Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc) - 22
Raspunsuri - Pagina 12
ancadragoman spune:
aaaa si mai am niste biberoane,folosite dar inca arata nbine.Le aduc?
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
Selene_Bunny spune:
Acum a plecat de la mine un colet mare si greu (7 kg+) pentru papanash. Contine hainute, 4 jucarioare si doua cutii de bomboane Novatini, cine stie ce obligatii mai aveti pe la spital, fetelor.
A plecat si un colet pentru Neli_ra. Contine o plasuta cu haine de vara, doua pachete de servetele umede si o jucarioara.
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta!
Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati!
adda_lili spune:
Am ridicat pachetele de la posta de la fata din iasi am primit o pereche adidasi,una sandale ,sosetele si o pereche ciorapi iar de la tanti zavaidoc hainute pt stef si pt mine lea enumewrat ea nu mai scriu inca odata eu Le multumesc inca odata fetelor pt ajutor.
Cricor spune:
Actiune 1 iunie
Am vorbit cu papanash, si-mi spunea ca acei copii practic traiesc acolo,au si activitati educationale - ma gandeam ca poate ar fi utile si ceva articole de papetarie, daca aveti pe acasa si va prisosesc: caiete, creioane, carioci, carticele...
Tanti Zavaidoc spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adda_lili Am ridicat pachetele de la posta de la fata din iasi am primit o pereche adidasi,una sandale ,sosetele si o pereche ciorapi iar de la tanti zavaidoc hainute pt stef si pt mine lea enumewrat ea nu mai scriu inca odata eu Le multumesc inca odata fetelor pt ajutor. |
Sa le folositi sanatosi! O sa mai pun un pachet pentru voi cat de curand, pentru ca astept niste hainute pe care o alta mamica vrea sa le doneze
As avea si eu nevoie de adresa Antoniei_05, daca se poate. Masurile copiilor sunt actuale? Multumesc!
Edit-edit, ca mi-am adus aminte: Adda_lili, hainele iti vin? Vreau sa stiu aproximativ si masurile tale, sa nu trimit aiurea haine prea mici sau prea mari.
papanash spune:
hello de pe campia muncii !
am scanat scrisoarea de la dna directoare dar nu pot accesa contul de flickr, o sa o pun de-acasa.
URA !!!!! avem 2 televizoare , Tanti Zavaidoc sa traiasca !
............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
ancadragoman spune:
bravoooooo!!!!!!
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
Tanti Zavaidoc spune:
Citat: |
citat din mesajul lui papanash hello de pe campia muncii ! am scanat scrisoarea de la dna directoare dar nu pot accesa contul de flickr, o sa o pun de-acasa. URA !!!!! avem 2 televizoare , Tanti Zavaidoc sa traiasca ! ............................................................ Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 ) |
Ei, stai, ca nu e meritul meu, ci al prietenei mele si deocamdata nu le "avem", asa ca hai sa ne bucuram maine cand le avem si fizic
papanash spune:
rectific, sa nu ne bucuram, fiindca nu le avem inca aici, dar o sa le avem maine
URAAAAA !!!!
............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
Selene_Bunny spune:
Masurile fetelor (Antonia_05) sunt urmatoarele:
Sonia: 80 cm înaltime, aproximativ 12 kg, 11 cm talpita goala
Antonia: 116 cm inaltime, 15-16 kg, 17 cm talpita goala, poarta incaltari marimea 27
Insa va rog ceva. Antonia_05 urmeaza sa primeasca ajutor de la ancadragoman, ducky, giuliaelena si inca cineva. Deja sunt 4 persoane.
Fetita lui Neli_ra, Anastasia, are si ea nevoie de hainute de vara, aceleasi masuri ca si Sonia. Daca se mai ofera cineva...
Edit:
M-a sunat giuliaelena, a pus pachetul pentru Antonia_05, are 5 kg pachetul si contine mai multe.
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta!
Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati!