Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (59)
Raspunsuri - Pagina 19
ionela.n spune:
OMG!!!!
7200 LEI?
Nu vrea sa ma adopte prietena ta?
--------------------------------------------------
Sunt o cu burtica aproape roz de 19+
Ingerasul meu
kiti2205 spune:
Gata!!
Avem asa tort de ciocolata, tort de fructe, sucuri naturale, cola si pepsi pentru pacatoase (ah...colaaaa....), gogosi, prajituri de toate felurile si culorile, papanasi, totul in portie dubla.
Poftiti!
A..si muuulta inghetata, din aia colorata, ca nu mi-am facut inca damblaua
Kiti, 19+ si mami de Vlad 15.05.2006
zozela spune:
Hei,Andreea,ma bucur ca-i totul ok!! Si-mi place atitudinea!! Bravo!!
Ti-a placut aia cu zozelalergia?!Hihi!!Dar sa stii ca nu e de la mine! Tot o colega de-a noastra a inventat-o!
Iar cu datele din listuta--ca ai explicat mai bine tu!
Asa am patit si eu in spiatl cu tzatzele Pe mine m-a salvat o infirmiera de la copii,care m-a muls vreo 3 zile,manual..Of,of cata durere! Dar mi-a desfundat tot ce era de desfundat!Venea si acasa saraca,sa-i dea DD sanatate!
Infacolul se gaseste si la noi-chiar unele farmacii(22Ron) le aduc(sau farmaciste?!),numai ca nu e mare branza cu el..Tot simeticona contine si pe-asta o gasim si in espumisan si sab-simplex..La noi nu au functionat.De fapt-nimic nu a functionat!Nici alea pe baza de plante-Colic Baby(tei,musetel,seminte de fenicul,extract uscat din frunze de roinita),nici Calma Baby,nici Bonnisan-ulnici Gripe WaterPana la 4 luni,ghemotocul ala mic ne-a pus pielea in bat! Ei..pe urma a si intins-o bine pe el,dar macar nu din cauza colicilor
Vad ca iar vorbiti despre poze noi-fug sa vad si eu
Mamica lui Mihai si cu la purtator!
Nerantula spune:
Citat: |
citat din mesajul lui puiutza Neata' la toata lumea si La Multi Ani la toti Sarbatoritii de azi! Fetelor am o nelamurire...in legatura cu modul de calcul al banilor care se iau pe perioada de maternitate...prenatal si postnatal. in lege zice ca se ia 85% din media ultimelor 6 venituri brute lunare, dar e plafonat la 7.200 ron. am o colega la care i-a calculat altfel....in sensul ca daca venitul brut pe o luna depasea 7.200 ron i-a luat in calcul doar 7.200 (s-a nimerit o luna in care s-au primit niste bonusuri pt. anul precedent). Dar din lege eu am inteles ca cei 85% calculati sunt plafonati la 7.200 ron nu cand insumezi veniturile. La fel ca si la indemnizatia de crestere copil care e plafonata la 4.000 ron..deocamdata! stiti cum trebuie de fapt? ca de obicei legea poate fi interpretata diferit.... Dana 24+ cu si mami de Bobi (06.03.2006) |
E corect cum i s-a calculat, baza de calcul se plafoneaza, nu suma finala.
Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si neghinita
maricicutz spune:
buna burticute
nu am terminat tot de citit, dar am vazut ca alexuza intreba de spitalul Sf Pantelimon. eu acolo am nascut-o pe ili si a fost f bine, doar ca eu aveam salonul la parter si ea era la etajul 2, dar exista saloane si la etajul 2 unde poti sta cu copilul...am vazut ca le-au renovat si cred ca sunt mai curate..nu-ti pot da multe amanunte despre cum erau saloanele la 2, eu am stat la rezerva, 3 paturi in camera, baie propie, frigider, televizor...nu ma intreba cat costa ca nu stiu, eu nu am platit nimic, nu stiu cum a facut doctorul meu si am plecat fara sa platesc cazarea mea acolo...
am aramas restanta si cu o multumire pt oramona, ca mi-a trimis parola sa pot vedea pozele, acum trebuie sa-mi gasesc timp sa intru sa le vad, multumesc ..si pentru office sanatate micutei tale, tot cu intarziere, poate ea s-a facut deja bine, dar abia acum am gasit timp sa intru sa scriu cate ceva..
pupici la toate
mamica capsunicii Ilinca Maria(4 mai 2007) si viitoare mamica de bb2
foto
Nerantula spune:
Hai, mai Zoze, nu mai tine fetele in suspans, spune-le cum ai fost contactata de un user si ti s-a propus sa iti vinzi copilul din burtica ... sau sa il donezi?
summertime spune:
Neata si LA MULTI ANI!!!!!!! si macilor si copiilor si parintilor, tuturor :)
Aniast, felicitari pt atitudine. Eu cred ca ecografiile sunt bune pt ca dupa ce se nasc copilasii stim si noi si doctorii la ce sa fim atenti si bineinteles pt Doamne fereste cazurile grave, insa nu cred ca trebuie sa interpretam fiecare punctulet si gram in plus sau minus, unu' la mana pt ca innebunim si doi la mana pt ca sunt ultarsunete, nu e ca si cand ai in fatza ochilor clar si neinterpretabil ceva. Plus ca am o prietena care a vazut pe ecografie punctulet la inima si apoi a disparut in cateva saptamani.
Imi povestea mama ca sunt nebuna cu ecografiile si zicea: "lasa draga, ca pe vremea mea ma punea doctorul sa fac pipi intr-un borcan si baga o broasca in el. Daca murea broasca, eram gravida. Si am stat linistita pana v-ati nascut, v-am numarat degetele si am fost multumita de cate aveti" :))))) Tehnologia e f buna dar cred ca ne face bine la corp si ne innebuneste la cap si sa nu uitam ca de la cap pleaca toate probleme si in corp.
Ma rog pt voi toate si pt mine sa ne bucuram de sarcina si de copiii nostri si sa avem incredere ca are grija Dumnezeu de tot.
-------------------------------------------------
din ce in ce mai fericita si mai gravida in 22 saptamani
zozela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nerantula Hai, mai Zoze, nu mai tine fetele in suspans, spune-le cum ai fost contactata de un user si ti s-a propus sa iti vinzi copilul din burtica ... sau sa il donezi? Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si neghinita |
Da,da,da,da!! Sa il donez,ca tot e criza!! Eventual lui Boc!!
Mamica lui Mihai si cu la purtator!
ana_25 spune:
zozela imediat o sa mai pu si eu niste poze de la nunta si dim "luna de miere" care de fapt a fost sapt de miere.
Ana20+
Nerantula spune:
Eu cred ca intensitatea colicilor are mare legatura si cu starea de spirit a mamei, colicile nu sunt numai un disonfort dgestiv, copilul somatizeaza destul de mult, iar daca mama este obosita, deprimata, ingrijorata, anxioasa, toate acestea i se transit copilului iar manifestarile sunt si sub forma de 'colici'.