Moldovence aspirante sau gravidute(24)
Raspunsuri - Pagina 2
pogonici1977 spune:
fetelor .parintele nostru de suflet de la pascani mia zis ca nu ma opereza joi..SI ASA SI ESTE..
aseara lam sunat pe dct meu..si mia spus,..AU INTERVENIT PROBLEME SI BLOCUL OPERATOR E FULL ACUM SI NU TE POT OPERA SAPTAMANA ASTA si nici cealalta ..ma suni in prima zi de menstra si te programez atunci...special ptr a 5-7 zi...asta ar fi undeva in jur de 3-5 iunie...DECI SPUSELE PARINTELUI SUNT SFINTE...
deci fetelor credeti in vorbele preotilor cu har dat de la Dumnezeu..sunt sfintii nostri pe pamant...
anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti
bitza20 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pogonici1977 fetelor .parintele nostru de suflet de la pascani mia zis ca nu ma opereza joi..SI ASA SI ESTE.. aseara lam sunat pe dct meu..si mia spus,..AU INTERVENIT PROBLEME SI BLOCUL OPERATOR E FULL ACUM SI NU TE POT OPERA SAPTAMANA ASTA si nici cealalta ..ma suni in prima zi de menstra si te programez atunci...special ptr a 5-7 zi...asta ar fi undeva in jur de 3-5 iunie...DECI SPUSELE PARINTELUI SUNT SFINTE... deci fetelor credeti in vorbele preotilor cu har dat de la Dumnezeu..sunt sfintii nostri pe pamant... anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti |
Pogonici, m-ai lasat cu gura cascata, de fapt nici nu ar trebui sa fiu uimita e tipic pt el schimbarile astea, cine stie pe ce pila a bagat in locul tau. Oricum la fel mi-a facut si mie anul trecut si dupa ce i-am spus de la obraz ca prin minune s-a mai gasit un loc liber in blocul operator. Ce nu inteleg eu e...de ce trebuie musai sa te operezi in primele 14 zile ale cm, doar nu se umbla la ovare. Pt scoatere de trompa se poate interveni in orice zi inafara de zilele cu cm. Imi pare rau ca mai trebuie sa mai astepti o luna, asteptarea asta e grea tare.Iiti doresc multa sanatate si rabdare
pogonici1977 spune:
bitza..tu ai dreptate cu dct Onofriescu ..dar daca e randuit de la domnul eu nu pun la indoiala spusele preotului...
important ca ma trecut in evidenta lui ptr programare
anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti
pogonici1977 spune:
nu ma chef de munca
ci de
sau o
dar din pacate sunt viseeeeeeeeeeeee
alinushali spune:
buna fetelor, burtici..........dar liniste este pe aici sau nu vreti sa vorbiti cu mine. aaa......stiu , sunteti la plimbare ca e tare frumos afara.
eu ma simt groaznic de la ovamit , nu pot sa mananc nimic ca mi-e greata , ma doare burta si mi-e lene.
aaaaaa.........vreau si eu in listuta de aspirante poate o sa-mi aduca noroc
Anul asta sigur sigur
Ma enerveaza ca nu sunt cum as vrea sa fiu si totusi nu cedez.
pogonici1977 spune:
azi va dau eu
vanessa80 spune:
POGONICI mersi pt. .
Noi am fost ieri la eco. Pustiul are in jur de 2000gr. Mi-a zis dr ca daca am noroc poate o sa stea pana la 38 sapt, ca e tare grabit. Asa ca de acum stau la pat. Ma doare spatele ca abia ma pot misca.Nu am putere sa fac nimic. Ma simt ca un butoi cu 2 picioare.
33+
iustina_ste spune:
Ancaella,spor la injectat si sa ai o super productie.
si eu am inceput o noua serie de stimulare.
sper sa fie cea norocoasa de data asta
JoAnn spune:
buna
ce mai fac fetele???
vanessa imi pare rau ca nu te simti bine...
la mine se intareste burta groaznic.... si nu prea cedeaza la antispastice orale...
vanessa80 spune:
JOANN eu pt contractii am facut No-spa inj ( si faceam o hipotensiune de nu stiam ce e cu mine; se invartea casa cu mine) si am luat Gynipral, pe care nu l-am suportat foarte bine. Au fost niste zile groaznice. De la contractii facusem febra musculara la abdomen.
Incearca sa stai cat mai mult in pat.
33+