LMA : Nicholas Mai-Iunie 2009(78)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Sorilea cred ca e de la dinti si nu ai ce-i face! Incearca macar sa-i inlocuiesti cu suzeta! E mai comod decat ditamai sticla cu biberon!

Alina-Mirela 24+ si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

multumim mult fetelor. va reintoarcem urarile cu mult drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

ioana e superParischiar e cazul sa fugiti un pic in lume si fara fete
alynta multam ca ne-ai spus de carla

mami de brotac teroristMIRUNA(29 mai)

Brotac Terorist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Tocmai am aflat ca a murit Jean Constantin. Dumnezeu sa-l odihneasca... Incep sa dispara, incet incet, actorii nostri mari, cei cu care am crescut...

Ioana, Rebeca (16.05.2004) si Sara (17.04.2009)
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

asa e ioananoi am crescut cu ei..sincera sa fiu nici nu stiam ca are 81 de ani,mereu prin glumele lui nu lasa sa i se vada varsta

Brotac Terorist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia.p spune:

la multi ani Nicholas sa-ti dea DD multa sanatate, fericire numai bucurii si tot ce e mai bun in viata si mami si tati sa se bucure de tine!

Mami fericita de pitic campion Rares Florin---te iubesc mult piticanie mica

Rareselul a implinit un anisor
Asa creste iubirea vietii mele 23.mai.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMi spune:

Citat:

LA MULTI ANISORI INAINTE Nicholas Arthur sa cresti mare si voinic si sa ai parte in viata numai de impliniri

La Multe Lunite inainte

David Victor sa cresti mare si voinic puiule

si din partea noastra si multi

mamica de BIANCA MARIA 28.04.2009

AM IMPLINIT 1 ANISOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

Alynta nu stiu daca e de la dinti sau nu, cert e ca nu vrea sa lase biberonul sub nici o forma. Suzeta nu o vrea o arunca, am incercat cu un biberon gol la care i-am pus acel capac anticurgere, suge ce suge si-l arunca si incepe sa urle .
Nu stiu ce sa ma mai fac cu el. Azi aproape ca nu mi-a mancat mai nimik si acum inainte de culcare l-am controlat in gat, e rosu.
Ce ma sfatuiti sa-i dau, ca noi nu am avut pana acum rosu in gat si nu stiu, nu am mai sunat medicul la ora asta, dar am s-a fac maine.
Sunt disperata, dintr-un copil cuminte a devenit dintr-o data un incapatanat, nu am mai inteleg cu el de nici o culoare.
Aaa si inca ceva, tot azi a facut primi 2 pasi singurel , incet incet prinde curaj
Apropo si de capsuni, lui razvan nu-i prea plac, cu greu il fac sa manance vreo 3-4 micute....

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

SoriLea - Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)

http://b2.lilypie.com/GcAYp3.png

Mergi la inceput

sorilea in primul rand felicitari pentru primii pasi singurel noi nu am avut rosu in gat pan acuma,dar cred ca numai cu un antibiotic o sa scapati

Brotac Terorist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia.p spune:

Buna seara fetelor, intru rapid sa va multumesc de urari(nu stiu dc v-am mai multumit sau nu ) am un copil cu febra 39.6 din cauza vaccinului si nu mai stiu de capul meu, insa am intrat rapid la voi sa va multumim tuturor de urari de aprecierile pt pozici!
Sorilea de rosu in gat numai cu antibiotic scapati sau poate cu Sumetrolim, dar noua ultima data antibiotic ne-a dat...multa sanatate!
Si mai vroiam sa-i spun Alyntei sarcina usoara, sa fiti sanatoase si sa vina printesa la termen
Noi ne-am distrat super la petrecere, a ales de pe tavita telefonul mobil, apoi foarfeca, apoi fluierul si in final o iconita
Merg la puiul meu sa vad cum mai e!
O noapte linistita!

Mami fericita de pitic campion Rares Florin---te iubesc mult piticanie mica

Rareselul a implinit un anisor
Asa creste iubirea vietii mele 23.mai.2009

Mergi la inceput