Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc) - 22
Raspunsuri - Pagina 40
alex_andra spune:
Buna dimineata, fetelor
Eu am picat franta la ora 22, fara sa citesc deznodamantul cu vestea rea...si acu' m-a trezit fi-mea sa manance, asa ca am venit repede sa citesc.
Tanti Z si Cricor au dreptate in mare parte, din punctul meu de vedre.
Si intr-adevar, n-ar strica sa fie puse niste reguli de cum ar trebui sa arate lucrurile donate.
Dar, eu nu sunt intru totul de acord cu voi, acum sa nu dati cu rosii.
De exemplu, am primit de la cineva, pentru bazar, o pereche de cizme, care avea noroi pe ele.
Asta, e, le-am spalat si le-am pus la bazar. Nu m-am suparat. Eu am apreciat gestul ca a oferit acele cizme in stare buna, de altfel.
Am preferat asa, decat sa le arunce la gunoi, ca nu are timp sa le spele.
Ideea e, ca atunci cand sunt intermediari, cei care doneaza, se pot gandi, de exemplu:
"Of, uite, jucaria asta ,e murdara si nu mai am timp s-o spal, in mod normal n-as da-o unui copil, dar daca i-o dau lui x, poate are timp x sa o spele".
Nu stiu daca ma fac inteleasa, ca e totusi 4 noaptea.
Eu zic ca adevarul e undeva la mijloc.
Daca o sa bagam regulile astea, va garantez si sunt 100% convinsa ca asa e , ca donatiile se vor diminua considerabil si nu intotdeauna va fi o decizie intemeiata.
Dar oamenilor le va fi jena sa dea o jucarie zgariata, pe motiv ca vor fi urechiati.
Si atunci o vor pune la ghena.
Si cine va pierde?
Copilul care nu are si pe care nu-l intereseaza ca jucaria era zgariata, pentru ca el nu are alta jucarie.
Vreau sa subliniez ca nu contest ca v-a picat prost cand ati vazut jucarii murdare sau mai stiu eu ce.
Dar....revin cu intrebarea: ce e de preferat:
1. O jucarie murdara pe care o poti spala si arata bine, ulterior;
2. Nicio jucarie.
Cam asta ar fi. Este, bineinteles, parerea mea.
Si eu am mai spalat din jucariile pe care le-am strans pentru acesti copii si nu m-am suparat.
Acum, nah, eu sunt o fire mai optimista, vad partea plina a paharului
Inca o data, felicitari pentru tot
Si noapte buna!
Editez, ca mi-am adus aminte:
Uitati, caz concret:
tricicleta pe care am dat-o copiilor, cine mi-a dat-o o avea in subsolul blocului si nu a avut timp sa o spele.
Era murdara.
Am bagat-o in dus, dar puteam sa nu am timp sa o bag sub jetul de apa. Preferati oare, sa nu o dau deloc?
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
BAZAR UMANITAR
andata spune:
Iulia, LA MULTI ANI ! Sa fii fericita si iubita, sanatoasa si norocoasa si cu sotul devreme acasa. Un ocean de si o mare de la aniversare
Poze cu noi
blog de mama
Blogul lui Mihaita
Tanti Zavaidoc spune:
Buna dimineata! Va rog sa imi trimiteti cand aveti timp adresa lui Arwen 92. Multumesc!
andata spune:
Neata buna, harnicutele. Hai la o mare, pt toata lumea.
pt Tanti Z si Cricor si pt papanash pt organizare.
Am citit vestea buna, apoi si pe aia rea... Sincer imi pare rau ca ati trecut prin asta si bucuria primirii donatiilor si a pregatirii surprizei pt copii a fost umbrita de chestia asta.
