Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc) - 22
Raspunsuri - Pagina 41
Selene_Bunny spune:
Pentru arwen92 stiu ca a pregatit si Ledi, mama lui David, un pachet imens cu hainute, nu stiu insa cand va putea sa-l trimita, pentru ca ea pleaca la Timisoara pe 1.
Lauri, drept ca le spal si pun balsam, da' mai stii, poate imi scapase ceva, na...
Sa te bucuri de cumparatura!
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta!
Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati!
Tanti Zavaidoc spune:
Eu as prefera sa nu mai continuam pe tema donatiilor indoielnice. Consider ca am fost cat se poate de explicita. Pe masura ce primesc raspunsuri de genul: "mai bine o jucarie murdara decat deloc, mai bine una "zgariata" (desi am zis clar ca erau defecte, inutilizabile) decat deloc", etc, am tendinta sa explic si mai mult, sa dau exemple si mai clare si sigur voi obtine aceleasi mesaje defensive. Pe masura ce continuam, mesajele nu vor mai fi defensive ci agresive. E un proces firesc, deci eu zic sa incetam.
Explicatii de genul "nu am avut timp sa spal" si "poate copiii aia nu au nicio jucarie" mi se pare inacceprabile si imi cam ridica tensiunea. Ori eu sunt hipotensiva de felul meu...
Pentru ultima oara, repet: daca nu exista ceva decent de donat (curat, in stare buna, purtabil), NU DONATI. Mergeti si cititi o poveste copiilor intr-o duminica, cumparati niste eugenii si trimiteti-le, ma rog, gasiti o modalitate. Multumesc pentru intelegere!
madyrizi spune:
din experienta mea de boboc de clasa I pot sa va spun ca selene_bunnyare dreptate, dar ghiozdane, creioane colorate, caiete tip I si de matematica, ascutitoare, creioane normale, bloc de desen mic, hartie glasata autocolanta, hartie creponata, lipici, forfecuta, pantaloni de scoala, camasi, pantofi, treninguri, adidasi samd au nevoie sigur.
eu am inceput sa va urmaresc de curand si nu m-am putut baga inca la aceasta actiune, dar pt. cea de toamna ma bag si eu.
aaa... si felicitari, doamnelor cu inima enorma!!!!!
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
Tanti Zavaidoc spune:
Selene, eu oricum nu am haine asa de mici ca sa ii trimit lui Arwen. Copilul meu e nascut toamna, deci haine de vara pana in 5 luni chiar nu am. Voiam sa trimit niste cosmetice pentru bebelus, crema de fundulet, chestii de astea de care oricum e nevoie constant.
Ma bucur mult ca e pregatit deja un pachet mare pentru Arwen! Dar vreau si eu in continuare adresa ei.
Selene_Bunny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madyrizi din experienta mea de boboc de clasa I pot sa va spun ca selene_bunnyare dreptate, dar ghiozdane, creioane colorate, caiete tip I si de matematica, ascutitoare, creioane normale, bloc de desen mic, hartie glasata autocolanta, hartie creponata, lipici, forfecuta, pantaloni de scoala, camasi, pantofi, treninguri, adidasi samd au nevoie sigur. eu am inceput sa va urmaresc de curand si nu m-am putut baga inca la aceasta actiune, dar pt. cea de toamna ma bag si eu. aaa... si felicitari, doamnelor cu inima enorma!!!!! Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex AlexsiMihai AlexsiMihai |
Bine ai venit si pe aici, mady!
Tanti Z., din nou. Eu am zis de pachet fiindca stiu ca Laura tine legatura cu arwen, asa ca, daca primeste aviz cu ditamai coletoiu', sa stie de la cine e.
www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta!
alex_andra spune:
Am pentru Neli_ra:
4 tricouri cu maneca scurta,
1 tricou subtire cu maneca lunga
1 pereche de colanti.
Sper sa primesc adresa cat de curand, ca sa pot sa pun luni la posta pachetul.
Mai am pentru Arwen urmatoarele:
1 body cu maneca scurta
2 tricouri cu maneca lunga, pentru la toamna
1 pijama
1 camasa pentru la toamna, mai grosuta
1 pereche de pantofiori din piele, nr. 19.
Saptamana viitoare ma intalnesc cu ea.
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
BAZAR UMANITAR
Selene_Bunny spune:
Laura, de bebe de iulie ce se mai stie?
papanash spune:
buna dimineata !
dedicatia zilei, pentru kokiy ca-i ziua ei, apoi pentru fetele inimoasele, chiparoasele, cu mesajul " ailaviuol!"
este flashmobul de aseara de la eurovision, impresionant de mi-au dat lacrimile ...
............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
alex_andra spune:
da, impresionant, intr-adevar
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
BAZAR UMANITAR
papanash spune:
eu m-am gandit asa: cumparam cu 90 dvdplayerul de la kokiy ( de la magazinul unde lucreza-sa nu inteleaga gresit ! )si diferenta pana la 150 , adica 60 ron sa i-o dau lui Cricor pentru actiunea diin toamna (rechizite). E vorba despre aceiasi copii, in fond.
si pentru ca Daniela nu e pe-aici, va intreb si pe voi, cine a mai cerut contul meu pentru donatii in bani ? nu am primit bani in cont decat de la Luy, si parca erau mai multe cereri de numar cont.
............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )