Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (106)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dragaica
Ohoooo........dau drumu la aer conditionat, e frig in casa de mori eu stau in chiloti iar barbataiu are turturi la nas

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 26+ de Tudor Sébastian si Félix Alexandru

AMR 10 + de stat la caldurica, Doamne ajuta.

eu asta seara mor de ras cu voi

Bianca 28+ Andra Maria
Doamne ajuta-ne sa fim sanatoase si sa stea bebelina la caldurica pana la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

andreea (dragaica) ce e cu tine iubita?

ma uitam ca la ultimele posturi numa

sa te simti mai bine

Bulina 33+ cu poznas

Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!

editez, ca acum esti pe jos de ras

Bulina 33+ cu poznas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Larissa nu ma intelege gresit.Ii tolerez multe,dar vine non-stop,non-stop,se plimba ca la ea acasa.Nu am intimitate din cauza asta si asta pt mine e o problema,inca una mare.Am nevoie de timpul meu,eu cu mine,eu cu sotul,fara ea sau altcineva.Inteleg ca n-are ce face si de-aia tot vine,mai ales acum ca-s gravi si vine sa ma ajute,nu comentez,dar ea e asa in general.Si se baga in toate,comenteaza pana si de ce imi aranjez intr-un anumit fel in dulap hainele mele.Nu e de admis asa ceva.Sau ca de ce trag roletele ziua ca prea intra soarele si mi se decoloreaza nu stiu ce,ca asta n-am inteles-o,cred ca perdelele,hainele de pat,nu stiu.Astea sunt mici chestii care le face.Plus ca e extrem de negativista si mereu imi creeaza o stare de agitatie,se apuca si plange din senin,ca oare ce va fi cu criza asta,si apoi tot ea ii ia apararea lui Boc.
Nu sunt rea,m-am descarcat aici la voi.Sper ca ma intelegeti si scuze ca v-ma impuiat atata capul cu subiectul asta.
Poate asteptam o solutie ca nu mai stiu ce sa fac cu ea,ca ma exaspereaza.

Denisa-fericita cu 2 minuni in burtica
29+ Carla Maria si Cristian Alexandru

AMR -8 saptamani

http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

andreea (dragaica) ce e cu tine iubita?

ma uitam ca la ultimele posturi numa

sa te simti mai bine

Bulina 33+ cu poznas

Asa e da ce sa-i fac daca asta e starea mea in ultimu timp, poate dupa urmatorul control o sa fiu mai vesela

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 26+ de Tudor Sébastian si Félix Alexandru

AMR 10 + de stat la caldurica, Doamne ajuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

doamne fetelor dar ce viteza aveti la scris

sunteti mortale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui carla_2008

Larissa nu ma intelege gresit.Ii tolerez multe,dar vine non-stop,non-stop,se plimba ca la ea acasa.Nu am intimitate din cauza asta si asta pt mine e o problema,inca una mare.Am nevoie de timpul meu,eu cu mine,eu cu sotul,fara ea sau altcineva.Inteleg ca n-are ce face si de-aia tot vine,mai ales acum ca-s gravi si vine sa ma ajute,nu comentez,dar ea e asa in general.Si se baga in toate,comenteaza pana si de ce imi aranjez intr-un anumit fel in dulap hainele mele.Nu e de admis asa ceva.Sau ca de ce trag roletele ziua ca prea intra soarele si mi se decoloreaza nu stiu ce,ca asta n-am inteles-o,cred ca perdelele,hainele de pat,nu stiu.Astea sunt mici chestii care le face.Plus ca e extrem de negativista si mereu imi creeaza o stare de agitatie,se apuca si plange din senin,ca oare ce va fi cu criza asta,si apoi tot ea ii ia apararea lui Boc.
Nu sunt rea,m-am descarcat aici la voi.Sper ca ma intelegeti si scuze ca v-ma impuiat atata capul cu subiectul asta.
Poate asteptam o solutie ca nu mai stiu ce sa fac cu ea,ca ma exaspereaza.

AMR -8 saptamani

glumeam draga mea..normal ca te inteleg. a mea soacra vine rar si desi e destul de ok si mi-o scoate pe ale in parc rasuflu usurata cand pleaca. Ca si eu sunt genul care ma stresez cand vine cineva: sa fie totul curat, sa ii pun mancare in fata ( nici nu mananca orice ca are colita), sa fiu draguta, sa vad daca mai vrea ceva, sa suport n intepaturi daca vin de la ea...si nu mereu intentionat, zeci de ciocolati date lui fi'mea desi stie ca n-are voie si n -sfaturi inutile legat de cresterea copilului. Deci stiu cum e....am glumit...mesajul meu a fost doar ironic....
Apoi sa o mai vad si in bikini la mine prin curte de as avea..nu'sh daca as suporta...mai ales ca eu nu suport ca sa vina neanuntata ( cum mai avea obiceiul). L-am pus pe sot sa anunte inainte sa vina....mai ales ca vine din provincie.

Larisa 30+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Racusor eu transpir si in cap, am mereu pijamalele ude, parul se face sarma de la transpiratie, stu la 16-18 grade ca mai mult nu suport! Nu trec dar te calesc nu vei mai raci usor pe urma!
Dragaica poate cand vin baietii faca sa dea exemplu ca altfel nu stiu cum o sa te mentii calma

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
29+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

cine face capitol nou?