In alta ordine de idei, anunt ca mi-am pierdut neuronul, gasitorului recompensa. Sau ca tot se vorbi de donatii, cine are ceva neuroni disponibili, ma ofer eu sa ii primesc. Stateam linistita ca ieri am trimis mesaj si cand colo azi observ ca nu-i. Se pare ca dasteapta de mine am inchis fereastra cu raspunsul inainte sa il trimit
Deci multumeam lui Selene ca s-a gandit la mine cu adresa lui Neli si ii multumeam Laurei ca mi-a trimis adresa in aceeasi zi. Pachetelul catre Neli a plecat vineri si continea 2 rochite de vara, 5 body cu maneca scurta, 2 tricouri, un pantalonas scurt si un maieut. Acum, dupa ce am citit dimensiunile Anastasiei, eu sper sa ii vina, rochitele sigur ii vin. Am insa un alt morcov acum. Eu le-am spalat, dar fiind la randul lor donate mie eu nu am mai verificat daca sunt rupte, ca fii-mea nu a apucat sa le imbrace. Neli, zi-mi si mie cand primesti pachetul, sa scap de morcov.
Alex_andra, tare matinala esti. Credeam ca doar terorista de fii-mea are ore de astea imposibile de hranit. Cu ce ai scris insa cu donarea de obiecte murdare... Ca e o jucarie un pic zgariata sau cand e vb de preluat de la altcineva si dat pe ultima suta de metri, se mai poate intelege. Vorbind insa strict de cazul de fata, actiunea a fost facuta publica de mult, timp berechet pt fiecare sa sorteze hainute si jucarii si sa le spele, ca doar erau din propria ograda. Mie mi-a luat doar o zi sa le spal si sa le insir la geam sa se usuce. Fizic insa a fost vorba de 2 min bagarea lor la masina si 5 minute insirarea la geam. Cred ca mai mult mi-a luat gasirea unei cutii pt ele. (Nu ma dau mareata, doar argumentez). Pe de alta parte se stia ca sunt pentru copilasi saracuti si ca inimoasele se duc direct sa sorteze si sa faca pachetele. So... no comment
Desi am fost si eu in situatia de a fi ajutata, tot ce am primit pana acum a fost curat, asezat cu grija si mirosind frumos, deci se poate. Daca-mi e permis, off topic, multumesc inca o data celor care m-au ajutat, se stiu ele.
Poze cu noi
blog de mama
Blogul lui Mihaita
andata spune:
Mi-am adus aminte... Ma bag si eu la actiunea din toamna cu cativa banuti.
Ce mi-as fi dorit si eu sa merg la serbare... Dar asta e, mi-s departe si am si o terorista matinala pe cap care azi a facut 11 luni.
Pup inimoasele
P.S. Mai schimba cineva capitolul?
Poze cu noi
blog de mama
Blogul lui Mihaita
Cricor spune:
La scoala merg 10 copii.
Alex_andra, Tanti Z a explicat atat de bine in postarea ei...nu era vorba de jucarii zgariate.
alex_andra spune:
la multi ani Iulia
La multi ani, andata, pt fetita ta
Imi cer scuze lui Tanti Z si Cricor daca le-am suparat cu mesajul meu.
Mi-am spus doar parerea. Nu am contestat efortul depus de ele, stiu ca a fost mare
PS: astept in continuare adresa lui Neli_ra
BAZAR UMANITAR
alex_andra spune:
Ma bag si eu la actiunea de rechizite.
Numai sa spuneti cand ne apucam.
BAZAR UMANITAR
alex_andra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Cricor Alex_andra, Tanti Z a explicat atat de bine in postarea ei...nu era vorba de jucarii zgariate. |
Exemplul cu jucariile zgariate era generic.
Am spus ca si eu am primit lucruri murdare, ca sa le dau mai departe, dar am preferat sa le spal eu si m-am bucurat ca le-am primit si asa, decat sa nu primesc deloc.
In fine, nu mai continui pe acest subiect, pentru ca simt ca va supar si nu vreau, pentru ca, intr-adevar efortul depus de voi a fost mare.
Imi pare rau,inca o data, ca bucuria a fost umbrita
BAZAR UMANITAR
Selene_Bunny spune:
Eu acum am citit ultimele pagini...
Tanti Z., n-am nimic de comentat, decat ca
Fetelor, o chestie:
Interesati-va UNDE anume vor merge copiii la scoala si CINE le va fi invatatoare. Eu stiu ca, inainte de inceperea anului scolar, chiar cu destula vreme inainte, invatatoarele tin sedinte cu parintii, unde li se da parintilor o lista cu ce anume trebuie sa aiba copiii pentru scoala. Asta ca sa stiti ce sa cumparati, exact.
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta!
Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati!