Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc) - 22
Raspunsuri - Pagina 26
ana l spune:
Citat: |
citat din mesajul lui papanash fetelor, merci, dar azi n-are voie decat debridat, hidrasec, ceai de menta. mancare numai covrigi, paine prajita si sticsuri. ............................................................ Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 ) |
Eu am stat cu fata in diaree 7 zile, din care 4 in spital cu perfuzii. Ii dadeau doar smecta si hidrasec, cica altceva nu e bun. Pina m-a lamurit doctoa ca doar asta au in spital si am cumparat eu ercefuril si enterol. I-a trecut dupa 24 de ore. Dimineata am dat hidrasec cu enterol, la prinz smecta si seara hidrasec cu dicoflor. Iar pe prospectul la dicolfor zice ca e bun la diaree. Debridat=ul e cam slabut.
Eu as zice sa renunti la uscaturi. In perioada de diaree i-am dat si eu fetei citeva bucati de covrig si un biberon de lapte delactozat si ziua urmatoare a fost mai rau: diaree jet de apa, plus corpi cetonici cu 3 de +, fata de un singur + din ziua de dinainte.
Nu stiu ce sa-ti zic ca a vut, coprocitologicul a iesit negativ pt tot ce s-a testat. O fi fost viral, ca era plin spitalul.
Cert e ca nu e de gluma cu asa ceva.
copiii mei minunati, Edy ( 5 noiembrie 2003 ) si Daria ( 2 decembrie 2008)
http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/RDiverse#5475654977121038866
ancadragoman spune:
este o idee f buna sa luam mingiute.Ajungi azi la mine?
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
papanash spune:
citat din mesajul lui Tanti Zavaidoc Am recitit scrisoarea dnei directoare a spitalului. Spune acolo ceva ca ar avea nevoie de 20 de mingi de cauciuc. A pus cineva mingi in pachete? E o idee buna sa cumparam de alea de 1,50 ron, de cauciuc? |
vorbeste cu Luci , ca zicea ea ca vrea sa cumpere. In plus,2 mingiute erau in pachetele de ieri
............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
papanash spune:
citat din mesajul lui Cricor papanash, daca e peste mana pentru voi sa ridicati donatiile de la AFI palace, ma pot duce eu maine dupa amiaza, e destul de aproape de mine. |
merci, am rezolvat deja, maine dimineata ajunge la birou, il aduce o colega.
papanash spune:
Deci:
sambata ora 10 este ok, o sa fie acolo si directoarea,vine si Luci.
Luci zice ca o sa cumpere ea 20 mingii, nu le mai luati in calcul.
Anca, da-mi te rog coordonatele tale (adresa birou si nr de telefon) fiindca vine maine Luci cu o masina sa ridice tot.
adda_lili spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Selene_Bunny
adda, da. Blogul meu - de la noi, pentru ei! Bazar general - fiecare implicare conteaza! www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta! Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati! Pai trimitemi te rog adresa ta |
kokiy spune:
Papanash,la firma aia cu D ...e de ajuns sa ceara cu sefu' Robert ,hai poate-l insuram ...sa nu uite colega de punga ta, sa ti-o lase la birou ...
Pentru enterocolita eu i-am dat morcov fiert in supa,pilaf cu morcov ras ,covrigei si sticks la greu ,cas de vaca cu paine prajita...Biotics de 3 ori in mancare si antibiotic Ceclor(asta mi l-a dat pentru ca e si racit ,plus ca a facut si o infectie la ochii) ...ceai de menta( din curte)...oricum 2 zile nu i-am dat ceai si biotics ,cica e bine sa elimine bacteria care a provocat enterocolita,voma si diareea sunt reactii de aparare a organismului,e grav daca nu se amelioreaza
....................................................................................
De vanzare
ancadragoman spune:
Papanas ai Pm
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
papanash spune:
fetelor, avem pana acum un milion si jumatate lei ( au intrat si banii pe card, de la Luy ) . eu zic ca mai strangem, dar daca nu-s la birou, nu promit nimic.
papanash spune:
citat din mesajul lui ancadragoman Papanas ai Pm anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007) poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca BAZAR UNIC!!! |
Anca,de la cat la cat te gaseste acolo ?