MONTIGNAC (140) .... stil de viata nu dieta
Raspunsuri - Pagina 19
ninha spune:
Ma, fetelor, nu stiu ce-i cu linku'. nu ma pricep. daca el nu vrea sa mearga, eu habar n-am ce sa-i fac.
Mirci zice ca va multumeste pentru complimente. ii plac la nebunie! inca de pe acum are niste aere de vedeta, e hipnotizat de aparatul foto, ne da pe toti la o parte cand vede ca e filmat, ce mai , cred ca o sa iasa fotomodel
Ninha, mami lu' Mirci
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wI3O97P/weight.png[/image
ninha spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nicoleta V-am trimis PM. Enjoy! :D ---------------------------------------------------- Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua! |
Doamne, mai femeie, de unde iti vin complexele astea? arati foarte bine! cred ca eu sunt mai grasa, dar cand m-aude barbatu-meu ca ma plang ma ia la un si imi trece imediat
Na, ca v-am spus si reteta!
Ninha, mami lu' Mirci
Nicoleta spune:
Mai, ce are una cu alta? Eu nu ma plac asa. Punct. Sotul meu ma place oricum, scrie in contractul prenuptial ca asa TREBUIE!
----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!
maya_m spune:
NICOLETA RUUUSINEEEEEEE,RUSINEE sa-ti fie..pui tu poze cand noi dormim
NIMENI NU MOARE VIRGIN...VIATA I-O TRAGE FIECARUIA CEL PUTIN O DATA
ninha spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nicoleta Mai, ce are una cu alta? Eu nu ma plac asa. Punct. Sotul meu ma place oricum, scrie in contractul prenuptial ca asa TREBUIE! ---------------------------------------------------- Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua! |
Eu zic ca situatia nu e asa disperata cum crezi tu. sunt doar cateva kilograme care trebuie puse pe fuga. tin-te de Monti si o sa dispara cat ai zice peste!
In alta ordine de idei eu am pierdut azi , in sfarsit , si ultimele grame din kilogramul pe care l-am pus in concediu. Mi-a luat doua saptamani! Asa imi trebuie daca am fost
Ninha, mami lu' Mirci
Nicoleta spune:
Maya, diferenta de fus, ce sa-i fac?
valentinag spune:
Deci doamna Nicoleta,faci discriminare ha?Bineee?Las ca te trag eu de urechi de cate ori mananci ceva nepermis.
"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
Nicoleta spune:
Despre ce discriminari vorbesti?
Nicoleta spune:
Ma gandeam, ce bine ca a aparut una ca mine care nu vrea sa se arate mult in public! Ia nu va mai luati de grasuti, ok??
valentinag spune:
Am glumit ma,ca fetele te-au vazut si eu nu,sper ca nu te-ai suparat.Daca am fost deplasata,imi cer scuze!
"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea