Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc) - 22
Raspunsuri - Pagina 3
Tanti Zavaidoc spune:
Papanash, poti sa imi spui unde anume sa vin cu ce am de adus si in ce interval orar? Am mai cooptat doua prietene, una vrea sa doneze banuti, cealalta jucarii si dulciuri, asa ca poate venim echipa:)
Ca sa ma tin de promisiune, daca sunt mame care vor sa doneze ceva in zona Crangasi-Giulesti-1 Mai si le e greu sa ajunga la Unirii, le rog sa ma contacteze pe PM, sa stabilim un punct local de colectare si sa merg cu tot ce se strange la Unirii.
Azi am pus la posta colet pentru Adda-lili. Pachetul contine o pijama (cred ca e mai maricica, dar e din bumbac si nu a fost spalata, e un material care intra la apa si am zis ca e mai sigur sa o dau pe cea maricica), o bluza cu maneca lunga, 2-3 perechi de pantaloni scurti de casa, o pereche de pantaloni scurti nepurtati pentru strada, doua tricouri pentru bebe, o jucarie de plus si niste lucruri pentru mama (maieuri, tricouri si pantaloni de vara). Sper ca nu e aiurea postarea asta cu tot pomelnicul, dar am inteles de la LauraNicole ca asa trebuie. Fata cu sandalele mi-a confirmat ca luni ajunge pachetul la Adda.
Astept raspuns in chestiunea colectei pentru spital.
Selene_Bunny spune:
luminita, la mine, ca e caz social familia asta, adica e in atentia Asistentei Sociale din cauza unei reclamatii, asa ca mai bine i le dau cumnatei si le duce ea sau asistenta sociala.
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta!
Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati!
papanash spune:
fetelor, stiti ca sunteti minunate ?
o sa iasa super bine,maine primim 2 saci cu imbracaminte, deja .
am inceput sa strang bani de la job,am facut cutia de donatii, am 31 ron . o colega aduce un radiocasetofon , maine va mai zic ce strangem.
am trimis la Daniela nr. cont pt cine vrea sa-mi trimita banuti, am on-line pe contul asta asa ca fac verificarea in fiecare seara.
mai avem saptamana viitoare la dispozitie, 1 iunie e marti. cine se baga la sortat, ambalat, cumparaturi ?
va pup pe toate, sunteti la inaltime !
............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
papanash spune:
Luminita, nu pune la posta, stabilim o zi si vedem cine/cand ajunge la tine sa ridice pachetul.
papanash spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Tanti Zavaidoc Papanash, poti sa imi spui unde anume sa vin cu ce am de adus si in ce interval orar? Am mai cooptat doua prietene, una vrea sa doneze banuti, cealalta jucarii si dulciuri, asa ca poate venim echipa:) Ca sa ma tin de promisiune, daca sunt mame care vor sa doneze ceva in zona Crangasi-Giulesti-1 Mai si le e greu sa ajunga la Unirii, le rog sa ma contacteze pe PM, sa stabilim un punct local de colectare si sa merg cu tot ce se strange la Unirii. Azi am pus la posta colet pentru Adda-lili. Pachetul contine o pijama (cred ca e mai maricica, dar e din bumbac si nu a fost spalata, e un material care intra la apa si am zis ca e mai sigur sa o dau pe cea maricica), o bluza cu maneca lunga, 2-3 perechi de pantaloni scurti de casa, o pereche de pantaloni scurti nepurtati pentru strada, doua tricouri pentru bebe, o jucarie de plus si niste lucruri pentru mama (maieuri, tricouri si pantaloni de vara). Sper ca nu e aiurea postarea asta cu tot pomelnicul, dar am inteles de la LauraNicole ca asa trebuie. Fata cu sandalele mi-a confirmat ca luni ajunge pachetul la Adda. Astept raspuns in chestiunea colectei pentru spital. |
va astept cu mare drag, adresa e la Daniela.E si nr. meu de telefon, sa vb inainte.
Tanti Zavaidoc spune:
citat din mesajul lui adda_lili Multumesc tare mult esti o dulce O sa anunt pe forum cand ridic pachetul. |
Doamne ajuta, sa iti fie cu folos! Daca mai ai nevoie de ceva, spune si sigur vei primi ajutor.
Danielac, te rog mult, trimite-mi pe PM datele de contact ale lui Pepenash, ca vreau sa ma organizez cumva, e timpul totusi scurt...
Pepenash, voi lucrati luni?
papanash spune:
Nu, luni e liber , sunt Rusaliile.
Tanti Zavaidoc spune:
citat din mesajul lui papanash Nu, luni e liber , sunt Rusaliile. ............................................................ Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 ) |
Bun atunci, venim de marti incolo. Rugaminte: ati putea organiza chestia cu sortarea si ambalarea weekendul viitor? Ma gandesc ca am putea veni mai multe, sau, in cazul meu, sa las copilul cu taxu
Hai ca astept datele tale de la Daniela si vorbim...
papanash spune:
ma gandesc unde gasim ieftin sau gratis niste pungi sau sacose mai mari pentru cadouri. vreo 80 bucati.