Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc) - 22
Raspunsuri - Pagina 20
papanash spune:
eu nu citisem, acum zic:
Irene,
pentru 2 televizoare,
Noi iti daruim o ,
Si din suflet multumim,
si ca tine vrem sa fim,
Darnice si mai bogate,
Ca sa dam si noi de toate,
Haine, dulciuri, jucarii
Pentru 80 de copii !!!!
............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
Tanti Zavaidoc spune:
Citat: |
citat din mesajul lui papanash eu nu citisem, acum zic: Irene, pentru 2 televizoare, Noi iti daruim o , Si din suflet multumim, si ca tine vrem sa fim, Darnice si mai bogate, Ca sa dam si noi de toate, Haine, dulciuri, jucarii Pentru 80 de copii !!!! ............................................................ Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 ) |
wow, Papanash, asta chiar ii dau sa citeasca! Multumesc mult
papanash spune:
dragelor, abia acum s-a mai linistit baiatul, s-a trezit pe la 3 vomand si a tot tinut-o asa....
please, dati un tel inainte dea veni maine, canu stiu daca merg la serviciu
ducky spune:
Fetelor, VA ROG MULT SA MA IERTATI, din motive personale si independente de mine NU POT sa mai trimit pachetelul, decat eventual de luni incolo. Promit sa particip si la celelalte actiuni si sa ajut cum pot cat de des pot dar acum chiar n-am cum. Daca nu e prea tarziu trimit luni.
Diana Maria,mami de GLAD si de ELENA
Tanti Zavaidoc spune:
Papanash, cum se simte copilul? Daca nu vii, nu e problema, ca le putem aduce maine. Sau poti lasa vorba la vreun coleg ca mergem si sa ne ajute cu chestiile alea. Cum crezi tu ca e mai bine, asa facem.
Selene_Bunny spune:
citat din mesajul lui linasobolina Ca sa ma citez pe mine m adunat pentru ea jucarii si hainute si acum incerc sa o ajut sa aiba si ei APA in curte, ca sunt asa saraci ca nu se descuraca singuri Si plecand de la actiunea de adunat bani pentru proiectul 'Apa Pentru Mihaela', am avut fel si fel de revelatii legate de oameni si de societatea in care traim De exemplu: * stiti fetita mea are numai haine de firma si nu merita sa le dau la saraci??? * Oamenii simpli isi permit sa fac donatii pentru ca au un nivel de trai scazut si nu au cheltuieli asa mariasa ca mai dau si la altii * pensinarii isi platesc primii facturile pentru ca au putine facturi de platit si... * nu am contribuit pentru ca, sa dau o suma mica mi-e rusine iar mai mult nu imi permit- nu vreau, asa ca mai bine nu mai dau de loc... * ce trebuie sa te implici ca tot in mocirla vor ramane?????? * de ce iti risipesti credibilitate si imaginea TA pentru altii? * mai bine te-ai ocupa de firma si de viata ta in loc sa pierzi timpul Insa am avut si surprize placute de genul: ++ ce pot face sa va ajut? ++ ii platesc eu vaccinurile (pentru ca micuta la 9 luni nu avea facute vaccinurile de 6 luni pentru ca nu le avea dispensarul) ++ daca nu reusiti sa strangeti cei 1200 de lei sa imi spuneti si vedem ce mai putem face deci OAMENI mai sunt, asa ca eu sper in continuare si voi face in continuare "greseala" de a incerca sa ii ajut pe ceilalti asa cum pot ca si pe mine m-au sprijinit oameni necunoscuti atunci cand am fost la necaz asta e! Exeplele (alea negative) date cunt de genul NO COMENT!!!!! cel putin asa cred eu, pentru ca cei boagati sunt atat de coplesiti de cheltuielile pe care le implica nivelul lor de trai, incat..nu mai pot da si celor care nu au iar pensionarii probabil sunt "frustrati" ca nu atat de multe facturi ca si bogatii asa ca de aceea sunt primii in corectitudine.. vroiam sa va intreb daca sunt eu neuna sau vremurile in care traim ne aduc la acel mod de a gandi Intreaba si vei primi un raspuns! |
lina, draga mea, cine a spus porcaria asta?
* Oamenii simpli isi permit sa fac donatii pentru ca au un nivel de trai scazut si nu au cheltuieli asa mariasa ca mai dau si la altii |
Ca m-am enervat de dimineata...
PS. Sa le dau lista mea de cheltuieli lunare? Poate vor sa-mi plateasca macar facturile...
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta!
Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati!
ancadragoman spune:
citat din mesajul lui Tanti Zavaidoc Maaaaaaaaaaaaaiiiiiii! Ia nu fiti placide! Am zis si eu ca scoateti o majoreta pentru prietena mea cea egoista recuperabila, si vooooiiiii... Nimic! Uite, asa se face: Multumim! |
eu scot cadanele ca fata merita
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
ancadragoman spune:
Papanas eu am adunat multe rau la mine la birou si ma gandeam daca poti sa trimiti pe cineva sa le ia de la mine ca singura nu le pot aduce,eu lucrez in spate la ambasada SUA
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
luy spune:
papanash, am facut ieri dupa-amiaza transferul, nu stiu in cate zile intra banii din ING in BCR.
Multa sanatate lui Adi, sper ca nu este nimic grav
Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 ) si 21+
papanash spune:
vesti proaste, enterocolita, nu se opreste din vomat si daca o tine asa pana diseara cica ne interneaza. sunt varza, dati-mi un pic de timp sa ma adun. Scuze Cricor ca n-am fost la birou dimineata, sunt sigura ca te-ai descurcat cu colegele mele.