AMR -8 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

denisa

cred ca trebuie sa ii spui, nu cred ca intelege daca te vede dezbracata poate se duce la sot si ii zice mama, dar fata asta nu isi pune si ea ceva pe ea

eu stii cum fac cu mama, cand e asa mai bagacioasa si sa nu o supar? bine, cu mama vorbesc altfel decat cu soacra

dar ii zic ce am citit prin carti si ca eu stiu ca o sa am nevoie de liniste si sper sa nu ma deranjeze nimeni... sau ii caut de treaba...trimite-o de 10 ori pe zi la piata, zi=i ca ai nevoie de ceva

sau vb cu sotul sa ii gaseasca ceva de facut

dar si inainte venea toata ziua?

Bulina 33+ cu poznas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

SHERI-

Citat:
Copii au ritmul lor de luare in greutate, unii se fac ca cozonacul din te miri ce, altii mananca de parca ar avea tenie in ei, nu pun un gram

RODICA de pinde de spital,de tura,de bunavointa,si aici cumnta-mea a avut epidurala la dilatare 2,eu abia la 8 ca asa au vrut sa amane...depinde pe cine prinzi si ce noroc ai!
altii iti spun ca la 8 e tarziu.mie imi spusesera la dilatare 6 ca e tarziu,am insistat si nu a fost tarziu nici la 8,dar cat pe-aci sa ma lase fara..
depinde de tura ! ca oriunde.
daca ai noroc sa prinzi tura buna,iti face epidurala de nici nu zici ca nasti,de la inceput,stai bine merci cu perfuzia si te plictisesti !

RACUSOR ma bucur ca iti place Alejandro Fernandez,e unul din favoritii mei.

CARLA
Citat:
Da Mycya dar ea vine zilnic si neinvitata,ca vine sa dea de mancare la catelul ei,ca e al ei,dar il tine la noi in curte ca ea sta la bloc.Noi ne-am mutat in noiembrie si catelul sta aici de 2 ani de cand era casa in constructii.Vine il plimba,iar sambata si duminica are pretentia sa vina la plaja dimineata la mine in curte,ca la ea acasa.
Inca nu-i zic nimic,dar dupa ce se nasc bebeii si trece perioada mai grea o sa am nevoie de intimitate si stunci sa vezi cate ii spun.Sau mai bine nu-i spun,m-am gandit sa umblu in fundu gol prin casa,doar-doar o s-o apuce jena si sa vina mai rar sau cand e chemata.SAu si mai tare,cand vine ea,sa ne auda pe mine si pe sot in focul pasiunii
ce rea sunt....dar ma exaspereaza

stiu o tipa care a scapat asa de socru.a iesit la el GOALA PUSCA! a scuipat ala,a huiduit si a fugit !
aveau doua case in curte,iar el isi tinea haine in sifonier la ei in casa sa se duca mereu.pana cand asta a stat despuiata intentionat.cica nu a mai venit dupa haine,omu,nu stie cu ce se imbraca !

LARISSA,DENISA,o s-o patesti pe-a cumnata-mii!
se ducea mama la ea,ca cica ea se duce in casa lui fii-su ! si se apuca sa ii faca curat.cumnata-mea nu prea e cu curatenia,dar e problema ei ,mama se ducea intentionat,ca doar stiu,ca sa ii arate ea cum trebuie sa il tina pe fiu-sau ca ea nu stie sa faca nimic ! si se ducea peste ea si incepea sa ii faca curat ,aia saraca se apuca si ea de rusine...dar eu stiind-o ca nu ii place sa faca curat..ii ziceam maica-mii sa nu se mai duca,sa o intrebe doar daca vrea ceva,nu sa se apuce ca la ea acasa,si mama zicea:pai daca nu e in stare de nimic !!! deci si ajutorula sta e cu dus si-.ntors..unele o fac intentionat sa iti arate ca ele stiu ,tu nu,ce daca e casa ta !
mama zicea ca e la fii-su in casa ! degeaba ii ziceam eu ca e casa LOR,ca platesc ei doi,nu e casa lu' fi-su de la mama lui!
pe mine in casa ma mai intreba daca sa faca una sau alta,dar pe nora-sa nici nu o baga in seama,ii arata efectiv ca ea face ce vrea ca e la fii-su !
sora-mea la fel o trata si ii zicea in fatza ca e casa lui frate-su.
deci depinde pana lasi sa se intinda coarda...acum depinde de soacra,daca e una pisaloaga ca asa e ea,fara sa vrea,..sau e una care le face intentionat,cum e mama cu nora
Nu stiti vorba?fata sa fie tnuta de barbat ca o floare,iar baiatul sa fie tinut de nora la fel ca o floare !

CARLA ahhhhhhhh brrrrrrrrr cand ai zis de crema la catzel la eczemaaaa si apoi mana pe biscuitele copilului..imi vine sa vomit..pe cuvant !
e cu capul femeia !desi..amm vazut si eu taiat unghiile LA PICIOARE ,nespalat pe maini si imediat mancat rupt din paine cu mana si bagat in gura,asezat la masa...

EU VREAU FARA AJUTOR! pe cuvant.imi mai vine mie de ajutor,dar imi trece repede cand ma gandesc ca pe o parte iti da dar pe alta iti face nervii prastie,si defapt muncesti tu mai mult !!! explicand,aratand,facand in final cum trebuie..

si mama e maniaca cu curatenia,daca ar veni la mine nu mai dormim niciunul,ne pun epe sfoara pe toti hahaaaaaaaaaaa ne trimite cu gunoiul ,dupa cumparaturi,ne scoala la 8 dimineata cu aspiratorul,ne tine geamurile deschise iarna ,intr-un cuvant NE EXTERMINA

26+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)

Mergi la inceput