MONTIGNAC (140) .... stil de viata nu dieta

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Buna!
Va mai "incurc" si eu cu postarile mele.
Ymca nu stiu daca sunt de admirat dar de sport nu ma las. Imi da o stare de spirit buna si ma destreseaza. Dar ca si regula de baza: degeaba faci sport si mananci de toate, te poti mentine dar nu slabesti. Acuma sunt reducere carbi eventual exclusi. Numai ca astia imi dau energia pt sport si fara ei nu ma pot misca cum trebuie. Undeva tre sa faci un compromis.
De citit va citesc si il respect pe nea Monti cam in orice mananc dar clar ca am si abateri. La mine in casa orezul , cartofii si pastele nu prea exista.

Si ultimul stres..ficamea are varicela..confirmata astazi, eu nu am avut si pe 11 iunie ar tb sa fim la Duni.

Elena & Denisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Andanii, , nu mai editez ca sa se vada ca gresesc si io [sau ce face Monti din om: de litere halitoriu.] In schimb, n-am prins pozele cu piciu', noroc cu Picasa: dar ce cavaler ai acolooo!!!

Eu azi am fost tot "in faza 3", vad ca bate un vant tare neprielnic p-acilea.

Brindusik, am vazut pozele. Blonda cu ochi albastri, cui ii pasa cate kile ai???

Monica mami de CRISTIAN - "domnu' injiner"
(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brindusik spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas
Brindusik, am vazut pozele. Blonda cu ochi albastri, cui ii pasa cate kile ai???

monn mi s-o mai spus asta....da ii pasa cui e mai important MIE

cristina contu ala e pentru www.4shared.com ..acolo avem o parte din noi pozici(si le asteptam si pe ale late, ale nicoletei, ale ninhei

cat despre inghetata e cat se poate de simpla, facut cu blenderu 2 pumni de capsuni...si pus in frisca facuta din smantana pentru prajituri(cea cu 30% lichida), si pus vreo 3 lingurite de fructoza(da asta pentru ca nu erau capsunile coapte si erau cam acrute), dupa ce am pus in pahar deasupra am picurat zeama de ramasese in castron dupa ce am scos capsunile
..o iesit cum nici nu ma asteptam de buna daca nu le spui picior tai ca ai facut-o si nu ai cumpart-o pariu pe ce vrei ca nu se prind;)

Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya_m spune:

salutare

cu intarziere spun si eu LA MULTI ANI stiti voi cui..YMCA..mai bine mai tarziu decat niciodata,zic si io ca sa ma scot
de raportat n-am ce...stagnare de toata frumusetea scrie in fruntea mea ..adevarul adevarat e ca am cam dat-o in balarii in we am fost in totalitate pe langa monti..sper sa-mi revin cat nu e prea tarziu
va dulce si sper sa vina zile mai bune pt. toate

NIMENI NU MOARE VIRGIN...VIATA I-O TRAGE FIECARUIA CEL PUTIN O DATA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

Citat:
citat din mesajul lui puisorul

Andanii, sunt superbi copii. Cred ca au facut furori...Si mi se pare ca asa a crescut flacaul tau, va frange inimi in curand .Hai ma ca nu cred ca e asa rau cu noul look .

Ele, o sa incerc si asa mai ales ca gratinul de azi nu m-a convins. Ma bucur ca m-ai dai si pe la noi . Tot asa sportiva ai ramas?

Tocmai am papat aripioare de pui la gratar cu salata de varza si acum stau cu burta-n sus la tv.

Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii

mda, a fost frumos, au fost apaludati , laudati , ce mai ... m-am imtit bine, sincer in momentale alea
multumesc de aprecieri
nici cu fatuca ta blondina cretulina nu mi-e rusine, o sa fie o gagicuta super frumoasa

andanii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui brindusik

andani o prestat mama niste capsuni din productia ei si acum am facut o inghetata cu smantana de frisca si fructoza si...

sapt asta nu dau raport...si cred ca nici cealalta...refuz sa ma urc pe cantar sper sa ma tin de ceva mai strict si sa misc cantaru din loc

Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.

si eu vreauuuu ... da ma doare gatul de la inghetata prstata de mine si mancata rapid in we asta asa ca pauza de inghe , mananc capsunile simplu

andanii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ninha

Andanii, amandoi copiii sunt ai tai? Sunt ... deliciosi!:)

Ninha, mami lu' Mirci
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wI3O97P/weight.png[/image

doar baiatul este al meu ... imi plac fetele la nebunie si probabil ca te-am indus in eroare cand am spus copii mei ... mi-e tare draga fata
multumesc de aprecieri

andanii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Somleac

Salut, ne-am intors pe la casi.

