Moldovence aspirante sau gravidute(24)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pinuta spune:

Salutare!Sunt si eu o moldoveanca aspiranta!Eu am 34 de ani,sotul 41, avem "infertilitate idiopata" sau infertilitate din cauze necunoscute[bang, insa ne luptam cu ea de 13 ani.Sunt si eu pacienta dr-ului Onofriescu,de cca 6 luni, dar s-a comportat destul de bine. Am facut o inseminare nereusita cu dr. Bors de la Omini( dupa altele 3 nereusite la Bucuresti cu dr. Marinescu) si acum ma pregatesc pentru a doua la Omini. Maine ma duc la dr. Bors pentru eco in ziua 9. Fac stimulare cu Puregon 75ui. Sa speram ca sunt destul de mari foliculii, caci in ziua a 4 aveam 1 de 10mm si 4 de 5mm pe ovarul drept, iar pe stangul 4 de 5 mm. Sper ca dupa "incurajarea" cu Puregon sa fi crescut destul pentru inseminare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutz007ro spune:

Marig, eu m-am dus cu un set de analize facut. Probabil daca erau proaspete toate, nu mai faceam nimic la chisinau (Oricum acolo sunt ceva mai ieftine decat la noi, dar daca poti economisi, este excelent). Iti trimit adresa de e-mail prin mesaj privat. Te ajut cu ce pot.
Azi am fost la dl dr Mosin si mi-a aratat planul de cliente pe luna trecuta. Au un procent de reusita foarte mare (60%). La inceput ma gandeam ca poate le umfla, dar m-am vazut si pe mine acolo, deci era un plan real. Asa ca ai facut o alegere foarte buna.
Fetelor, astazi s-a vazut un saculet mai maricel si in spatele lui se pare ca mai era unul mai micut. Deci s-ar putea sa am gemeni pana la urma. :) Peste 2 sapt ma duc din nou sa vedem inimioarele. :) Am acelasi tratament in continuare (crinone etc..)
Pinuta, bine ai venit si te asteptam cu vesti excelente cat mai curand.
Multa sanatate tuturor!

Citat:
citat din mesajul lui marig

eu pot sa fac toate analizele la medicover,inainte sa merg la mosin?pentru angajatii de la firma naostra,analizele sunt gratuite..sau trebuie sa se le fac neaparat la chisinau?
nu de alta,dar as mai economisi niste banuti(intre timp sotul meu a ramas fara job.si nu e usor deloc sa muncesc si sa adun de una singura)
multumesc frumos!

Te asteptam cu drag.Mami si Tati!!!!
http://tt.lilypie.com/hWwxp3.png
Mai 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marig spune:

Buna fetele...astazi mi-am facut programare la doctorul Mosin..pe 05.07 -ora 9..sunt foarte bucuroasa,si optimista..
multumesc alinutza..si felicitari pentru puiutii din buritca..ce veste minunata
adresa mea-marianaganga@yahoo.com.
eu nu prea stiu cu ce analize trebuie sa ma prezint,asa ca te rog sa mi trimiti listuta..
va pup...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa80 spune:

Salutare! Va las fierbinte.
Azi fac bagajul pt maternitate. Albert e coborat si destul de nerabdator sa iasa. Sper sa mai aiba rabdare vreo 10-14 zile, ca sa mai ia in greutate. Acum are in jur de 2,5 kg.

36+

Mergi la inceput

Vanesa,,multumim..abia acuma am baut din cafeaua ta..f buna..eu astazi am fost "ofilita"toata ziua..de la vremea asta..
da pe unde umblati ??ati iesit pe afara,,va bucurati de racorica?
doamne ajuta Vanesa..sa ai o nastere usoara..sa te refaci repejor.
mai stiti ceva de pogonici??citisem ca i-au scos ambele trompe..sarmanica..
pogonici scumpa..o floare si un zambet de la noi..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza20 spune:

Citat:
citat din mesajul lui vanessa80

Salutare! Va las fierbinte.
Azi fac bagajul pt maternitate. Albert e coborat si destul de nerabdator sa iasa. Sper sa mai aiba rabdare vreo 10-14 zile, ca sa mai ia in greutate. Acum are in jur de 2,5 kg.

36+

Vanessa , Dumnezeu sa fie cu tine, sa te ajute sa ai o nastere usoara, sa te refaci repede, Albert sa fie sanatos si papacios. Cat de emotionata trebuie sa fii . Noi te sustinem de aici
Of...cand ma gandesc ca tu deja nasti si eu n-am apucat sa fac nici un FIV .
Pogonici, sper ca esti bine, te-as suna da mi-e sa nu deranjez
Delphinas
Pup toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

vanessa iti doresc nastere usoara draga mea. bb albert sa fie cel mai frumos si perfect copil. deja am emotii si nu stiu de ce. te asteptam cu cele mai bune vesti.
bitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa80 spune:

Fetelor va multumesc pt gandurile bune. Avem emotii foarte mari. Speram sa mai aiba Albert rabdare pana la 39 sapt, ca sa mai ia in greutate. Am facut programare la urmatorul control sambata viitoare pe 26. Gentuta e aproape gata...
POGONICI te asteptam cu vesti.

36+

Mergi la inceput

ce frumos Vanessa..oare noi o sa ajunem vreodata sa avem gentuta gata????
dar nu mai intra nimeni pe aici?ce faceto moldovence dragi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

dragelor mele fete de suflet
bunul dumnezeu si maicuta domnului si toti sfintii au fost cu mine si mau ajutat
acum 3 ore am ajunsa acasa..sunt bine..3 zi de la op
am ramas intradevar fara trompe...a incercat sa vada permebilitatea lor dar nu se mai putea face nimic..ce sai faca astai viata asa a vriut cel de sus..
eu stau cu pshocu ff bine acum

ma inteapa acolo..dar in rest bine..stau in patut acum..si nu am o pozitie f ok..

am sa va povestesc poate maine..mai indeamanut cum maicuta omnului SI BRAUL MAICII DOMNULUI MA PROTEJAT

merg sa pap ceva ca mie foame de luppppppppppppppppppppppp

miercuri inainte de operatie am luat nafura si un pic aghiazam de la sf nectarie

va pup pe toate

anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti

Mergi la inceput