Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (60)
Raspunsuri - Pagina 21
vanyy2009 spune:
buna fetelor
alexuta si eu zic sa suni doctorul sa vezi ce te sfatuieste...nici eu nu cred ca e de bine cu temperatura aia...
sper sa te simti mai bine acum.....
Fetelor foarte frumoase numele care le-ati ales la bebici....si noi am ales numele bebicului nostru il va chema Dimitris
va
21+

alexuza spune:
Va multumesc pentru sfaturi
Acum sunt mai bine temperatura nu mai am si nici senzatia de febra musculara , a mai ramas putin din starea de voma cand vad mancare
Am incercat sa o sun pe dr dar nu a raspuns , o sa mai incerc odata mai tarziu si daca revine temperatura ma duc direct la spital
Burtica de
24 saptamni si 5 zile
vanyy2009 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui LoraG76 'Neata! Sa stiti ca-s treaza de la 6.42, dar mi-e un sooomn...cred ca azi o sa beau si-a doua cafea. Vremea e de vina, normal..ploua! Si ca sa vedeti ca doarme si neuronul cu pricina, dimineata inloc sa pun zaharul in dulap si laptele in frigider, am facut invers...noroc ca borcanul cu zahar era prea burtos si n-a incaput in suportul de pe usa frigiderului..asa mi-am dat seama ca e ceva in neregula. O fi grav? Nerantula, felicitari pentru bebelina sanatoasa! Plec sa fac cafea...mai vrea cineva? Lora, mami de Iustina si ![]() 25+Bazar DC - ajutati copiii Teledon pentru Dan www.inimacopiilor.ro (Niciodata sa nu spui niciodata!) |

lora nu esti singura careia i se mai intampla ca neuronul sa ii doarma.....si mie mi s-a intamplat....zilele trecute faceam curat si am luat niste haine sa le bag la spalat.ehee in loc sa le bag in masina de spalat le-am pus in cosul de gunoi
....nu mi-am dat seama ce am facut decat dupa vreo juma de ora cand m-am dus sa arunc ceva......am ras singura prin casa si imi ziceam ca asa ceva nu poate fi adevarat
21+
LoraG76 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui vanyy2009
![]() lora nu esti singura careia i se mai intampla ca neuronul sa ii doarma.....si mie mi s-a intamplat....zilele trecute faceam curat si am luat niste haine sa le bag la spalat.ehee in loc sa le bag in masina de spalat le-am pus in cosul de gunoi ....nu mi-am dat seama ce am facut decat dupa vreo juma de ora cand m-am dus sa arunc ceva......am ras singura prin casa si imi ziceam ca asa ceva nu poate fi adevarat![]() 21+ ![]() |

Cool! Inca n-am ajuns sa arunc nimic, dar in 3 luni...nu se stie!Alexuza, mergi la spital daca mai ai febra/dureri, mai bine sa mergi degaba decat sa stai acasa cu teama!
Multa sanatate!Pupici la toate fetele!
Lora, mami de Iustina si

25+Bazar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
chichiutza spune:
Alexuta daca mai apare febra si eu zic sa mergi direct la spital, dar sa speram ca nu. Sa stai cuminte zilele astea!
Cristina
cu buline mari si albastre 20+
ana_25 spune:
crina nici mie nu-mi venea sa cred.eu am vrut sa-i dau 43 de lei,am crezut ca gresise ea,dar era chiar4,3 lei.Prima data am vrut sa ma duc la bioclinica dar imi spusese o prietena ca acolo e aprox.70-80 de lei.
. Nu stiu ce e cu diferentele astea de preturi!!
Ana
20+
alynta27 spune:
Ana ai avut trimitere de la medicul de familie, la Centru de transfuzii! Si eu tot acolo imi faceam dozarile de anticorpi sarcina trecuta! Initial mi-au cerut trimitere, apoi mergeam fara! Dar o data mi-am facut gratuit dozarile de anticorpi acolo unde mi-am facut restul de analize!
Alexuza ia no-spa can mai patesti asa! Merg pana la maxim 4 pe zi! Nu e bine sa lasi contractiile sa-si faca de cap(durerile de burta asta sunt)!
Alina-Mirela
24+
si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
ana_25 spune:
alynta27 nu am avut trimitere de la med de fam.,dar am avut de la med. ginecolog.Oricum, a fost ieftin!
alexuza sper sa-ti revii!
la burtica!
Ana
20+
alynta27 spune:
Multumesc Ana de raspuns!
Alina-Mirela
24+
si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
ana_25 spune:
Ce ghinion am avut azi!
. Am facut pana si nu am mai plecat niciunde!
. Acuma tre' sa mergem la vulcanizare.Off!
Ana
20+