Ghiocei de martie-aprilie 2009***209***
Raspunsuri - Pagina 7
chatonel spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Dodo-pui
Drum bun tuturor si distractie maxima. Oli..incearca putin indulcit cum a zis si chato Multumesc lui DD anivesata mea doarme fff bine si repede decand am intarcat-o...si dupa 2 nopti nu se mai trezeste noaptea deloc sa dea DD sa gasesti si tu varianta care-i convine Boss-lui Sa ne traiasca toti sarbatoritii zilei si noi pe langa ei! Bazar general pe DC Blogul Speranta moare ultima Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! |
Drum bun si de la noi si sa faceti poze muulte!
Oli, io ma gindeam aseara ca bossului s-ar putea sa ii placa sa bea cu paiul, asa ai incercat?
Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009
Toulouse, la ville rose
Gianina34 spune:
buna dimineata si LA MULTI ANI! dragilor nostri sarbatoriti de astazi.
am reusit sa citesc din urma asa ca trec la raspunsuri:
pisigri - nu mai locuiesc in piatra neamt din 2006, insa acolo este "acasa" pentru mine
andiaroro - pe langa obiectivele mentionate de fete, eu as mai adauga cheile bicazului, lacul rosu si apoi fuguta-fuguta in bucovina, eventual in maramures (un cimitir vesel, de ex)
noi am fost la vaccin aseara (infarixul ca priorixul(ror) l-am facut la 1 an); din pacate mi s-a zbatut in brate si nu am putut sa o tin nemiscata in timpul vaccinului asa ca ne asteapta o galma pe piciorus - punem comprese cu rivanol(nu mai stiu daca trebuie facut masaj sau nu
avand in vedere ca incepem gradi din septambrie, avem de facut in fiecare luna cate un vaccin (nu mai stiu cum se cheama dar mi le-a notat in caietel si daca sunteti interesate, sa ma trageti de manecuta.
am primit trimitere la ortoped - asta probabil ca sa mai primesc o opinie ca balerina nu are nimic la coloana, ca am ramas eu cu obsesia ca am "stricat" ceva de la atatea luni de tinut in brate
am realizat performanta de a avea scaun de masina in care vad ca sta linistita (cand a protestat nu prea a avut ce face ca era prinsa bine cu centurile asa ca ne vom reobisnui sa mergem regulamentar cu masina - olishka
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si-un pic
Gianina34 spune:
olishka - noi lichide "servim" doar cu lingurita
dupa principiul: nica-i bun?.... ma multumesc si asa
dar la cum il stiu eu pe davidut sunt convinsa ca-i doar o etapa si-si va reveni
avem 1 anisor si-un pic
m_monique spune:
buna dimineata
la multi ani pt elena si constantin!
azi va dau de baut, ca am dublu eveniment: ma cheama si elena, si am intarcat-o pe ioana (v-am promis ca va dau de baut cand se va intampla minunea). asa ca va invit la
Gianina34 spune:
bravo m_monique si La multi ani!
deci azi se anunta o zi cu potential de dat in diabet
avem 1 anisor si-un pic
m_monique spune:
dupa cum v-am spus, am intarcat-o pe ioana. ea in ultima vreme sugea doar noaptea. de 3 nopti nu mai suge.
in primele doua nopti a fost usor. se trezea, o mangaiam pe spate si se culca la loc. azi noapte s-a trezit din ora in ora, si cauta tzitzi, dar nu am lasat-o ca nu vreau sa se intoarca. mai dureaza putin si totul va fi bine.
spre deosebire de data trecuta, nu am probleme cu sanii. sper ca de data asta sa se opreasca lactatia de la sine, si sa nu mai fie nevoie de medicamente.
Anaan spune:
'Neata! Iau si io un ceai din chestiile fara numar, fara numar oferite de Pisigri!
Azi noapte l-am lasat pe Andrei sa doarma singur in camera, sa nu-l mai deranjez cu tusitul meu si-a dormit copilul meu neintors pana la 10.15, cand l-am trezit eu!Cred ca o sa facem trecerea la dormitul in camera lui - sufar mai mult eu decat el!
Sa vad ce-mi mai aduc aminte:
- Chatonel deci ti-a dat Aris si tie emotii cu broastele ei
- da, o sa primesc si cartile celelalte (le voi plati, evident!)
- Olishka si eu m-am lovit de refuzul laptelui: Andrei, care era mare amator, l-a refuzat dintr-o data, nu-l mai accepta deloc, incercarea de a-i mai da macar cate un pic era un chin; in cele din urma l-am lasat in pace, ca nu ma mai tineu nervii, si am incercat dupa vreo patru zile. Domnul l-a acceptat senin, de parca nu s-ar fi intamplat nimic
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
Anaan spune:
M_monique, felicitari pentru intarcarea reusita!Bravo tie si bravo micutei, c-ati trecut cu bine peste moment!
Ina, tin pumnii sa fie totul bine la vaccin!
Gianina, asadar aveti scaun de masina, dai o praji, o ciocolata, ceva?!
Anaan spune:
La multi ani pentru toate Elenele si toti Constantinii!
Ela, unespecially for you!