Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc) - 22
Raspunsuri - Pagina 6
papanash spune:
Alexandra, hai ca vb unde ne intalnim. Sa vedem si cu pungile cum facem, ne-a promis cineva ceva, mai astept un raspuns.
............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
papanash spune:
au sosit cei 2 saci cu imbracaminte de la colega mea, i-am dus direct la spital, sunt sigilati si ii desfacem cand mergem acolo cu toate chestiile.
am vb cu kokie, pentru pungi , are de-alea mari,din plastic, gen leonardo. sunt vreo 30 deocamdata.
............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
Cricor spune:
Buna,
Am scris si la generale..as putea aduce eu 30 buc. sigur (poate chiar 50). Nu-s foarte mari: 49x39.
Sunt albe, inscriptionate cu numele unei firme de haine de dama (negru si portocaliu).
edit: varianta anterioara a cazut. Am alta varianta: 50 buc , din hartie (gen punga de cadou, arata mai elegant). Sunt insa mai mici: cam 30 x 39. Sa-mi spui daca sunt potrivite sau nu.
marimar spune:
Buna,
Trimit in Bucuresti o plasa cu hainute de baietel, pt virsta 4 luni-1 an, unde se pot duce sau cui le pot da?
Este cineva care le-ar putea prelua din zona Balta Alba, Titan, pe linga parc ? Puteti sa-mi trimiteti pm eventual pe cine la ce telefon sa contactam
Multumesc
luminita2008 spune:
daniela, multumim ca ne ajuti sa fim organizate!
marimar, eu stau in zona respectiva si le pot prelua. insa nu stiu sigur daca merg pentru actiunea din 1 iunie, spunea papanash ca cei mai mici au 2 ani. restul sunt peste...
vezi ce raspunde si papanash, daca nu merg pentru aceasta actiune, ramai pe lista de donatii, poate cineva de aici are nevoie.
in orice caz, daca pot ajuta, cu placere!
Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"
Tanti Zavaidoc spune:
Marimar, de hainute de baiat intre 4 luni si 1 an ar avea nevoie Arwen92. E din Bucuresti, deci am putea usor ajunge la ea. E doar o idee, daca vrei sa afli mai multe despre ea si copilul ei cred ca sunt multe persoane de aici care te pot informa, inclusiv ea insasi.
Referitor la actiunea pentru 1 iunie, o sa o sun pe Papanash (multumesc, Daniela, pentru date!). Papanash, crezi ca imi poti da pe privat datele de contact ale colegei care tine legatura cu spitalul? Vreau sa ii cer numarul directoarei de acolo, dupa cum spuneam, pentru ca o firma e dispusa sa doneze alimente si alte lucruri (vitamine, conserve). E important sa stim daca directoarea considera ca sunt potrivite pentru copiii de acolo. Altfel, va trebui sa gasim alt centru de ocrotire, gen camin de batrani sau ceva similar.
Ca sa nu mai lungesc istoria, daca pot primi datele cu pricina pe privat pana marti e perfect, daca nu, iarasi e bine, pentru ca oricum o sun pe Papanash zilele astea. Draga Papanash (tot scriu "Pepenash", nu imi dau seama de ce... noroc ca ma corectez) sa spui cand esti "deranjabila" zilele astea
alex_andra spune:
papanash, pana marti strang si eu ce pot si poate ne vedem marti prin oras.
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
BAZAR UMANITAR
ducky spune:
si eu vreau sa va trimit cateva lucrusoare de la Glad al meu. Va rog sa-mi trimiteti si mie adresa de colectare ca marti dimineata sa plece pachetelul. Mersi
Adresa Antoniei va rog sa-i mai trimit si eu cateva lucrusoare de vara. Mersi
Diana Maria,mami de GLAD si de ELENA
marimar spune:
Sotul meu sta pina luni in Bucuresti doar, daca poate cineva sa le preia de la el pt mamica Arwen92 sau pt altcineva, va rog sa-mi dati un mesaj cu nr de telefon. Altfel nu stiu ce sa fac cu ele....
alex_andra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui marimar Sotul meu sta pina luni in Bucuresti doar, daca poate cineva sa le preia de la el pt mamica Arwen92 sau pt altcineva, va rog sa-mi dati un mesaj cu nr de telefon. Altfel nu stiu ce sa fac cu ele.... ------- mamica fericita de M(2000), M-R( 2004) si MV (2008) si iremediabil indragostita de Noua Zeelanda .......... Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului! Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile ! We do not INHERIT the EARTH from our ancestors; We BORROW IT from our CHILDREN" ( Native American Proverb) |
Se poate intalni chiar cu Arwen.
Laura , ii dai tu numarul de mobil al lui Arwen?
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
BAZAR UMANITAR