Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc) - 22

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns giuliaelena spune:

Fetelor va rog sa-mi trimiteti si mie adresa Antoniei sa trimit cateva lucrusoare pentru Sonia.Am gasit si o pereche de sandalute care nu-i mai vin Giuliei.Eu mai tarziu nu mai am acces la net daca se poate si o are mi-o poate trimite Selene prin SMS?

irina , mami de Vlad-Andrei si de Giulia-Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui alex_andra

Citat:
citat din mesajul lui Selene_Bunny

alex_andra, unul il poti trimite la mine, te rog? Pentru baietelul acela, Cosmin-Mihai, el tot slab arata si nu de mult a inceput sa stea in fundulet, in ciuda varstei... E subdezvoltat, se pare...

Selene, dar a fost cineva cu el la doctor? adica, la un an si 2 luni, abia sa stai in fundulet, ma gandesc sa nu aiba probleme mai mari pe viitor, daca nu-l vede un doctor...of...

Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)

BAZAR UMANITAR

alex, copilasul este sub supravegherea cumnatei mele, ea este medicul lui de familie. La 9 luni, cantarea de-abia 6 kg, arata ca un bebelus din Somalia. Pe urma a luat f. bine in greutate multumita unor picaturi-vitamine, Polyvital. Se pare ca problemele au inceput atunci cand mama lui i-a dat lapte de vaca, la 4 luni, 4 luni 1/2, ceea ce a fost prea devreme.

Referitor la ajutor, mie mi se pare corect sa stim de cate ori a fost ajutata o persoana si cu ce anume, ca sa nu defavorizam pe nimeni. Pentru persoanele care si-au dat acordul ca povestea lor sa apara si pe blogul meu, o sa tin acolo evidenta.

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta!

Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati!

Mergi la inceput

Cer permisiunea de a-i da adresa giuliei prin telefon, ca si asa am de discutat ceva cu ea.

Si va rog sa ii dati alex_andrei adresa mea. Multumesc.

www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Citat:
citat din mesajul lui Selene_Bunny

Cer permisiunea de a-i da adresa giuliei prin telefon, ca si asa am de discutat ceva cu ea.

Si va rog sa ii dati alex_andrei adresa mea. Multumesc.

O sa-ti mai trimit, pe langa cele 2 carusele si o lampita de veghe, tot de la primii pasi, care si canta, este mecanica.
Singura ei problema este ca nu mai are beculet si nu am stiut de care sa-i cumpar, pt ca este unul foarte mic.
Poate iti dai tu seama

BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Bun, multumesc!

Deci, am inteles asa:

Antonia_05 urmeaza sa primeasca:

- o pereche de papucei albi, licitati pentru ea de ancadragoman, pentru Sonia
- un pachetel cu haine de purtat - casa si afara - pentru Antonia si Sonia, de la ancadragoman
- un pachetel cu haine de purtat pentru Sonia, de la Mihaela, mama Ionelei de la Umanitare
- un pachetel cu cateva hainute pentru Sonia de la giuliaelena

Mergi la inceput

Am vorbit cu Anuc si am primit ok-ul ei sa retrag cateva din produsele pe care le avea la bazar si erau la mine si sa dau cateva pentru spital si cateva pentru Arwen.

BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

papanash, tocmai m-am intalnit cu o 'colega 'de forum, pisica7488 si mi-a dat jucarii si o tricicleta pentru copii.
Marti sau miercuri, cand vrei tu, trec pe la tine la birou si ti le las, impreuna cu ce lucrusoare am mai strans.

BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

hello, nu ma dati disparuta, acum jumatate de ora am ajuns acasa.
Alexandra, foarte tare cu tricicleta, o sa aiba succes !

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput

Tanti Zavaidoc, eu cred ca o sa fie o minune daca ar avea un sponsor cu alimente, o sun maine pe Luci sa-i zic. Am inteles ca sectia asta a spitalului functioneaza un pic ca un centru de ocrotire, in sensul ca, copilasii sunt tinuti si ingrijiti fiindca parintii ii parasesc pur si simplu, din saracie,prostie, sunt copilasi cu dizabilitati care provin din familii sarmane, care-i considera o povara. Imi povestea Luci (colega mea) ca iarna sunt cei mai multi internati, ca sa aiba cadura si mancare...de-aia umbla pe la partide sa le sponsorizeze un topogan si un leagan in curte, ei sunt copilasi care nu-s bolnavi in sensul clasic, adica sa necesite un regim alimentar, operatii, etc...

Mergi la inceput

Cricor, eu cred ca sunt utile si pungile de la tine, in cel mai rau caz or sa ramana cateva pentru o actiune viitoare. Multumesc !

Mergi la inceput