Bazar umanitar*18*
Raspunsuri - Pagina 15
valentina_22 spune:
Licitez P33 si P35
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
www.zazastudiodesign.com/toate_colectiile.html" target="_blank"> CE POT FACE DOUA MAINI DIBACE
BAZAR DC
carminabulina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui valentina_22 Licitez P33 si P35 |
Pe P35 trebuie sa-l supralicitezi ca de licitat l-am licitat eu .
Alex@Sara spune:
cu cele pt Alex voi reveni mai tarziu,ca nu mai poottt
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
diana2242 spune:
http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/C69Luni#5471125791872855682 cred ca poate fii sters este un detaliu de la o bluzita castigata de Madamebovary.
Diana, mami de Rares 30.04.2009
Bazar general pe DC
nushulica spune:
a2a serie de produse donate pt robi aici: http://entertainment.webshots.com/photo/2802369760101756654iVnWDe maine mai pun vreo doua sa vad ce mai incape in cutie si pleaca coletul catre piselino
rog fetele sa specifice ca doresc ca taxa postala sa se vireze tot in contul lui piselino multumesc!ies ca trage dadu de mine
de David si 21+
nushulica spune:
mai zic ceva si ies: am pus 2 papusi de portelan sa vad daca sunt doritoare eu am o colectie mare de papusi dar de cand cu david n-a scapat nici una sa nu fie smotocita sau pieptanataasa ca daca mai vreti le pun la preturi modice ca nu mai sunt chiar de pus in vitrina
de David si 21+
Alex@Sara spune:
asteptam coduri si sa fie puse in albume produsele de la nushu
edit......sa ma opreasca cineva,ca 'io nu ma pot opri singura
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
crisis81 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dodo-pui Crisiss81 a ajuns inapoi poncho...Tu ai achitat in cont pentru Bogdan 10 lei...eu am platit 2,48 cand l-am livrat si acum 8,2 lei=10.68..... Sincer nu imi mai vine sa ti-l trimit ...fie ramburs sau simplu e foarte posibil sa mi se reintoarca si eu ce fac...banii pentru posta Ro?! Bazar general pe DC Blogul Speranta moare ultima Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! |
Ti-am scris si pe PM ca eu nu primisem nici un aviz, dar totusi e vina mea ca nu l-am ridicat. Deci ma repet: intr-un fel sau altul eu iti platesc cheltuielile de expeditie, fie ca il mai trimiti, fie ca nu. Doar sa-mi spui in ce cont platesc si suma totala. Este vina mea, platesc. Este ok? Si daca nu vrei sa-l mai trimiti asta este.
Cris mami de Teodora si cu
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
aka spune:
am trimis pe mail dovada platii pentru rochita F 126 si rochita B 144.
supralicitez R 238 81 lei.
mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina si Andreea Miruna
koko_1 spune:
Supralicitez P34 http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/LICITATII#5473316050164972370 15 lei
----------------------------------------
mama lu' Cezar - 22 aprilie 2009