Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (60)
Raspunsuri - Pagina 5
Nerantula spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Klarisse Eu am cam evitat zilele astea toate canalele media si nu mai stiu care e stadiul discutiei despre indemnizatie. Se stie ceva SIGUR/OFICIAL? |
Nu inca
Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si neghinita
puiutza spune:
Aha deci tot ca la prosti e....dupa cum interpreteaza cei de la HR, si cat esti tu de pe pozitii...!
super tare...de-asta vroiam sa fiu informata... sa fie lupta mai usoara pt. mine
mai astept atunci sa vedem totusi ce decid astia cu indemnizatia...
oricum la colega mea i-a dat compensatia pt. primele 6 saptamani si au compensat pana la salariul brut...deci macar din acest punct vedere am sanse sa fie ok!
mersi inca o data de lamuriri si bafta si tie!
Dana 24+ cu si mami de Bobi (06.03.2006)
andra_b spune:
S-o publicat asta...
http://www.t-a-t-a.ro/2010/05/21/cabinetul-boc-nu-mai-reduce-indemnizatiile-parentale/
-----------------------------
20+ cu bebe mic
nike974 spune:
m-am intors de la dr.
continui cu perfuziile.vrem sa nastem natural.
mi s-a intamplat ceva f fain.
de la aspirantele optimiste,am intalnit-o pe mara,fara sa stiu ca e dr in ATI la mUnicipal si ca ma stia ca pe un cal breaz, ca doar la ea facusem alergia la calciu IV(de fapt la excipienti).
ma ajuta f mult cu nasterea.
am putut sa ii dau toate analizele.e super.
e f important sa stii ca e cineva xare sa te ajute exact in ATI.
puiutza spune:
da, dar totodata pe site-ul antenei 3 a aparut proiectul ordonantei de urgenta...
http://www.antena3.ro/pdf/oug.pdf
din care reiasa ca se taie 25%
deja nu mai stiu ce sa cred. pana nu apare in MO....vorba cuiva sunt doar
Dana 24+ cu si mami de Bobi (06.03.2006)
ana_25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andra_b S-o publicat asta... http://www.t-a-t-a.ro/2010/05/21/cabinetul-boc-nu-mai-reduce-indemnizatiile-parentale/ Ale ------------------------------ “La celalalt sa te duci cu pasi de porumbel. Asadar, sa te apropii de el in mod delicat si cu blandete, pentru ca semenul tau are si el fricile si supararile sale. Are si asa destula greutate pe suflet, ca sa-i mai adaugi si tu“. (Cuv. Iustin Popovici). ----------------------------- 20+ cu bebe mic |
Ma bucur pt mamicile care vor primi imdemnizatia.Bine ca nu le mai taie astia.
Cat e acum alocatia pt nou nascuti??
Ana20+
andra_b spune:
Si eu astept ceva oficial atunci.......
Atatea povesti....
Abureala natiunii............
-----------------------------
20+ cu bebe mic
alynta27 spune:
Salutare! Stit ce-mi zice sotul aseara?! Eu stateam aplecata spre ceva:"Stai dreapta ca inghesiu fata!" A mai zis ca o chema "Fulgerina", deoarece vestea ca exista a venit ca un fulger!
La multi ani Elenelor si C-tinilor!
Aniast bine ca bb e sanatos! Problemele se vor rezolva pe parcurs! Incredere ca veti iesi cu bine la liman!
Adelena e dferit ce spui tu! Placenta jos inserata e in partea inferioara si poate cobori pana la orificiul colului! Placenta anterioara e "in fata" burtii!
Abe esti o norocoasa ca ai scapat fara vergeturi! ori ai pielea foarte elastica ori nu ai avut burtica mare! Eu am avut ditamai burtile! Se vedea burta apoi eu!
Alexuza eu cand aveam prbleme cu arsurile luam o varf de lingurita de bicarbonat! Ceda imediat! dar nu foloseam frecvent! Poate suna ciudat, dar e de leac!
INFACOLUL face minuni la colici! David mi-a fost un colicos si jumatate! Avea program de urlete pe seara! 4 luni ne-a terminat! Am luat la rand toate remediile si mai slabut cu rezultatele!
La Matei mi-a adus o prietena din Anglia 2 flacoane de infacol si au facut minuni! Mai am jumatate ramas! poate nu a fost el asa colicos, dar de indata ce-i dadeam se calma! Am inteles ca pe piata neagra ajunge 100lei! El costa 5 lire! Si nu se gaseste peste tot! Cica ar fi de fapt Sabsimplex, dar e mult mai eficient decat ce avem noi!
La mamicile de prim copil le recomand calduros pompa de san! La al doilea sanii sunt formati pentru alaptare si problemele nu mai sunt! Dar prima data trebuie "lucrate" canalele! La inceput copii sug prost- de fapt se invata sa o faca! Eu pe Mateiil invatam sa suga storcandu-i cu mana sanul in gura! M-am "incapatinat" sa-i nu-i d-au suplimentul din spital! Dupa 2 zile era maiestru la supt! Nu vreau sa ma interpretati ca ma cred atotstiutoare, dar si eu la randul meu am invatat de la mamici cu experienta plus din trairile propii! Aa ca daca exagerez trageti-ma de maneca!
Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
ana_25 spune:
alynta27 nu exagerezi deloc.Sfaturile tale ne prind bine noua mamicilor incepatoare,cel putin eu sunt praf la capitolul asta,dar ne invatam noi.
Ana20+
luy spune:
Buna, dragele mele !
La multi ani tuturor celor ce-si serbeaza ziua onomastica !
Pentru puiutza :
CONTRACT COLECTIV DE MUNCA UNIC LA NIVEL NATIONAL pe anii 2007-2010
CAPITOLUL 5
Concedii si zile libere
Art. 66. - (1) in cazul in care salariata se afla in concediu de maternitate, unitatea va compensa, pe o anumita perioada, diferenta dintre salariul de baza individual avut si indemnizatia legala la care are dreptul.
(2) Perioada pe durata careia se acorda compensarea va fi stabilita prin contractele colective de munca la nivel de unitate, dar nu mai putin de 6 saptamani.
(3) Diferentele de salarii vor fi acordate din fondul de salarii.
Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 ) si 21+