Bazar umanitar*18*
Raspunsuri - Pagina 19
kid spune:
N-am mai intrat de dimineata si acum am reusit sa citesc doar pana la pagina 9.
Va rog sa-mi trimiteti PM daca e ceva urgent, caci nu stiu daca reusesc sa citesc tot topicul de bazar zilele astea.
diana2242 Am pus ieri pantalonii la posta, sper sa ajunga vineri, te rog sa ma anunti cand ii primesti.
denisamada Am primit raspuns de la jozsaerika in legatura cu sacul de dormit:
nu este de vara sacul de dormit mai mult primavara/toamna. Eu zic ca sacul este util pt cei care merg la munte sau la tzara.
Sper ca se cumpara totusi lucrusoarele de la mine , mai ales ca am vazut cereri pt pijamale cu picior 12-18 luni
Teodora, de Vladut (15.05.2007)
Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!
ada_coman spune:
Citat: |
citat din mesajul lui boticelina Ada uite dimensiunile unicului nostru body, unul rosu cu rechini, evident Lungime de la umar pana jos cu capsele inchise - 48 cm, bust 26x2. cred ca e 98 ca marime... Monica si Nancy, 04.07.2008 "If you are unware of your choices, then you have none" |
Valeu...n-am niciunul asa mare Cele ale Dariei au max 45-46 cm, cu capsele inchise. Daca crezi ca-s ok le pun la bazar.
Edit: Ce inaltime are Nancy? Daria are 1 m. Mai caut.
Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008
Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
boticelina spune:
Ada, vezi, daca n-ai cupil de calibru lu' fi'mea... pune-le doar daca ar mai fi doritori, oricum s-ar parea ca mai are Arcadia unul asa mare, plus a zis si Selene ca da o raita prin cartier... As da si io o raita dar abia peste vreo 10 zile apuc pt ca plecam in mini-vacanta
Alea de 45 sunt pt 18-24, doar ce-am maritat vreo 4 ca nu-i mai veneau si n-am mai luat ca am zis ca olitzim si stam cu maieu si chiloti, dar acum fi'mea e in perioada lui "nu", asa ca totusi afara purtam gogoasa (scutec)
Edit: are 92 cm si-i tip robust, adica cu pulpane si fund patrat Or fi gogoasele nostre mai voluminoase ca asta cu rechini ii vine f bine...
Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"
diana2242 spune:
Nu o vad nici pe alba ca zapada nici pe al meu pitic cu pantalonii de la Mamagiuliei la copii frumosi.
Diana, mami de Rares 30.04.2009
Bazar general pe DC
alex_andra spune:
Fetelor, am trimis pe mail un produs, nu prea stiu sa-l descriu
Este un set cu un fel de ibric in care se pune ciocolata si se topeste si se face un fel de crema de ciocolata. Sub ibric are o "chestie " in care se face focul.
are si 4 betisoare, care se pot folosi pentru fructe, de exemplu, pt cine vrea sa manance fructe cu crema de ciocolata.
Nu prea am imaginatie la ora asta, poate ii gasiti voi o descriere mai buna:)
Este din inox si suportul din lemn, sau cel putin, asa pare.
Pretul 15 lei.
E nefolosit.
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
BAZAR UMANITAR
boticelina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alex_andra Fetelor, am trimis pe mail un produs, nu prea stiu sa-l descriu Este un set cu un fel de ibric in care se pune ciocolata si se topeste si se face un fel de crema de ciocolata. Sub ibric are o "chestie " in care se face focul. are si 4 betisoare, care se pot folosi pentru fructe, de exemplu, pt cine vrea sa manance fructe cu crema de ciocolata. Nu prea am imaginatie la ora asta, poate ii gasiti voi o descriere mai buna:) Este din inox si suportul din lemn, sau cel putin, asa pare. Pretul 15 lei. E nefolosit. |
yummyyyy, set de fondue ar parea sa fie dupa ce zici, dar acolo se topesc branzeturi putifere
Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"
kid spune:
Supralicitez G126, 24 lei.
kid spune:
Supralicitez si P28 - 9 lei.
Sunt produse, poze si chitante in mail, insa acum nu pot sa actualizez nimic.