alerta dupa ce Organizatia Mondiala a Sanatatii a atentionat intreaga Europa sa fie in garda, dupa ce la Moscova a fost inregistrat in luna aprilie un caz de poliomielita salbatica la un copil sosit din Tadjikistan, informeaza Realitatea TV. |
Meaning?!... sa umplu frigiderul cu vaccinuri anti-polio,cat sa-mi ajunga pt o serie de vreo 10 rapeluri la tot neamul,in cazu-n care se foloseste iar mass media ca mijloc de manipulare a maselor?!
Cand e vorba de OMS,ma ia cu sila...am prieteni in Austria care,dupa toata valva facuta ce celebra OMS cu privire la gripa porcina si pandemia lu' peshte,au ramas cu gura cascata cand,dupa ce s-a inregistat o anume cota de vaccinari,tot prin media s-a recunoscut ca a fost un bluf.La noi s-a pierdut subiectul cu porcina printre randuri,ca au intervenit altele mai urgente,prin care sa se umple orele de emisie ale televiziunilor.
Strut nu-s,ca nu ascund capul in nisip cand aud de pericole mai mult sau mai putin iminente,dar,rogu-va,de ce tre' sa ne tot pregatim sa inghitim la galuste,pe nemestecate?!
sirimie spune:
www.evz.ro/detalii/stiri/boala-care-lasa-sechele-pe-viata-902755.html" target="_blank">Boala care lasa sechele pe viata
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Am blog
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/A_Iulia/A_Iulia.jpg)
A_Iulia spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui JuliaSM
Meaning?!... sa umplu frigiderul cu vaccinuri anti-polio,cat sa-mi ajunga pt o serie de vreo 10 rapeluri la tot neamul,in cazu-n care se foloseste iar mass media ca mijloc de manipulare a maselor?! Cand e vorba de OMS,ma ia cu sila...am prieteni in Austria care,dupa toata valva facuta ce celebra OMS cu privire la gripa porcina si pandemia lu' peshte,au ramas cu gura cascata cand,dupa ce s-a inregistat o anume cota de vaccinari,tot prin media s-a recunoscut ca a fost un bluf.La noi s-a pierdut subiectul cu porcina printre randuri,ca au intervenit altele mai urgente,prin care sa se umple orele de emisie ale televiziunilor. Strut nu-s,ca nu ascund capul in nisip cand aud de pericole mai mult sau mai putin iminente,dar,rogu-va,de ce tre' sa ne tot pregatim sa inghitim la galuste,pe nemestecate?! |
Pai nu te obliga nimeni sa te (re)vaccinezi. Nu inteleg de ce esti atat de indignata. Sunt persoane care iau in serios avertizarile OMS. Ca nu faci parte dintre aceia e treaba ta, subiectul asta e folositor altora.