Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (106)
Raspunsuri - Pagina 19
Sheritra spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui carla_2008 Carmen cum sunt dozatoarele de alcool??? Denisa-fericita cu 2 minuni in burtica 29+ Carla Maria si Cristian AlexandruAMR -8 saptamani http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP |
Cu lichior de portocale
! Shery
30
&
cu inimioara
Alesia (30.10.2007)
carla_2008 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui Mycya
eu am noroc ca fiind la distntza si neavand prieteni neamuri aici nu o sa mai fiu nevoita sa le spun ![]() cu mama soacra lasa sa stea acasa la ea dupa ce vin bebeii ca nu e de joaca cu ea si acum mai bine platesti pe cineva sa iti faca curat in casa si sa dezinfecteze ca te trezesti ca ea nu pune solutii dintrastea ca sunt scumpe si sa nu ramai tu fara ![]() Bianca 28+ Andra Maria Doamne ajuta-ne sa fim sanatoase si sa stea bebelina la caldurica pana la termen ![]() |
Da Mycya dar ea vine zilnic si neinvitata,ca vine sa dea de mancare la catelul ei,ca e al ei,dar il tine la noi in curte ca ea sta la bloc.Noi ne-am mutat in noiembrie si catelul sta aici de 2 ani de cand era casa in constructii.Vine il plimba,iar sambata si duminica are pretentia sa vina la plaja dimineata la mine in curte,ca la ea acasa.

Inca nu-i zic nimic,dar dupa ce se nasc bebeii si trece perioada mai grea o sa am nevoie de intimitate si stunci sa vezi cate ii spun.Sau mai bine nu-i spun,m-am gandit sa umblu in fundu gol prin casa,doar-doar o s-o apuce jena si sa vina mai rar sau cand e chemata.SAu si mai tare,cand vine ea,sa ne auda pe mine si pe sot in focul pasiunii

ce rea sunt....dar ma exaspereaza
Denisa-fericita cu 2 minuni in burtica
29+
Carla Maria si
Cristian AlexandruAMR -8 saptamani
http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP
Mycya spune:
Carmen poze cu burtica ta cand vedem si noi? leti crestee,burtica creste da noua nu ne mai arati nimic?
Bianca
28+
Andra Maria
Doamne ajuta-ne sa fim sanatoase si sa stea bebelina la caldurica pana la termen 
racusor2010 spune:
sheri sa o 
pe Alexia ca e cumintica si are grija de mami 
si pe mine m-a luat o durere de spate de la statul in pat, de nu stiu ce sa ma mai fac
k
chiar ii ziceam sotului ca azi e un punct critic in statul meu la pat...si racita, si consemnata la pat...m-am ridicat de o suta de ori sa ma schimb ca transpiram....am terminat tricourile sotului
burta mi se pare din ce in ce mai grea, mai ales cand ma ridic, in pat nu imi gasesc locul, nu am aer, mai ales ca ziele astea nu am mai stat asa cu geamul deschis, ca sunt racita....cum beau un pic de apa sau ma misc putin, cum ma ia cu transpiratii 
dar maine stiu eu ca va fi mai bine 
fetelor care stati la pat, voua nu va amorteste burtica in pat? ca eu nu stiu cum sa o mai asez sa stea mai bine....
gata, m-am descarcat, poate de acum e mai bine ![]()
Bulina
33+ cu
poznas
Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!
carla_2008 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Sheritra
Cu lichior de portocale ! Shery 30 & cu inimioara Alesia (30.10.2007) |
Sheri esti mortala

Denisa-fericita cu 2 minuni in burtica
29+
Carla Maria si
Cristian AlexandruAMR -8 saptamani
http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP
Mycya spune:
| citat din mesajul lui carla_2008 Da Mycya dar ea vine zilnic si neinvitata,ca vine sa dea de mancare la catelul ei,ca e al ei,dar il tine la noi in curte ca ea sta la bloc.Noi ne-am mutat in noiembrie si catelul sta aici de 2 ani de cand era casa in constructii.Vine il plimba,iar sambata si duminica are pretentia sa vina la plaja dimineata la mine in curte,ca la ea acasa. ![]() Inca nu-i zic nimic,dar dupa ce se nasc bebeii si trece perioada mai grea o sa am nevoie de intimitate si stunci sa vezi cate ii spun.Sau mai bine nu-i spun,m-am gandit sa umblu in fundu gol prin casa,doar-doar o s-o apuce jena si sa vina mai rar sau cand e chemata.SAu si mai tare,cand vine ea,sa ne auda pe mine si pe sot in focul pasiunii ![]() ce rea sunt....dar ma exaspereaza Denisa-fericita cu 2 minuni in burtica 29+ Carla Maria si Cristian AlexandruAMR -8 saptamani http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP |
cred ca i-ar prinde bine sa faci asa

