Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (107)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Neata burtici si delfinasi

La multi ani tuturor ce poarta numele Sf.Constantin si Elena

Carmen-fuguta la medic..durerile anale au legatura cu contractiile..sper sa nu fie nimic si sa te intorci cu vesti bune..Leti e fetita ascultatoare si sta la caldurica cat mai mult

Eu sunt cam cu toate ca nu am motive(probabil de la vreme)...nimic nu-mi mai convine abia ma suport si eu uneori

Ce m-am distrat la comentariile despre soacre cine stie ce fel de soacre vom fi si noi ..cat despre soti dezordonati si al meu se incadreaza pe acolo...

o zi buna

Bamboletta 25+David si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

uf..carmen draguta..nici mie nu-mi suna bine durerile acelea.
sper ca esti la spital pe tratament anticontractii. Doamne ajuta sa mai stea leti la caldurica inca un picut.

La multi ani tuturor sarbatoritilor zilei!

Paula cu Mihai 32+ si Stefan (30 oct. 2007)

AU MAI RAMAS 7+ de dans in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

un nou protest va avea loc miercuri 26 mai ora 11 la Guvern https://docs.google.com/Doc?docid=0AbeSvjbNas88ZGQyNnB6cjJfMTlnYnN6bXRmag&hl=en

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Oana, tu pe unde esti? Cum a fost la medic? Ce face Matei!
Victo, felicitari pentru bebe grasunel...mai e un picut!
Fetelor ziceti un "Doamne ajuta!" in gandul vostru pentru Carmen. Sa speram ca se opresc contractiile si ca nu au deschis colul!

Larisa 30+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mov_79 spune:

Neatza fetelor,

La Multi Ani tuturor sarbatoritelor si sotilor la fel:)
Carmen, Doamne ajuta, sper ca deja au incetat contractiile sau ce or fi fost, te pup.
Azi mergem si noi la doctor, abia astept sa vad ce mai face ghemotocul, care deja cred ca are o dimensiune destul de mare....si abia astept sa ii vad mutrisoara, data trecuta ne-a zambit:)
va pup

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Carmen, , of, cum ne dai tu iarasi emotii... De ce nu stai cateva zile internata, sub supravechere de specialitate? Ne rugam sa fie bine.

racusor, ca sa vezi ce face o zi de sarbatoare dintr-un om... ti-a disparut raceala instantaneu (brusc si deodata, vorba unei foste profesoare de liceu)

Cristina 26 s cu & Elise-Stefania (3 dec. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

Carmen si eu am avut de alea..cica-s contractii...Sper ca esti deja la spital. tin pumnii!

nici la mine bebe nu prea mai misca..sunt destul de speriata...si cand misca parca are alte miscari..nu stiu..ceva ma ingrijoreaza..am sunat-o pe doctorita dar vad ca nu raspunde..o sa mai incerc si daca nu dau de ea ma duc la camera de garda...

am si visat foarte urat, ca vroiam sa ajung la spital pentru chestia asta dar nu mai ajungeam, ori nu o luam pe drumul bun, ori in jurul meu lumea era rea, ma impingea, era intunerica, se aruncau cu sticle..oricum urat de tot...

LA MULTI ANI CELOR CE ISI SERBEAZA AZI ZIUA DE NUME!

----------------------------------------------
my somebody....

31+ cu

Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

sunteti primele toate trei!!!

ce-am mai ras si eu de rasul vostru... da' faza lui shery cu lichiorul de portocale e mortala, am dat o pagina inapoi sa vad daca nu am pierdut vreo faza de unde vine replica. dar nu era decat buna dispozitie tineti-o tot asa

31+ AMR 8+
Hannah Isabela & printesa Anca-Maria (26.06.2001) pozele noastre

Pui gura la tuturoi si te dezinfectezi toata !
Carmen, nu te superi ca fglumim si noi

Shery 30 & cu inimioara Alesia (30.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Neata

vin cu vesti foarte bune , bebe e intors cu capul in jos, toate masuratorile sunt bune, greutate 1880 gr
data viitoare ma consulta si pe masa, pentru secretie si col

am intebat de contractii fiindca eu nu am avut deloc pana acum sau nu le recunosc eu ...m-a asigurat ca nu am cum sa le confund si ca atunci cand le voi avea voi sti ca alea sunt contactii

fug sa citesc din urma...

Larissa unicul esec din amenajarea apartamentului in care stam este lipsa masinii de spalat vase
...dar sper ca in maxim 1 an sa ne mutam intr-un apartament mai mare si sigur fara masina nu mai stau

Oana 33+ AMR 6- Matei

Noi 2...si bebe
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mov_79 spune:

Oana,
felicitari pt Matei,
off parca asa m-a apucat o nerabdare sa imi tin copilasul in brate......

32+

Mergi la inceput