A fost bine totul.

Daria a luat locul 3 la majorete, au trecut ceva linie de care nu era voie sa te atingi, au fost si un pic dezorganizate ca au plecat o gramada de fete in ultimul moment si le-au inlocuit cu fete noi. Oricum e foarte greu sa stai toata ziua acolo cu muzica aia urlandu-ti in creier. Eu una am fost epuizata. Ne-am cazat in localitatea lipita de Felix, intr-o pensiune super cocheta cu spatiu verde si o gazda tare amabila si iubitoare de copii.Seara am fost la piscina interioara si ne-am balacit pana noaptea tarziu, a doua zi la strand , ne-a cam parlit soarele ca eu n-am avut crema de protectie ca ma asteptam la nori si ploaie.
Cat despre Monti am fost total neconforma, sper sa nu o incasez de la cantar din cauza asta ca am incercat sa compensez cu cantitati mai mici. Nu a fost rea vointa, pur si simplu nu-mi prea place la iesiri din astea in grup sa fac opinie separata, unde am avut ce sa-mi comand monti am respectat dar unde nu asta e.....
Raport dau abia maine dimineata daca se mai accepta.

La multi ani Ymca, sa scapi de tot surplusul, si sa ai un an frumos.

Andanii ti-am vazut baietul, e de-a dreptul superb, pregateste-ti ochiul de la spate.

Monvas, multa sanatate.

Puisorule cum ti-au iesit dovleceii? Mi s-a facut o pofta ca imi venea sa ma urc in Iasul de seara.

Tare chestia cu monti faza 3.

Maine nu stiu ce voi manca ca n-am nimic corespunzator in frigider. Acuma noaptea le-am facut o supa de pui pruncilor, de carnea aia n-am ce sa ma ating sa le ramana lor, asa ca eu ???????????

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

ce tare ai fost cu remarca ... ochiul de la spate ... sa sti ca am inceput deja sa fiu la curent cu tot ce se-ntampla , si e tare greu , doamneeeeee .... indicatii , sfaturi , vai de mine si de mine

felicitari majoreteti pentru locul III , super , pozici vedem si noi ????? pleaseeee

andanii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cge

Andanii, admirat dansatorii.
E tare reusit baiatul tau, ai de ce sa fii mandra.

Somleac, felicitari Dariei.
Stiu ca e frumos si tare obositor implicarea asta in activitatile copiilor. Si noi avem decat 2.

Brandusik, contul care mi l-ai dat este pe yahoo sau pe DC ?
Ca nu am reusit sa ma conectez.

Si da-mi si mie reteta de inghetata Monti.

Eu cu inghetata cumparata, deci nemonti, am pacatuit in weekend si cu chinezarii.
Am fost la petrecere de Sf. Constantin cu niste prieteni dragi, si m-am simtit atat de bine, incat am mancat si am tot mancat.
E si invazia lunara, am lucrat si noaptea, asa ca scuze tot sunt.

N-am ce sa raportez sapt. asta: stagnare.

Ymca, lasa ca o data e ziua ta pe an.

De acum, incepe mobilizarea.

O zi si o sapt. buna,

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

multumesc din suflet .... ce sa zic , e al meu , io-l vad mumos , ca si cioara care-si vede puiul frumos ca daor e al ei nu ?

andanii

Mergi la inceput

ele imi pare tare bine sa vad ca ne citesti si mai noi ne mai si scri ... ma bucur tare , te rog macar u mesaj pe saptamana si tot e bine decat nimic

monn cavaler mda, las ca acusa e si al tau asa

vali de-astea mi-esti , umbli , te distrezi si stagnezi , las ca-i bine si-asa decat nimic

melanyyy cucu , ce faci ??? cum esti ??? cum te simti ????

maya las ca-ti revii tu , altfel o capeti da ????

am sctris la mesaje de v-am ametit

o seara frumoasa

andanii

Mergi la inceput