sau de ce o sa vada daca umbli fara hainutzeBianca
28+
Andra Maria Doamne ajuta-ne sa fim sanatoase si sa stea bebelina la caldurica pana la termen
racusor2010 spune:
| citat din mesajul lui carla_2008 Fetelor voi aveti bufeuri de caldura??eu deja am inceput si e horror.Imi amintesc de perioadele cu tratamentele hormonale.La fel aveam. ![]() Denisa-fericita cu 2 minuni in burtica 29+ Carla Maria si Cristian AlexandruAMR -8 saptamani http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP |
eu schimb doua tricouri pe noapte...si acum de la raceala, unul la cateva ore...si simt ca nu am aer..
sotul zice ca daca acum cand ploua sunt asa, dar cand or vrni caldurille alea mari, ce fac? ca la noi se face cuptor...
astea sunt bufeurile de caldura?

Bulina
33+ cu
poznas
Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!
Dragaica spune:
citat din mesajul lui Sheritra
Ce sa fac stau la pat mai tot timpul, supraveghez, tip, icerc sa invat un copil de 2 ani tot felul de comenzi ca s nu se ridice ma-sa din pat: da comanda, adu servetel, aprinde lumina, adu-mi tel, etc, ca mi-e frica de mor sa nu se scurteze colul si sa ma interneze; mai bine stau acasa cu Alesia langa mine decat cu ea pe la cumnate si eu la pat in spital o luna de zile. Nu ca n-au grija si n-o iubesc, dar m-ar sfasia dorul de ea. Au inceput sa ma doara toate cele de la statul in pat, partea buna este ca mi s-a micsorat stomacul de la perna sub fund In timpul zilei cu tanti care calca, strange, spala, plimba fata pe afara ca-i frumos, si seara cand ne trezim vine baiatul de la munca si sta cu cocoselu'. Viata cam naspa, dar inca e bine, sa vedem pe 31 am eco la spital, macar sa stea pe loc ca daca mai scade la pariu ma opresc acolo ! Ma gandesc ca in afara de dr asta ultima nimeni nu mi-a facut un control la col asa riguros, cu golirea vezicii inainte si pumni sub fund ca sa-l tin ridicat, poate iese mai marisor, trage de el ca de ciunga!Of orice indur numai sa nu fie nevoie de spital, ca eu cu totul nu cred ca am 5 contr in 24 ore si alea BH, care ma iau daca nu ma scol imediat ce-mi vine senzatia de pipi Shery 30 & cu inimioara Alesia (30.10.2007) |
Esti criminala

, bietul copil, mi-ar trebui si mie unu acum care sa-mi mai aduca una alta la pat da ce sa-i faci daca n-am.Tu ai pe 31 eu am pe 2 iunie control, timpu trece atat de incet, cred ca am sa ma duc la urgente pana la urma.
5 contractii pe ora pai stai bine, foarte bine, eu am 20 pe zi

, ultima oara cand am fost la control, la 24 saptamani, colu avea 5,4cm, nu stiu insa cat mai e acum 

Tu ai ajuns deja la 30 saptamani, ce bine ti-o fi, eu ma rog zilnica sa ajung la 30 saptamani
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita
26+ de
Tudor Sébastian si
Félix AlexandruAMR 10 + de stat la caldurica, Doamne ajuta.
Mycya spune:
fata mea vrea sa isi scoata piciorusele la aer cred
daca o sa fie si afara ca in burtica de activa am pusooo
Bianca
28+
Andra Maria
Doamne ajuta-ne sa fim sanatoase si sa stea bebelina la caldurica pana la termen 
larissa_79 spune:
citat din mesajul lui Mycya
cred ca i-ar prinde bine sa faci asa ![]() ![]() sau de ce o sa vada daca umbli fara hainutzeBianca 28+ Andra Maria Doamne ajuta-ne sa fim sanatoase si sa stea bebelina la caldurica pana la termen ![]() |
bey da' ce rele sunteti! N-am vazut asa ceva...pai n-are voie domne' soacra sa vina sa faca plaja in curtea lui fi'su? Pai Denisa ai si tu fecior...peste ani si ani o sa vezi si tu cum e sa te alunge nora de pe sezlongu' lu' asta micu cu care acum te chinui in pat!
Larisa
30+ cu
Nectarie si mamica de Alexia
(13 iulie 2006)http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/