Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc) - 22

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns linasobolina spune:

Salut fetelor!
pentru ce faceti

incerc sa fac si eu ce pot pentru Mihaela si
am sa va rog sa cititi ultima mea postare de pe link
si sa aud si eu comentariile voastre,
chiar sunt curioasa
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=130356&whichpage=41

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanti Zavaidoc spune:

Tanti doamna Papanash, maine sunteti la servicior pe la 3? Va cauta neshte duamne cu televizoare, jucarii si dulciuri...
Edit: Linasobolina, am citit. Ma bucur ca fetita aceea a intrat in viata ta, ma bucur si mai mult ca esti bine si ca vei avea puterea sa o ajuti. Cu unele lucruri din ce ai scris nu sunt de acord. Nu doneaza numai oamenii saraci si nu pentru ca au cheltuieli mai putine Nu exista asa ceva in lumea reala, mancarea costa la fel pentru toti. Si toti trebuie sa mancam. Saracii pot purta si ei haine de firma, ca nu firma e importanta, ci gestul. Mie nu mi-a fost rusine niciodata sa donez sume mici, pentru ca in ultimii 2 ani numai sume mici am avut. Nu de dat, ci in general. Pot spune insa ca un astfel de moment e foarte util, e ca o trezire la realitate. La tine a fost-poate-problema ta de sanatate. La mine si la multi ca mine a fost diminuarea veniturilor. Si e bine. E o lectie. Ma bucur ca am primit-o, sper ca si tu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Citat:
citat din mesajul lui Tanti Zavaidoc

Tanti doamna Papanash, maine sunteti la servicior pe la 3? Va cauta neshte duamne cu televizoare, jucarii si dulciuri...

sunt, sunt , pentru asa vizita nu se poate pentru ca sa lipsesc

mey, ce fac cu dulciurile, nu se altereaza in dulap pana marti ?

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput

Nu se altereaza nimic, pana la urma am gasit o varianta sa fie ambalate de la fabrica, deci nu am cumparat vrac. Cum stau pe raft la magazin, stau si la tine in dulap, ca nu cred ca sunt acolo 35 de grade Celsius.
Spunea cineva-imi cer scuze, nu mai retin cine- sa cumparam suc. Ei bine, eu nu sunt de acord. Oricum sunt bani putini, dar nu asta e ideea, ca prefer sa nu ii dam pe suc ci pe un radio cu CD si eventual un CD audio cu cantece si povesti sau asa ceva. Ideea e ca eu nu sunt de acord cu sucul ambalat in general, care e si scump, si nesanatos, iar de banii aia as prefera sa primeasca un fruct sau o ciocolata in plus (nesanatoasa si ea, dar macar contine lecitina si copiii de la spital nu o primesc prea des). Nu va luati neaparat dupa mine, eu sunt o mama spartana si uneori si un pic nazista. O combinatie excelenta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marimar spune:

Buna fetelor,

Hainutele pt Arwen au ramas la soacra mea care mi-a transmis azi ca s-a intilnit cu ea si i le-a dat.
Multumesc.

Si felicitari pentru ceea ce faceti!

Mergi la inceput

Si revin, ca imi mai sare cate ceva in ochi din urma. In final, cate pungi avem? Ca stiu de cate e nevoie... Ma mai agit pentru pungi sau nu?
Si edit, ca sunt cu creierii in punga (aia de cadou): are cineva vreo cunostinta la un centru de plasament/camin de batrani, etc? E nevoie pe undeva de televizor? Ca na, acum m-am apucat de cerut televizoare si am mai gasit unul si as vrea sa il dam cui are realmente nevoie. Veniti cu idei, va rog!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns linasobolina spune:

Ca sa ma citez pe mine
m adunat pentru ea jucarii si hainute si acum incerc sa o ajut sa aiba si ei APA in curte, ca sunt asa saraci ca nu se descuraca singuri

Si plecand de la actiunea de adunat bani pentru proiectul 'Apa Pentru Mihaela', am avut fel si fel de revelatii legate de oameni si de societatea in care traim

De exemplu:
* stiti fetita mea are numai haine de firma si nu merita sa le dau la saraci???
* Oamenii simpli isi permit sa fac donatii pentru ca au un nivel de trai scazut si nu au cheltuieli asa mariasa ca mai dau si la altii
* pensinarii isi platesc primii facturile pentru ca au putine facturi de platit si...
* nu am contribuit pentru ca, sa dau o suma mica mi-e rusine iar mai mult nu imi permit- nu vreau, asa ca mai bine nu mai dau de loc...
* ce trebuie sa te implici ca tot in mocirla vor ramane??????
* de ce iti risipesti credibilitate si imaginea TA pentru altii?
* mai bine te-ai ocupa de firma si de viata ta in loc sa pierzi timpul

