FIV-Dr. LAURA DRACEA ( 7)
Raspunsuri - Pagina 26
CAMELIA28 spune:
Fly, abia acum am vazut PM-ul de la tine (e primul pe care il primesc si nici nu stiam unde sa ma uit)
daca mai ai nevoie de raspunsuri, te rog sa-mi spui
bebecord spune:
Bravo Camelia, felicitari
Nici nu-ti inchipui cat ma bucur
Va fi bine
Te pup si poate ne vedem miercurea la doamna doctor(atunci e zi de gravidute)
10+
amzulica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui CAMELIA28 Si acum am sa ma fac de ras ca nu am reusit sa ajung dupa rezultatul beta, am sunat si au zis ca nu dau prin telefon, am scos de la aia ca este peste 100. Am facut dimineata test in urina si mi-a iesit pozitiv clar. Noi credem ca sunt gemeni. Ma rog la Dumnezeu sa-i pot duce cu bine pana capat. Voua , drage colege, va multumesc ca ma sustineti si va doresc sa ma urmati! |
deci presimtirea mea a fost buna. Am dat cu ghiocu'.
Cami lui Luca Alexandru 25 Februarie 2009
http://community.webshots.com/user/amzulica
flyhigher77 spune:
Cameliaaaaaaaaaa iupiiiii felicitari!
Doamne-ajuta sa fie totul bine! Tare ma bucur! Sper sa vin si eu curand din urma cu o pereche de gemenasi
@ amzulica >Asa mama omido! mai fa predictii ca tare le mai zici bine!
amzulica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui CAMELIA28 Si acum am sa ma fac de ras ca nu am reusit sa ajung dupa rezultatul beta, am sunat si au zis ca nu dau prin telefon, am scos de la aia ca este peste 100. Am facut dimineata test in urina si mi-a iesit pozitiv clar. Noi credem ca sunt gemeni. Ma rog la Dumnezeu sa-i pot duce cu bine pana capat. Voua , drage colege, va multumesc ca ma sustineti si va doresc sa ma urmati! |
fratee cica nu am reusit sa ajung dupa rezultat, pai io cand am facut prima data beta eram fro 25 de gagici va dati seama? 25. Si ma gandeam daca nu au un sistem din asta ca la glicemie de facut test pe loc electronic si sa dea si valoarea. Iete asa? As fi ajutat-o eu pe tanti sa faca analizele numa'sa aflu o data ca aveam destul par alb in cap de pe parcursul procedurilor basca ca mi-s batrana.
Cami lui Luca Alexandru 25 Februarie 2009
http://community.webshots.com/user/amzulica
CAMELIA28 spune:
io-te na , ca l-am primit :173, maine ma duc din nou, ai apoi luni?
de cate ori se repeta?
bebecord spune:
Salut camelia
de doua ori
felicitari si sarcina usoara
eu merg pe 6 oct la eco
poate ne vedem
bravo
s-ar putea sa fie gemeni.......
10+