Bazar umanitar*18*
Raspunsuri - Pagina 8
alex_andra spune:
Supralicitez 25 lei
http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/LICITATII#5471614514647552018
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
BAZAR UMANITAR
carminabulina spune:
Alexandrina te rog sa adaugi fard MINERAL, ca asta face diferenta si marca PureTouch ca poate pentru unele cumparatoare conteaza. Stiu ca pentru mine sigur ar conta.
alexandrina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui carminabulina Alexandrina te rog sa adaugi fard MINERAL, ca asta face diferenta si marca PureTouch ca poate pentru unele cumparatoare conteaza. Stiu ca pentru mine sigur ar conta. |
Sper ca sunt toate la locul lor acum.
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).
carminabulina spune:
Edit: uitasem ca sunt la licitate celelalte 4.
koko_1 spune:
Licitez P34 http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/PCosmetice#5473316050164972370 - 10 lei
----------------------------------------
mama lu' Cezar - 22 aprilie 2009
laureta spune:
Licitez
P27. Fard mineral de ochi "Mauve Winter Wind", 8 lei
P32. Fard mineral de obraz "Terracota", 10 lei
Dodo-pui spune:
Am adaugat si eu o pereche de pantofiori pentru Zane micutze
Bazar general pe DC
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Dodo-pui spune:
actualizez
Bazar general pe DC
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Dumnezeu imposibilul!
Selene_Bunny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dodo-pui Am adaugat si eu o pereche de pantofiori pentru Zane micutze Bazar general pe DC Blogul Speranta moare ultima Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! |
Dodo-pui, ii licitez eu pentru o mamica din Cluj, cu situatie precara (Antonia_05). Sper sa ii fie buni Soniei, talpita ei goala are pana in 11 cm.
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta!
Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati!
Dodo-pui spune:
am actualizat
Bazar general pe DC
Dumnezeu imposibilul!