Bazar umanitar*18*

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Daria pregatesti te rog si pt mine coletul cu bermudele fucsia si tricoul Gap roz, pleeease . Ca vine 1 iunie si vreau sa i le dau Stefaniei, deja le-a vazut si nu mai are rabdare, le-am platit ieri...

Mai ai adresa mea sau o trimit din nou?

Monica si Nancy, 04.07.2008

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Uffff! Ieri n-am mai avut timp sa intru si acum ma apuc iar de supralicitat! Mi-a intrat in sange si mai am o problema. Nu-mi place sa pierd.
Deci supralicitez si eu:
http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/LICITATII#5471614514647552018 20 lei
http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/LICITATII#5472312605806454338 80 lei

Cris mami de Teodora si cu
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Selene, am luat azi coletul de la tine. Inca nu l-am desfacut, l-am lasat acasa. Si am mai ridicat doua pe langa el, inca nu ajunsesere avizele si cum nu va stiu dupa numele real, le confirm maine dimineata. Oricum, multumesc frumos!

Am trimis azi pachetele pentru: kid, serialbastre, criss si alex@sara. Am sa va rog sa-mi confirmati cand le primiti, sa pot arunca chitanele.

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

Pozele_mele

BazarGeneral

Mergi la inceput

Eu am castigat asta? http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/FINALIZATE#5472304677857614866
Tin minte foarte bine ca a licitat cineva peste si am renuntat sa mai licitez.

"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui ellinia

Selene, am luat azi coletul de la tine. Inca nu l-am desfacut, l-am lasat acasa. Si am mai ridicat doua pe langa el, inca nu ajunsesere avizele si cum nu va stiu dupa numele real, le confirm maine dimineata. Oricum, multumesc frumos!

Am trimis azi pachetele pentru: kid, serialbastre, criss si alex@sara. Am sa va rog sa-mi confirmati cand le primiti, sa pot arunca chitanele.

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

Pozele_mele

BazarGeneral

Bine, bine, sa-l desfaci cu Stefan, sa nu mai rada de mine...

Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Supralicitez J170-22 lei

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008

Daria
Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Mergi la inceput

Asta am platit-o in contul lui David, se poate va rog trece acolo?
http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/FINALIZATE#5468895817884350546

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

Mare distractie cu pantofiorii argintii ... cand erau la 35 ron mi s-a parut mult, apoi cand au fost redusi m-a mancat undeva si i-am aratat Saritei si de acolo si licitatia, ca i-au placut la nebunie, ca ea pantofiori argintii n-are si cand ii cumpar si toata ziua intreaba cand ii vin acasa si tot asa. Acu trebuie sa-i iau, sper sa castig si maine sa merg sa-i platesc ... asa e cand ai copii... ce nu facem noi pt ei .

Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(nov.'06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Citat:
citat din mesajul lui boticelina

Daria pregatesti te rog si pt mine coletul cu bermudele fucsia si tricoul Gap roz, pleeease . Ca vine 1 iunie si vreau sa i le dau Stefaniei, deja le-a vazut si nu mai are rabdare, le-am platit ieri...

Mai ai adresa mea sau o trimit din nou?

Monica si Nancy, 04.07.2008

"If you are unware of your choices, then you have none"

Te rog frumos sa mi trimit adresa si link.

Repet aceasta rugaminte tuturor si-mi cer scuze, dar am incurcat deja o data puzzle-urile si nu mai vreau sa ma incurc.
VA ROG FRUMOS, CINE CASTIGA PRODUSE DE LA MINE, SA-MI DEA PM CU ADRESA SI LINKURI DE FIECARE DATA.Eu pregatesc acasa hainele, le aduc la birou, aici reiau linkurile si pregatesc "plicurile"

Ana, sunt si puturoasa si comoda si nu am cum spala 3 saci de haine mai ales ca acolo unde ajung sa reia procesul
Acum ca nu arata ele ca-n reviste e una, ca o mai dau in bara, se intampla, insa incerc mereu sa prezint hainutele asa cum sunt si la preturi rezonabile.
Aici imi cer scuze in avans Selenei

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput