Ghiocei de martie-aprilie 2009***209***

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Ana felicitari pt.promovare .E f.bun vinul alb dar eu o sa vreau un pahar mai pe seara ca mai am ceva de trebaluit prin casa si apoi daca ma ametesc va trebui sa apelez la serviciile lui fiemea

Monica mami de Timeea Alexandra 25. 02. 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

millie - si la noi baia a fost o bucurie de cand era mic, dar ca sfat ar fi: incearca sa il lashi liber. nu il tzine, lasa-l sa se ridice, sa se aseze, sa mearga in 4 labe. la noi cada e ca un fel de tarc cu jucarii si dureaza peste o ora zilnic.

"mda" hai ca asta cred ca ramane ca aia cu "tufete"

25 martie 2009

Mergi la inceput

ramona - eu in locul tau ash chema o firma de termopane sa imi schimbe sistemul de inchdere. uite ale mele nu au sistemul asta. trebuie ridicat manerul si apoi inchise cu cheia. eu zic ca pana la 4 ani pot sa stau linishtita si atunci o sa iau toate cheile si gata. mi se pare chiar periculos. nu atat cat sa stai tu in balcon 2-3 ore cat sa stea el singur in casa pana sparge cineva usa.
finul meu s-a incuiat in casa cand avea vreo 3 ani, maica-sa se duse sa duca gunoiul. a fost un coshmar pana au spart usa pt ca andreas al meu zicea ca se duce pe balcon sa strige dupa ajutor iar maica-sa murea de fica sa nu cada pe geam. brrrr...

kotsompbolis care s-ar citi cotzombolis inseamna "barfitoare" sau un fel de'gaitza'. asa imi zice sotul meu cand ne vede adunate toate fetele intr-un loc tocand marunt pe cineva sau ceva. cunoashte-ti voi stilul

25 martie 2009

Mergi la inceput

ma duc si eu sa ma culc un pic ca a adormit si asta mic pe canapea, acum l-am mutat sus si am analizat eu variantele:
1 - stau aici si ma apuc de curatenie
2 - ma duc sus si ma culc.
ghiciti ce am ales?!

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Hola cucuiete,

Am uitat tot ce voiam sa "ciripesc" pen' ca am vazut poze cu Vitamina si filmuletz cu Vladimir; sint mortali

Ramona, vezi ca saptamina trecuta a ramas sor'mea blocata pe balcon; iesise sa intinda niste rufe si fiu' so a inchis usa la balcon si...nu mai ajungea sa o deschida Trei ore a tot strigat sor'mea pina a auzit-o cineva (are balcon in spatele blocului) si a chemat pompierii si politia In timpul asta, Marc (nepotu) facea tot ce stia ca nu are voie; a mincat dulciuri o gramada, sfarima biscuiti sub picior uitindu-se fix in ochii ma-sii etc etc A, si s-a uitat la un film Mai venea uneori la balcon cu un Pampers in mina: Mama, kk si pe la orele 22.30, a parut cu sticla (goala, evident!): Mama, lale (=lapte)

Ca s-o scurtez, fix cind montau pompierii scara si politia povestea cu soacra-sa (sint vecine, locuiesc usa-n usa ) "cineva de Sus" l-a ajutat pe Mark si a deschis usa

Gina lu' Ian
Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard
Ian are 1 an!
Ian 1 an +

Mergi la inceput

stiti voi cum e omul fraier? uite asa ca mine. e rupt de somn dar nu adoarme nici macar in astea doua zile de weekend
am coborat in bucatarie si acum nici de curatenie tot nu am chef si nici de dormit nu am dormit

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Salutare!!!

M-am amuzat si eu privindu-l pe Vitamina gospodar si Vladimir cum se spala

Monnvas daca stiam ca bantui pe la asa ore pe net, ma alaturam si eu, caci David a tusit toata noaptea si nu prea am reusit sa adorm decat spre dimineata

Si David este mare fan de aprins becurile. Si in sufragerie avem muuuuuulteeee si le aprinde pe toate toata ziua Aseara ne-am pus la un film si am stins din becuri...s-a uitat in sus, a vazut ca este cam intuneric si a fugit repede la intrerupatoare. Apoi se uita la noi ceva de genu: "ei nu e mai bine asa?"

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Aaaaa si ce-i mai place f mult lui david sa faca, si nu l-am invatat eu, este sa ma perie. De cate ori intram in baie, pune imediat mana pe perie si eu trebuie sa ma execut. Este asa de incantat ca stau

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Olga, am citit subiectul de la generale.
Condoleante!

_
Arborele care daruieste

Sunt o mica printesa & video
Luana - 15 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Maya mi-era dor de tine. Dar si eu trag chiul la greu.
Noi papam biscuti de la Petrom, mereu rad cu Bogdana ca mi-am crescut copiii pe drum, cu mancare Petrom.
Luana sta cuminte in scaunel, daca are si jucarii si vede pe geam, nu aveam probleme. Claudiu deja nu mai sta si-si desface mereu centura. Acum caut video player din ala mic, portabil, poate va fi ceva nou si le va capta atentia o perioada.

Olga, multa sanatate lui David.
Si noi tot bolnaviori, am trecut de la angina la traheo nu stiu cum si facem inhalatii cu HHC.
Azi ce am mai stat si noi pe acasa si am dormit muuuult. De luni insa am nevoie de un program, si vreau sa reincep mers la masaj/sala, ca in iunie trebuie sa fiu . Asa ca poate de luni reusesc sa intru si eu mai des pe aici.

_
Arborele care daruieste

Sunt o mica printesa & video
Luana - 15 luni

Mergi la inceput