Endometrioza ne-a unit in lupta pentru bebe(58)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Magdalena78 spune:

Buna fetelor, colege de suferinte, stie careva dintre voi, cam ce se intampla dupa diphereline?
Eu am fost operata laparoscopic, apoi tratament cu diphereline 3 luni, ultima injectie fiind pe 26 martie. Ovulatia a fost intre 15-20 mai, dar nu stiu cand ar trebui sa apara cm-ul uratul. Mi-am facut un test de sarcina pe 29 mai , dar a iesit negativ. Oare este sarcina sau nu a venit inca cm-ul?
Pentru cele care incep acum tratamentul cu diphereline, sa nu se sperie, nu e atat de groaznic tratamentul, sau mai bine spus efectele lui nu-s atat de rele, nu-s usoare, dar nici insuportabile. Eu in afara de bufeuri si o nervozitate foarte mare nu am avut alte efecte.
Va tin pumnii sa iasa cu bine la toate fetele.
Multe burtici sa fie la voi toate si sa va tineti bebelusii in brate cat mai curand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Citat:
citat din mesajul lui lalely07

Ellyshor...intr-adevar cam atat a durat..6 luni...si inca o astept...
Tragedia este ca mai am un chistulet de 13 mm pe celalalt ovar..asa ca daca am facut tratamentul asta degeaba dupa operatie..nu stiu ce o sa ma fac....

Vom vedea dupa ce vin rushii ce si cum..deocamdata trebuie sa am incredere..si chiar cred ca Dumnezeu ma va ajuta.

Noapte buna fetele...

Scumpa mea trebuie sa fii optimista!!! Nu uita ca avem aici numeroase exemple de minuni!
Tu tii dieta?

Eu dupa Diphereline vreau sa tin dieta stricta(deja am inceput ca sa ma obisnuiesc incet incet) si sa merg si la homeopat.

Fruntea sus scumpa mea!

Babyboom...vino la mami...acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Citat:
citat din mesajul lui Magdalena78

Buna fetelor, colege de suferinte, stie careva dintre voi, cam ce se intampla dupa diphereline?
Eu am fost operata laparoscopic, apoi tratament cu diphereline 3 luni, ultima injectie fiind pe 26 martie. Ovulatia a fost intre 15-20 mai, dar nu stiu cand ar trebui sa apara cm-ul uratul. Mi-am facut un test de sarcina pe 29 mai , dar a iesit negativ. Oare este sarcina sau nu a venit inca cm-ul?
Pentru cele care incep acum tratamentul cu diphereline, sa nu se sperie, nu e atat de groaz
nic tratamentul, sau mai bine spus efectele lui nu-s atat de rele, nu-s usoare, dar nici insuportabile. Eu in afara de bufeuri si o nervozitate foarte mare nu am avut alte efecte.
Va tin pumnii sa iasa cu bine la toate fetele.
Multe burtici sa fie la voi toate si sa va tineti bebelusii in brate cat mai curand.

Magdalena..multumesc pt ca ne-ai impartasit si tu experienta cu Diphereline, eu urmeaza sa incep tratamentul in cateva zile si sper sa nu ma confrunt cu numeroase efecte adverse...mai ales ca vine...cea mai "calduroasa vara a secolului".
Ohh, mon Dieu!!!

Nu stiu ce sa-ti spun despre fluctuatia menstrei dupa Diphereline, dar cu siguranta o sa intre una dintre fetele cu experienta

Bafta multa! Sa auzi numai de bine!

Babyboom...vino la mami...acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Ellyshor,

legat de dieta eu tin cat de cat dupa operatie, in sensul ca nu mananc prajit,am renuntat la mezeluri,la carne de porc,mananc doar pui si peste la cuptor sau fiert.
Ca si naturiste:beau ceaiuri (cretisoara,naprasnic,turita mare,coada soricelului,sunatoare toate amestecate),am luat tinctura de zmeur si coacaz..la care am renuntat pana vine menstra,am incercat sa iau Mg dar nu l-am suportat asa ca am luat doar o saptamana.

Dupa ce va venii CM,vreau sa iau omega si ulei de primula,plus tot ce am luat pana acum...

Nu reusesc sa renunt la lactate..dimineata mananc cereale cu lapte..
Cu dulciurile iarasi..mmai mananc cate o inghetata o data pe saptamana...

O sa-mi fie foarte greu sa renunt la portia de lapte..am inteles de pe aici de pe forum ca exista lapte de orez...dar nu stiu unde sa caut...

Magdalena,bine ai venit alaturi de noi..si sa stai cat mai putin.Multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xdidi spune:

lalely ce sa zi ca si mine o gramada de luni ne-a prins menopauza...
mie mi-a venit naturel asa cum trebuia dupa un am si ceva si am facut depo-provera. am citit despre zoladex-ul tau si depo a mae si nu se aseamana, dar acum n-am ce face de facut le-am facut
Boo ce faci? cum stai cu lipiciul? m-am programat la bratila sa vedem cu ce solutie vine
va puuup

didi

Mergi la inceput

Xdidi chiar atat de mult ai fost in menopauza??
Eu sper sa mai astept maxim o luna, adica 60 zile de la ultima injectie...Deja ma termina bufeurile..nu mai pot..
Dar si cand ma gandesc ca apoi voi fii stresata sa nu se refaca..
Offf,,,cum o dai tot cu grija se lasa..

Boo..nu ne mai spui nimic??Te pup si te astept cu vesti bune
Beatrice 75 ce mai faci?Nu mai intri deloc..noi te asteptam ..

AditzaC cum esti??
Lucialu..nu ai mai intrat..

Eu pregatesc un desert care se impaca cu dieta noastra:mere coapte umplute cu nuci,stafide si scortisoara...

Este liniste pe aici..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Panseluta spune:

lalely, daca tot tii regimul acela, eu zic sa nu iti faci griji pt lapte. Ideea cu scosul laptelui are 2 explicatii (pe endo-resolved.com): una ar fi ca tb sa scoatem din alimentatie, toate produsele care ar putea provoca balonari/iritatii, deci implicit si laptele (multe pers.au intoleranta la lapte). A doua ar fi ca laptele ar contine pesticide (grasimea din lapte, mai exact).
Eu iti recomand sa cumperi lapte BIO (ex.Laptele Dorna) si cu grasime cat mai putina.Sa nu te bagi insa la lapte de soia, e estrogenic.

pupici

Mergi la inceput

Panseluta..saru'mana de recomandare..
Eu credeam ca nu este voie lapte pt ca contine hormoni...:((
Parca asa am citit eu..
Oricum mi-ar fii tare greu si fara lapte..pt ca nu as avea ce papa dimineata cd merg la serviciu.,..

Deja ma dor ovarele..oare se pregateste organismul sa-si revina???
Am asa o senzatie de durere surda acolo...
Fetelor voi ati folosit metoda cu temperatura bazala pt a depista ovulatia???

As incerca si eu...si varianta asta dar nu stiu care este temperatura care-ti spune ca este ..timpul...

Ce lipsa de activitate ..la subiectul nostru..

Pupici

Mergi la inceput

Fetelor care au fost simptomle voastre inainte sa va vina menstra dupa Diphe???

Eu am o durere surda sacaietoare....mi-e teama ca iarasi incep durerile..si poate vine si o hemoragie ceva..

pupiceiiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdalena78 spune:

Va multumesc pentru urari

Dupa Diphereline este vreo fata care a ovulat deja?

Grea este asteptarea asta.

Mergi la inceput