FIV-Dr. LAURA DRACEA ( 7)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

Anaa - baga-ne o semnatura frumoasa asa cum numai tu stii - hai te roog.

Cami lui Luca Alexandru 25 Februarie 2009
http://community.webshots.com/user/amzulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bogdana_ spune:

Hei :)

Eu am facut joi laparoscopie si mi-a fost īndepartata trompa stānga. Surpriza, dreapta pare a fi īn regula. Totul a decurs foarte usor pentru mine si sunt din ce īn ce mai optimista; pe de alta parte mi-e si teama cateodata sa fiu optimista. Pe 12 am programare pentru monitorizarea ovulatiei, sper sa īncepem primul FIV cat mai curand. Ana si Vanessa va tin pumnii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana-m spune:

Azi am fost la eco la alta doctorita ca a mea este in concediu.

Decolarea nu prea sa lipit asa ca mai stau in pat.

Diferenta dintre bebei sa marit. Acum doua saptamani era de circa un milimetru si de o zi acum este de un centimetru si de o saptamana.

Unul are 24,3mm si 170 b/m si unul 14mm si 172 b/m.
Doctorita zice ca probabil unul este fata si unul baiat.
Era de asteptat sa fie diferenta ca am bagat blastocistii unul 4AA si unul 3AA, da tot mi-se pare mare.
Of

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

help...vreau un sfat
.sunt disperata..imi vine sa plang dar sunt la munca si nu pot

a reusit vreuna din voi cu un FSH de 11,4???????????????
mai am vreo sansa

anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana-m spune:

Da eu cu 13,2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

anam.........sati dea DD sanatate si sarcina usoara..
stii cat de mult ma bucur cand aud ca sunt resusite

anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CAMELIA28 spune:

Buna,

nu am mai scris de ceva vreme, am fost cateva zile in concediu, prea putine ca sa ma pot obisnui cu binele din tara in care am fost.
Noi trebuia sa incepem FIV 2 cu Diphereline la sf lui iunie, insa am avut ciclu de 2 ori in luna iunie , drept urmare vom incepe in august cu ET in septembrie. Fly, pana la urma ne vedem in septembrie.

Vanessa, dupa calculele mele ai nascut deja, cred ca esti tare fericita. Te astepatam sa ne impartasesti trairile..

Ana -M , multa rabdare, nimic nu conteaza acum mai mult decat bebelusii, te asteptam numai cu vesti bune.

Bafta tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecord spune:

Salutare,
Felicitari tuturor burticilor si mamicilor si multa credinta si putere de lupta celor care sunt pregatite sa devina burtici.
Am intrat intamplator pe acest forum. Voiam sa aflu informatii despre Doamna Doctor Laura Dracea.
Am facut anul trecut un FIV, dar n-a fost sa fie si incercam si anul asta acum in iulie, am inceput deja tratamentul, poate se intampla minunea.
Ne chinuim de 5 ani.
Stiu ca doamna doctor este o profesionista si ca toate vom reusi mai devreme sau mai tarziu.
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flyhigher77 spune:

Camelia28, ne vedem in septembrie asa sper si eu!
Pupici multi si sanatate!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecord spune:

Salutare,
Voiam sa va intreb, fetele din Iasi dupa cate zile de la embriotransfer v-ati intors acasa de la Bucuresti?
Anul trecut am plecat a doua zi, si ma gandesc poate de asta n-a fost sa fie....
Cred ca exagerez si eu, dar as vrea sa stiu.
Multumesc

Mergi la inceput