Insa am avut si surprize placute de genul:
++ ce pot face sa va ajut?
++ ii platesc eu vaccinurile (pentru ca micuta la 9 luni nu avea facute vaccinurile de 6 luni pentru ca nu le avea dispensarul)
++ daca nu reusiti sa strangeti cei 1200 de lei sa imi spuneti si vedem ce mai putem face

deci OAMENI mai sunt,
asa ca eu sper in continuare si voi face in continuare "greseala" de a incerca sa ii ajut pe ceilalti asa cum pot ca si pe mine m-au sprijinit oameni necunoscuti atunci cand am fost la necaz
asta e!

Exeplele (alea negative) date cunt de genul NO COMENT!!!!!
cel putin asa cred eu,
pentru ca cei boagati sunt atat de coplesiti de cheltuielile pe care le implica nivelul lor de trai, incat..nu mai pot da si celor care nu au

iar pensionarii probabil sunt "frustrati" ca nu atat de multe facturi ca si bogatii asa ca de aceea sunt primii in corectitudine..

vroiam sa va intreb daca sunt eu neuna sau vremurile in care traim ne aduc la acel mod de a gandi

Mergi la inceput

Lina, nu vremurile sunt de vina, ci oamenii. Am mai zis, am cunoscut si oameni cu bani si generosi. Si apropo de asta, o sa primesc de la o prietena niste haine "de firma" pe care le doneaza. Voi vedea ce masuri sunt si cui i le pun in colet. Asa ca, uite, surprizele placute pot fi si subtile. Nu cred ca e locul potrivit sa discutam acum despre cum oamenii se transforma sub influenta mediului si cum unii dintre ei depasesc anumite conditionari si devin generosi.
Si, pentru ca e cazul si momentul, vreau sa ii multumesc prietenei care ne-a donat cele doua televizoare. E tanara, e frumoasa, are bani, a fost o mare egoista (si are inca pusee), dar invata zi de zi sa fie un om mai cald, mai generos si mai dispus sa vada si dincolo de geamurile casei ei mari si frumoase.
Ii multumesc in numele copiilor care vor vedea desene animate si in numele tuturor celor care au depus eforturi sa stranga, din putinul lor, o jucarie sau o hainuta pentru cei care au si mai putin. Nu stiu daca citeste prietena mea, dar sper sa inteleaga ca satisfactia de a face cuiva un bine nu se compara cu nimic si are o valoare inestimabila. Multumim, Irene

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Tanti, maine zic exact cate pungi,am vb cu kokie si ma duc maine sau vineri sa le ridic de la mallu'cu bila (asa-i zice fi-miu lu' mall cotroceni ). parca zicea ceva de genul 30-40 bucati.
nici eu nu-s de acord cu sucul,nici n-am citit pe-aici de propunerea asta.

Lisa, am citit pe scurt, si apropo cu "nu ajut ca nu am decat putin", sa-ti dau exemplu, ce-am facut eu. Am pus la panou in birou un print cu actiunea umanitara "spitalul", am trimis mailuri, a ramas in coada de peste, unii au venit cu 10 lei (fiindca asa am scris "eu azi renunt la un pachet de tigari in favoarea lor, voi ce puteti face ?") , unii au citit,m-au felicitat pentru initiativa si ... atat . Ei, vine un tip,agent, care zice ca-i crapa capul de cu dimineata,si ii zic ' iti dau calmant, te costa 1 ron", i-am dat, mi-adat banii si i-am bagat in cutia cu donatii care sta pe biroul meu, i-am aratat panoul cu actiunea,m-a felicitat si ne-a urat succes. Bineinteles ca i-am multumit, si 1 ron conteaza , asa cum stiu de la kokie 1 ron costa o sacosa, deci e ceva, mai mult decat nimic.
sunt si eu franta, revin maine, cu vesti bune si mai odihnita,zic eu
multumesc fetelor pentru ziua frumoasa de azi, fiindca inca de dimineata de cand au venit taticii cu donatii m-am incarcat cu buna-dispozitie si elan cat pentru luni intregi .

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput

Maaaaaaaaaaaaaiiiiiii! Ia nu fiti placide! Am zis si eu ca scoateti o majoreta pentru prietena mea cea egoista recuperabila, si vooooiiiii... Nimic!
Uite, asa se face: Multumim!

Mergi la inceput